Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bi hatırlatam yapayım NBA Live 2007 sadece PS 3 ve X-Box 360 için yapılıyor PC ye çıkmayacakmış.
  • mustafa yokkk kiiiii

nirdesin yahuuuuu :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

Beyler bi hatırlatam yapayım NBA Live 2007 sadece PS 3 ve X-Box 360 için yapılıyor PC ye çıkmayacakmış.

Ne diyosuuuuuuuuuuuuuuun ?
  • lan wolfie senle eşlendim kesin elencem yaw sende bi birinci olamadın lan!!!!!!
    ı love anygame!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViNcEtr

lan wolfie senle eşlendim kesin elencem yaw sende bi birinci olamadın lan!!!!!!
    ı love anygame!!!!!

Bişi olmaz LAN, sen oynamana bak LAN
  • eyup 30 dakka ıcınde msn deyım senı beklıyo olacagım
  • Bekliyorum not_human şu anda netteyim sen msn yi neden açmıyorsun msn yi aç da anlaşalım rahat rahat
  • not_human ben buradayım nerdesin sen msn de adresin mi değişti şu an açık benimki
  • Godisadj ile ilginç bir tur oynadık geçtim neyse sonunda ama...
    ilk maç yenince ikinci maç bi denver alim dedim ama anladım ki asrın hatasını yapmışım..
    1.maç --> topuzomer: Phoenix godisadj:S.Antonio
    2.maç --> topuzomer: Denver godisadj:Detroit
    3.maç --> topuzomer: Phoenix godisadj:Detroit
     NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topuzomer -- 8 Mayıs 2006; 20:45:42 >

• Musty-Whocares galibiyle oynicam bi sonraki tur ama her halde elenirim.İlk turda bu kadar zorlandığıma göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whocares

mustafa yokkk kiiiii

nirdesin yahuuuuu :(

burdayım abi

adslde problem vardı kaç gündür giremedim nete

evlat acısı gibi koydu vallaha ya

turnuvadan da haberim yoktu son maçım noldu bilmiyorum hala

ama rakibim sensin galiba başa gelen çekilir

yukarda hook atıyo demişin de outside oynarım genelde (cleveland almazsam )

• fear 44 zaman kararlaştıralım da yapalım maçı buyuk bi ihtimal ben yenilirim ama sen hiç msn de girmiosun o yuzden goremiorum seni en kısa zaman da yapalım maçı mumkunse saol
  • Arkadaşlar Not_human(vandosa) arkadaşımla maçımızı yapıyorduk ama ufak bir aksilik oldu.

Arkadaşım benden superstar özellikleri açmamı istedi.Ben de istediği doğrultuda yaptım -daha doğrusu yaptım zannediyordum.Meğer hiçbirini becerememişim.Yemin ederim burda hiç hırs falan yapmadım yapmam da amacım sadece Nba online oynamak dostlarla.

Ben ondan sizlerin huzurunda tekrar özür dilerim maksadım onun oyununu zorlaştırmak değildi.Ben anlamıyorum bu superstar işlerinden o kadar

En kısa zamanda maçlarımızı tamamlayacağız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: topuzomer

Godisadj ile ilginç bir tur oynadık geçtim neyse sonunda ama...
    ilk maç yenince ikinci maç bi denver alim dedim ama anladım ki asrın hatasını yapmışım..

zenith nerdesin aga sen ne msnde karşılasıorz ne burda maçı yapalm bir an önce bak adamlar bitirmiş bile

• Lethargy le 2. playoff maçımızı yaptık.Güzel bir maç oldu seriyi 1-1 e getirdim.Ben Philadelphia Lethargy Dallas tı Nowitzki'nin çabası galibiyete yetmedi İşte SS;

• quote:

Orjinalden alıntı: topuzomer

Godisadj ile ilginç bir tur oynadık geçtim neyse sonunda ama...

dostum kutluyorum. bizimkide kısa süre sonra belli olur. Ama sağlam kayaya çarpacak bence seninle karşılaşan bu kadar mütevazi olma !

• quote:

Orjinalden alıntı: Whocares
    dostum kutluyorum. bizimkide kısa süre sonra belli olur. Ama sağlam kayaya çarpacak bence seninle karşılaşan bu kadar mütevazi olma !

Valla ben cidden elenirim musty veya sana.Mütevazilik falan değil.Grupta yenilmedik diye bizi bişey zannediyolar.
  • eyup le yaptıgımız macta bı yanlıslık oldu bende bıraz kızdım ama

1-acelem wardı ve mac bı kere bolunmustu zaten

2-2.acısımızda 3-4 kere amare ıle hook denedım ama amare smaca kalktı uzaktan kalktıgı ıcınde sacma sapan atıslar yaptı ve kacırdım fazla da dıkkat etmemıstım cunku marion ve johnson ın superstar ozellıklerı dogru ıdı ve ben bayadır NBA oynamadıgım ıcın belkı hareketlerı ben yapamıyorumdur dedım ama 3. periyotun basında gene bı hook denedıgımde yıne olmadı ve topu kaybettım tabı ama bı atak sonra dıkkatlı baktıgımda amare nın power oldugunu gordum ve harbı sınırlendım zaten zar zor maca sure ayırmıstım bende eyup e soyledım bu aksam bı daha mac oynayamam dıye

Ayrıca kımse gerıde oldugum ıcın boyle bısey dedıgımı sanmasın 1. koptugunda ben ondeydım 2. olayda da ya ben ondeydım ya da berabereydı mac yanı bu gerkeceyle kımse bana cvp vermesın
  • not_human arkadaşım neden böyle diyorsun ki ben ilk sefer açtığımızda potayı göremiyordum yani grafik hatası vardı ve henüz 30 sn geçmişti.Böyle söyleyince millet gerideyim diye kestiğimi sanıcak

2. sefer açtığımızda ise ben YAPAMADIM superstar özelliğini doğru ama daha sonra gece 23:30 a kadar bekledim o saatte gelirim demiştin senle konuşucaktım ama olmadı.

Daha sonra kontrol ettim nerede hata yapıyorum diye amare nin 2 özelliğini de açmışım hem power olanı hem de senin istediğin sondakini,diğerleri doğru olmuş(nash,johnson) istediğin gibi

Bana göre bunda bu kadar kızılacak bir şey yoktu.Ben sadece maçımızı oynamak ve turnuva yapmak istiyorum hepsi bundan ibaret.
  • Hipernova'ya sesleniyorum :

Dostum nerdesin bu msjı attığım andan itibaren 2 gün önce girmişsin msnye.. Yoksa haftasonu mu girebilion sadece .. Ben sana ÖM attım ordan bak işte boş wakitlerimi yazdım ben oraya .. Sende bana ÖM atarsan sewinirim .. Bi ortak saat bulalım bu aralar hadi .. Ben buralardayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aximan2 -- 9 Mayıs 2006; 14:00:19 >

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.