Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eyupsultan

not_human ben şu anda işteyim akşam eve bi gidiyim bakarım müsait olursam msn ye gelirim ordan görüşür yaparız maçları olmazsa da diğer günler bakarız.

Ama en kısa zamanda yapmaya çalışırım.

Ben haftaiçleri Pazartesi-Çarşamba-Perşembe-Cuma saat 14:30a kadar çooooook müsaitim gelebilirsen.

Wolfie En kısa zamanda halletçez öyle 2-3 ay falan sürmez playofflar

dostum ben saat 1-2 de kalkıyom zaten ben ancak gecelerı oynayabılırım maclarımı benım ıcın hangı gun oldugu onemlı dııl yeterkı saat 5 ten sonra olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: topuzomer

Bizim gruptan godisadj arkadaşla eşleştik.
    Bi sweep yapıp whocares serisine kadar dinleneyim.
    Musty whocares'ı elerse ben bizim gruptan devam edecem anlaşılan.

ben musty den harbi korkuyorum duyduğum kadarıyla superstar tuşu kullanımında ve hook olaylarında üstüne yokmuş yanılıyor yada karıştırıyorda olabilirim kusura bakmasın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Whocares

ben musty den harbi korkuyorum duyduğum kadarıyla superstar tuşu kullanımında ve hook olaylarında üstüne yokmuş yanılıyor yada karıştırıyorda olabilirim kusura bakmasın.

Valla ben hook hiç kullanmam kullanana da sinir olurum.Çünkü yok öle bişey yaa adam yao ming e üçlük attırıyo hem de hook.Çok saçma olmuş.Mesela boş kalır adam tek başına fast break yaparken orada bi süperstar smaç yapılır.Veya shaq power yapar kızınca.Ama her saniye süperstar steal yapanlara ve hook atanlara baştan sölim hiç oynamayalım.Ben yenilgiye razıyım.

• Kaç maç yapıcaz acaba eşleşmelerde
  • 3 mac uzerınden yanı 2 mac alan ust tura cıkar

eslesmelerde saha avantajı olan takım ılk ve 3. macı evınde oynar 2. mac ıcın deplesmana gıder
  • quote:

Orjinalden alıntı: topuzomer

Valla ben hook hiç kullanmam kullanana da sinir olurum.Çünkü yok öle bişey yaa adam yao ming e üçlük attırıyo hem de hook.Çok saçma olmuş.Mesela boş kalır adam tek başına fast break yaparken orada bi süperstar smaç yapılır.Veya shaq power yapar kızınca.Ama her saniye süperstar steal yapanlara ve hook atanlara baştan sölim hiç oynamayalım.Ben yenilgiye razıyım.

hay ağzına diline sağlık emi senin

tercüman olmuşun söyleyemediklerime. dediğin üzere oyun tarzında oyun oynayanlara

herşeyin bir dozajı vardır değilmi

anyway I like nba2006

• immortal ile ilk playoff maçımızı yaptık.. güzel maçtı sevdim ben=) biraz kızdı ama şanssızdı.. size kıyak yaptım ss aldım:

ben cleveland, o phoenix'di..

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lethargy -- 6 Mayıs 2006; 22:15:57 >

• aximan2 hadi girde maçımızı yapalım bu arada mailin hyzr1986@yahoo.com.tr mı değilse ne söyle yapıp bitirelim hadi
  • fear 44 senin msn in neydi onu soylede forum uzerinden zamanı falan kararlaştırmak zor olur ok bu arada herkese play-offlarda başarılar
  • zenith beni eklersin mavericks_17@msn.com ona göre zmn ayarlar maçımızı yaparz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavericks

zenith beni eklersin mavericks_17@msn.com ona göre zmn ayarlar maçımızı yaparz..

ekledim uygun bir zamanda yapariz.özellikle akşam 10'dan sonra boşum.
  • eyup sen bana gun ve saatı buradan yaz ben o saatte nette olurum
  • benim rakip godisadj en son 22 nisan da foruma bişey yazmış yani 15 gün önce msn de hiç yok zaten.
    valla anlaşılan play-off larda da rahat rahat maç oynayamicaz.
    valla iyice sıkıldım artık bu oyuna oynamak isteyenler katılsın.
  • sözüm geri godisadj ile anlaştık
  • eyup cvbını beklıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sy_punisher

fear 44 senin msn in neydi onu soylede forum uzerinden zamanı falan kararlaştırmak zor olur ok bu arada herkese play-offlarda başarılar

omerakbas2@hotmail.com mail adresim salı günü müsait olabilirim o zaman maç yapabiliriz. yinede ayrıntılı olarak msn konuşalım.

bu arada herkese playoff da başarılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ZENITH_

quote:

Orjinalden alıntı: mavericks

zenith beni eklersin mavericks_17@msn.com ona göre zmn ayarlar maçımızı yaparz..

ekledim uygun bir zamanda yapariz.özellikle akşam 10'dan sonra boşum.

bu aksam ben nette olurum büyük ihtimalle karşılaşırsak yaparz maçı playoffları çabuk bitirelim bari

• quote:

Orjinalden alıntı: not_human

eyup sen bana gun ve saatı buradan yaz ben o saatte nette olurum

hala cevabını beklıyorum
  • çoooook pardon bugün foruma giremedim not_human

ben yarın saat 14:00 kadar müsaitim sabah saatleri olabilir haftaiçi çünkü ikinci öğretim okuyorum.

Ama akşamları saat 20:30 dan sonra müsait olurum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyupsultan

çoooook pardon bugün foruma giremedim not_human

ben yarın saat 14:00 kadar müsaitim sabah saatleri olabilir haftaiçi çünkü ikinci öğretim okuyorum.

Ama akşamları saat 20:30 dan sonra müsait olurum...

yarın saat 21.00 de forumda olcagım ama ben unutabılırım sen foruma beklıyorum dıye msj atarsın yarın aksam
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.