Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

vandosa
    arkadaslar yarın aksam hukmen yıkıldıgınızı ogrendıgınızde bılmıyodum gıbı bı bahaneye sıgınmaya kalkmayı bu turnuvada olan herkes topigi takip etmek zorunda

Arkadaşlar ben bunu kendim yaşadım o günden beri forumu takibi bırakmıyorum.O yüzden herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum.

Artık tek başıma Nba oynamak zevk vermez oldu,turnuva dışında tanımadığım adamlara da ip mi falan verip oynamak istemiyorum.Ha gayret playofflara başlayalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yt1990

TÜM FORUMUN DİKKATİNE

arkadaşlar benim 2 maçım kaldı daha demin spica ile iki maçımı da yaptım biri ev biri deplasman olmak üzere ancak iki oyunuda ben kurmak mecburiyetinde kaldım. Nedenine gelince... Benim modemle ne zamandır nba oynuyorum ve yakın bi zaman içinde ben kurulan oyuna giremez oldum Yani ben host olabiliyorum ancak join deyince bağlanmıyo işte sizlere nedenini sormak istiyorum?????

aximanla hiç abartısız 15 kez denedim hepsinde de ben kurabiliyorum ancak o kurunca bağlanamıyorum yetişin nolur kafayı yicem!!!! aximan da doğal olarak benim host olmamı istemiyo. Allahtan spica iyi niyet gösterdi de ikinci maçıda sen kur dedi

eğer bunu çözemezsem -- kalan iki maçımda deplasmanda olduğundan-- nolacak orasını bende bilmiom çünkü hükmen malup yazılmak istemiyorum

şimdiden ilginize teşekkürler OH BE RAHATLADIM

EVET BENDE YİĞİT LE BİRÇOK MAÇ YAPTIM AMA HEP O KURUYORDU...YANİ ONDAN Bİ ŞEY OLCAĞINI ZANNETMİYORUM BEN KURDUĞUMDA OYUN BİR TÜRLÜ BAĞLANMIYORDU VE BİRÇOK MAÇ YAPTIK YİĞİT LE AMA Bİ SORUN OLMUYO(zaten hep yeniliyor)Arkadaş biraz daha anlayış göstersin bence...GÖSTERMESSE İKİSİDE BOŞU BOŞUNA HÜKMEN MAĞLUP OLCAKLAR BENCE YAPIN GİTSİN

• grup maçları bitiyor da vandosa uzaklaştırılmış nolcak şimdi??
  • Vandosa uzaklaştrılmış ewet nolcak şimdi.. Bu arada tamam napalım gelsin yt1990 yapalım maçımızı.. Bugün 16.00 da sözleşmiştik inşallah gelir.. Ben bugün 17.00ye kadar msndeyim sonrada akşam bi daha girerim 22en önce yani.. Yapacaz maçımızı bugü merak etmeyin.. Gelmesini bekliorum zen ben.. Maçını yapmayanlara da duyrulur yapı maçınızı sizde.. Bak mecburi kural çıktı ortaya.. Vandosa yok nasıl başlıcak bu playofflar .. 1 hafta yok adam şmdi. nolcak bakalım..
  • haydaaa niye engellenmiş ki
  • Bende 17.30 dan sonra msnde olurum, Yiğiti görürsem maçımızı yaparız merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guraktan -- 5 Mayıs 2006; 13:54:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: guraktan

Bende 17.30 dan sonra msnde olurum, Yiğiti görürsem maçımızı yaparız merak etmeyin

16.00-16.30 gibi aximanla 17.30 dada senle oynarız guraktan merak etmeyin vandosa uzaklaştırıldığına göre play-offlar yarın başlamayacak mı yani
  • artık vandosa'nın birisi aracılığı ile göndereceği şeyleri göndermeye çalışcak. Ya da play_of lara biraz daha geç başlıcaksınız.ARKADAŞLAR
  • Walla yendiğime deil bittiğine sewiniom maçlarımın hiç bu kadar sewinmemiştim.. Büyük bi yük kalktı üstünden.. Ben Detroit tim.. Benim sahamda sayıcaksınız maçı ( Nedenini biliosunuz ) .. Ohh Beeeee
    Bu şekilde ben 6-2 oldum ..

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

• Yiğit saat 17.30 dan beri bekliyorum nerdesin yahu, maçımızı yapalım artık, bana tam saat ver lütfen ve bu sefer orada ol. Zaman bitiyor artık. MSN desin ama cevap yok.
  • quote:

Yiğit saat 17.30 dan beri bekliyorum nerdesin yahu, maçımızı yapalım artık, bana tam saat ver lütfen ve bu sefer orada ol. Zaman bitiyor artık. MSN desin ama cevap yok.

pardon msn e gel 7.00 a kadar msndeyim sonra 8.30 gibi yine girerim yapalım hadi maçımızı
  • başlasın şu playofflar nerdeyse 1 ay olucak
  • ya sırf bi maç yokki diğerleri de maçlarını yapsa iyi olcak 2 günde 3 maç yaptım bak ben kasıp
  • arkadaslar benı (vandosa) forum yonetıcılerı engelledı , haklı bı engelleme , normalde engellı ıken baskasının nıckıylede gıremıyosun foruma ama forum yonetıcılerının turnuvayı duzenledıgım ıcın bu konuda anlayıs gostermelerını ıstıyorum (cezam dolana kadar burak'ın nıckıyle gırmeme ızın verırler ınsaallah)
  • Yiğitle konuştuk aksilik olmazsa 20.45 de son kez sahadayım. Şimdiden playoffa çıkan tüm arkadaşlara başarılar.
  • quote:

Yiğitle konuştuk aksilik olmazsa 20.45 de son kez sahadayım. Şimdiden playoffa çıkan tüm arkadaşlara başarılar.

ya guraktan maçı 1 1.5 saat kadar ertelesek olur dimi bugün yapcam ama müsait olamicam maalesef anlayışın için teşkürler kusura bakma tekrar msne de mesaj attım zaten cvp yazarsan sevinirim
  • ya guraktan maçı 1 1.5 saat kadar ertelesek olur dimi bugün yapcam ama müsait olamicam maalesef anlayışın için teşkürler kusura bakma tekrar msne de mesaj attım zaten cvp yazarsan sevinirim

Benim için sorun değil ben bütün gece boşum, eğer forumdaki yönetici arkadaş müsade ederse maçı oynayıp bildiririz. Yönetici arkadaş ne dersin?
  • gece 2 ye kadar uzattım sureyı
  • ve sonunda maçlarım bitti guraktan la maçımızı yaptık tebrik ediyorum kendisini play-off lar ne alemde olcak bakalım yalnız diğer maçların oynandığından şüpheliyim

• Yiğit arkadaşla nihayet maçımızı yaptık malum gene yenildim, tebrik ediyorum kendisini, umarım bütün maçlar tamamlanmıştır.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.