Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görünen o ki toplam 7 maç kalmıştır oynanacak. Ve bunlardan 4 tanesi yt1990'a aittir. Bu arkadaştan elini biraz daha cabuk tutmasini ve grubunda (A) bulunan diğer arkadaşlarin da bir an evvel kendisiyle irtibata geçmelerini istiyorum... Kim bilir, belki haftasonunda başlariz playoff'lara ?! HA GAYRET !
  • arkadaşlar özür diliyorum maçlarımı biran önce tamamlicam
  • yt1990 acele edersen ıyı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: yt1990

arkadaşlar özür diliyorum maçlarımı biran önce tamamlicam

Tekrar söyleyeyim hafta içi 17.30 dan sonra boşum maçımızı yapabiliriz
  • bugun 1-2 tane mac yaparsan dostum ıyı olur
  • arkadaslar kendi ipime nerden bakcam nasıl ipimim ne oldugunu nerden bulcam
  • www.ipnedir.com dostum burdan bakabilirsin .. reklam diil dimi bu ( yanlış anlaşılmasın )
  • sagol dostum reklam falan degil bide msn alın xmen30000@hotmail.com ordan mac yapabilme detaylarını falan konusalım daben adamın ipini nasıl ekleyecem
  • ha gayret bitirelim şu maçları.
  • sana pm attım bakıver
  • Arkadaşlar turnuvayla alakası yok ama NBA ile ilgili sorularım var. Superstar haraketiyle basket attıktan sonra tekrar izlemek için ne yapmalıyım? Ayrıca yeni roster updateyi yükleyince oyunda hatalar oluşuyormu? Yani spikerlerin farklı oyuncu ismini söylemesi bundan mı kaynaklanıyor? Eğer sorun yoksa yenileyeceğim.
  • ya benim yine 4-4 yazılmış vandosa batı d grubu sypyunisher 5-3 olcak ya duzeltirsen ii olur saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: sy_punisher

ya benim yine 4-4 yazılmış vandosa batı d grubu sypyunisher 5-3 olcak ya duzeltirsen ii olur saol

sy_punısher senın grupta galıbıyet sayını 4-4 yazmısım ama batı sıralamasında 5-3 olarak degerlendırdım ve yanlıs hatırlamıyosam 5-3 serı yapan kısılerde en kotu averaj a sahıp olan sensın
  • quote:

Orjinalden alıntı: guraktan

Arkadaşlar turnuvayla alakası yok ama NBA ile ilgili sorularım var. Superstar haraketiyle basket attıktan sonra tekrar izlemek için ne yapmalıyım? Ayrıca yeni roster updateyi yükleyince oyunda hatalar oluşuyormu? Yani spikerlerin farklı oyuncu ismini söylemesi bundan mı kaynaklanıyor? Eğer sorun yoksa yenileyeceğim.

ARKADAŞ SÜPER STAR TUŞUYLA BASKET ATTIKTAN SONRA YUKARIDA Bİ TEKRAR ET ÇIKIYORYA O KAYBOLMADAN SENİN (BLOK TUŞUN HANGİSİYSE)ONA BAS VE TEKRARINI KOLAYCA İZLE............
  • spikerler illaki farklı söylüyor. aynı rosterı yükledik arkadaşla ama değişen birşey olmadı.
  • o oyunun bı bug u gıbı bısey
  • benide ekleyin turnuvaya benide ben nazgul1993@mynet.com msn:xmen30000@hotmail.com beni de turnuvaya ekleyin yada mac yapcaklar eklesin ya bende nba 2005 vardı adamlar 2006 al mac yapalım dediler aldık adam yok ya yokmu gelcek mac yapcakkkkkkkkkkkkk
  • olursa eger 3. turnuvaya katılırsın
  • turnuva dısında kimse benle mac yapmıor yapcak yok ki adam
  • mıllet daha turnuva maclarını yapamıyo be dostum sende tutturdun mac yapalım dıye bız daha turnuva maclarını yaptıramıyoz mıllete bak o kadar bısey demedım dewamlı aynı msj ı atıyosun yahu goren gordu zaten senın mac yapmak ıstedıgını boosuna yazıyosun tekrar tekrar
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.