Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar üzerine gitmeyin vandosanın belliki oyun oynamaktan sıkılmış ve artık oynamak istemiyor bana göre bunun açıklaması budur kararına saygı duymak gerekir.

Grup maçlarında da gördüm bunu bir çok kişi fazla maç yapmaktan sıkılmış ve artık maçlarını zorla oynuyordu böyle kişiler hiç düşünmeden turnuvadan çekilmeli bence

Ayrıca Eyüp ile daha önceki turnuvada 2 kere maç yaptım ve gerçekten çok iyi biridir ona karşı böyle agrasif sözler söylemende hiç hoşuma gitmedi
  • ben vandosaya diyorum ki

nerde abi bizim playoff grafiğimiz ve maçlarını oynayanların durumları + eşleşmeleri ???

seviyoz seni sen dewam et

• quote:

Orjinalden alıntı: _ZENITH_

Arkadaşlar üzerine gitmeyin vandosanın belliki oyun oynamaktan sıkılmış ve artık oynamak istemiyor bana göre bunun açıklaması budur kararına saygı duymak gerekir.

Grup maçlarında da gördüm bunu bir çok kişi fazla maç yapmaktan sıkılmış ve artık maçlarını zorla oynuyordu böyle kişiler hiç düşünmeden turnuvadan çekilmeli bence

Ayrıca Eyüp ile daha önceki turnuvada 2 kere maç yaptım ve gerçekten çok iyi biridir ona karşı böyle agrasif sözler söylemende hiç hoşuma gitmedi

senın hosuna gıtmeyebılır dostum orasına bısey dıyemem o senın takdırın eyup hakkında hangı sozlerım cok agresıf bana acıklarmısın

• ayrıca grafıklerı hazırlıyorum sımdı , bırazdan turnuvanın grafıklerı topicte olacak yalnız bu aksam mac yapıcak olanlar varsa topige yassın ona gore bıseyler yapıım ok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: not_human

quote:

Orjinalden alıntı: _ZENITH_

Arkadaşlar üzerine gitmeyin vandosanın belliki oyun oynamaktan sıkılmış ve artık oynamak istemiyor bana göre bunun açıklaması budur kararına saygı duymak gerekir.

senın hosuna gıtmeyebılır dostum orasına bısey dıyemem o senın takdırın eyup hakkında hangı sozlerım cok agresıf bana acıklarmısın

azarlar gibi konuşmaların hoşuma gitmedi

• quote:

Orjinalden alıntı: not_human

ayrıca grafıklerı hazırlıyorum sımdı , bırazdan turnuvanın grafıklerı topicte olacak yalnız bu aksam mac yapıcak olanlar varsa topige yassın ona gore bıseyler yapıım ok..

tamamdır bugün maç yapıcam ben mustafa ile ( musty )

bu mesajımdan sonraaa vandosa ile eypsltn arasındaki geçen tartışma hakkında hiç bir mesaj görmek istemiyoruz biz oyuncular olarak. lütfen aranızda msn de halledin.

herşey güzel gidiyor. Finalist belli olur yakında kanımca

herkese iyi oyunlar.

I love all game !

• Arkadaşlar yok yere ortamı germeyelim.

Bakalım ben barış köprülerini mail yoluyla bile uzattım(hoş hiçbir suçum yok bu konuda ya)

Vandosa lütfen sana sesleniyorum,benim hiçkimseyle sorunum yok.Amacımız burda sadece turnuva yapmak ve eğlenmek değil miydi?

Bu konuyu burda kapatalım lütfEN.

Vandosa bugün 1 saat superstar yapma üstüne çalıştım,galiba da hallettim.Eğer yine olmazsa bütün maçlarda sen home olursun olur biter.

Bu aşamadan sonra senin dönmeni ve en kısa zamanda adil bir şekilde maçımızı 0 dan başlayarak sakin bir zamanda oynamamızı bekliyorum...
  • evet güzel yazmış eyüp.

vandosaya sesleniyorum. Maçınızı tekrar 0 dan başlayın ve lütfen yapın.

iyi olanda kazansın ve üst tura çıksın
  • Arkadaslar işte play off ların grafıgı aslında her ıkı konferansı aynı grafıkte yerlestırcektım ama cok buyuk oluyo bu nedenle ıkıye ayırdım grafıklerı ıste grafıkler

BATI KONFERANSI

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

DOGU KONFERANSI

• zenith le ilk maçımızı yaptk cok ii maçtı skordanda bellidir ben dallasım zenith detroit..

• bu arada vandosa aga yapma ya tablodada kendini elemişsin sen böle yaparsan eyüpte zevk almıcak turnuvanın kalanından bizde şurda zevkine toplanmışız eğleniorz ufak bi tartışmadan ortamı berbat etmeyelim gerekeni yaparsınız umarım ve turnuvayıda başladıgımız gibi bitiririz..
  • gerekenler konuşuldu o olay tatlıya bağlandı ve maçlarını tekrar yapacaklar.

Gerekeni yazın demiştim onlara ama unuttular yada maçlarını yapıyorlar bile şuan
  • valla son saniyede aptalca bir faul yaptik maç gitti neyse bidahaki maç bole olmaz ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whocares

gerekenler konuşuldu o olay tatlıya bağlandı ve maçlarını tekrar yapacaklar.

Gerekeni yazın demiştim onlara ama unuttular yada maçlarını yapıyorlar bile şuan

dostum macımızı oynayalım dedık ama fazla donunca oyun yarına erteledık macı (burak nette ımıs bız mac yaparken o sebeple donuyodu herhalde)
  • tamamdır

musty yahu nereye gittin yine. neyse

I love all people

• burdayım hocam..senin msnde problem var herhalde..hep offlinesın bende
  • musty ile ilk playoff maçımızı yaptık. ben houston aldım.

• Whocares kusura bakma dün yazı yazamadım erkenden uyudum çünkü.

Evet arkadaşlar not_human ile anlaştık maçları yapıcaz en kısa zamanda.

Gerekenler söylenmiş ama ben de teyid edeyim dedim.
  • Biz de vincetr ile maçlarimizi hafta sonu tamamlayacagiz.

Vandosa'nin turnuvanin başinda olmasi sevindirici. Daha önce de yazmiştim, bu iş keyif işi, turnuvanin başindaki insan için ise, gönül işi. Bu nedenle Vandosa'yi küstürmemeliyiz, onu desteklemeliyiz. Nitekim gelen destek mesajları da bunu gösteriyor.

Galiba turnuvadaki katilimcilar Vandosa'yi geri dönmeye ikna ederek, gerçek bir üçlük attilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfie -- 10 Mayıs 2006; 13:00:11 >
  • ARKADASLAR en kısa surede maclarımızı yapcak oldugumuz bellı oldu herkes cok buyuk bı gayret ıcınde , bu gayret ve ıstek ıcın herkese ayrı ayrı tesekkur ederım
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.