Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eyupsultan

not_human arkadaşım neden böyle diyorsun ki ben ilk sefer açtığımızda potayı göremiyordum yani grafik hatası vardı ve henüz 30 sn geçmişti.Böyle söyleyince millet gerideyim diye kestiğimi sanıcak

2. sefer açtığımızda ise ben YAPAMADIM superstar özelliğini doğru ama daha sonra gece 23:30 a kadar bekledim o saatte gelirim demiştin senle konuşucaktım ama olmadı.

Daha sonra kontrol ettim nerede hata yapıyorum diye amare nin 2 özelliğini de açmışım hem power olanı hem de senin istediğin sondakini,diğerleri doğru olmuş(nash,johnson) istediğin gibi

Bana göre bunda bu kadar kızılacak bir şey yoktu.Ben sadece maçımızı oynamak ve turnuva yapmak istiyorum hepsi bundan ibaret.

dostum ya sen benı ıyıce cıleden cıkaracaksın haa

yaa nasıl hem power hem inside scorer acık oluyo bırı bana acıklasın sımdı benı cıleden cıkartma

ayrıca nash ınde outside scorer ozellıgı de acık degıl dı oyun kurucu olarak goruluyodu ama nash oyun kurucu ıken oynuyabılıyodum

• beyler sakin bunu buraya yazmanızın bi manası yok

kendi aranızda çözebilirsiniz bir hata olmuşsa tekrar oynarsınız

superstar özelliklerini değiştirtmeyen arkadaşlar varken arkadaşın yanlış ayar yapması kabul edilebilir bir hata bence..
  • ben (vandosa) turnuvadan cekılıyorum arkadaslar sıkıldım boyle orayla burayla ugrasmakla daha lafı uzatmaya gerek yok

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N€m€$i$ -- 9 Mayıs 2006; 15:36:23 >
  • bu arada artık benım bı fonksıyonum da kalmadıgı ıcın (yanı lıg guncelleme puan durumunu olusturma gıbı) rahat rahat ayrılıyorum yanı turnuvayı yarı yolda bıraktıgım falan yok + herhangı bı konu olursa yıne burlardayım ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: aximan2

Hipernova'ya sesleniyorum :

Dostum nerdesin bu msjı attığım andan itibaren 2 gün önce girmişsin msnye.. Yoksa haftasonu mu girebilion sadece .. Ben sana ÖM attım ordan bak işte boş wakitlerimi yazdım ben oraya .. Sende bana ÖM atarsan sewinirim .. Bi ortak saat bulalım bu aralar hadi .. Ben buralardayım..

burdayım kardeş de ben hafta sonları girebiliyorum anladın gibi cuma günü yapar bitiririz maçları

• Arkdşlar biz hipernova ile 1. maçımızı yaptık.. Benim açımdan zor maçtı 3 gündür oynamıorum bi maç inanılmaz fark ediomuş insanda bu ara yaw ... İnsan ne yapcağını şaşırıyor ki öle de oldu.. Maç R.Wallace-T.prince-Nash-Stoudemire dörtlüsü arasında geçti nerdeyse... Ama çok kötü savunma yaptım doğrusu .. BİG BEN i de kullanamadım ne savunmada ne hücumda .. Dedim ya 3 gündür oynamıom die çok ama çok zor durumda kaldım ve kolay basketlere kaçtım zorlanınca.. Bu arada vandosa turnuvadan ayrılıyormuş.. Çok saçma sebepten gitmemelisin bence.. Bi daha yapmanız gerekmio mu o maçı hata olduysa.. Neyse vandosa giderse kim yönetcek turnuvayı nolcak şimdi ...

İşte ssler:::

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aximan2 -- 9 Mayıs 2006; 17:34:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

Beyler bi hatırlatam yapayım NBA Live 2007 sadece PS 3 ve X-Box 360 için yapılıyor PC ye çıkmayacakmış.

şaka mı bu
  • NBA LİVE 07 nasıl olmaz yahu.. Yüregime mi indirceksin dostum..Şaka dimi bu
  • dostlarım ben yukarıda soyledım ama anlatamadım herhalde suan dan sonra benım turnuvaya bı katkım olmıcak kı kımın kımınle oynayacagı bellı sonrakı rakıplerınızde bellı ee benım daha ne yapmamı beklıyosunuzkı kı benden daha tecrubelı olan whocares kardesımız turnuvanın ıcındedır hala en kucuk

problemde o halledıcektır o da olmassa ben her zaman msn de ve forumdayım yanı bana her zaman ulasabılırsınız kı ben turnuvanın topigini sonuna kadar takıp edecegım
  • Vandosa belki organizasyon anlamında yapman gereken bir şey kalmamış olabilir ama yinede başladığın turnuvayı yarıda bırakmamalısın bence. Düşünsene ben 5 maç üstüste yenildim, iddiam kalmadı diye bırakmadım, tabi yine de sen bilirsin
  • immortal ile son maçımızı yaptık.. 113-85 yendm ve seriyi de 2-1 kazanmış oldum..
    başa baş gidiodu ama baya kastım top çalma sayımı ben bile hatrlamıorm..
    başkası olsa çok daha fazla fark olurdu.. helal olsn immortal'a, valla billa;)
    kimle oynuycam ben şmdi?:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lethargy -- 9 Mayıs 2006; 21:01:33 >
  • vandosa ben anlamadım niye böyle bi iş yaptın yaw.. hani yenilebilirsin falan niye bu kadar olay yarattın ki.. neyse de bi an kızıp da çekiliorum diyip de ortalığı velveleye vermeye ne gerek vardı.. şurda yarı finallere geldik 1 bilemedin 2 haftaya bitecek turnuva yani..

neyse bi bildiğin vardır sanırım
  • ya arkadaşlar fear 44 e ulaşamıorum biri yardım etsin bana yaw napıım hiç msn de girmio forum a da bakmıo heralde bi onla maç yapamadık eger gorursen en kısa zamanda yapalım maçı arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sy_punisher -- 9 Mayıs 2006; 20:38:38 >
  • fear bi kaç gündür girmio msne, tek sen deilsin ulaşamayan yani..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sy_punisher

ya arkadaşlar fear 44 e ulaşamıorum biri yardım etsin bana yaw napıım hiç msn de girmio forum a da bakmıo heralde bi onla maç yapamadık eger gorursen en kısa zamanda yapalım maçı arkadaşım

son 5-6 gündür şehir dışındaydım o yüzden giremedim nete.

bi ara yapalım maçımızı senin msn neydi ekledinmi beni msnne
  • quote:

Orjinalden alıntı: not_human

dostlarım ben yukarıda soyledım ama anlatamadım herhalde suan dan sonra benım turnuvaya bı katkım olmıcak kı kımın kımınle oynayacagı bellı sonrakı rakıplerınızde bellı ee benım daha ne yapmamı beklıyosunuzkı kı benden daha tecrubelı olan whocares kardesımız turnuvanın ıcındedır hala en kucuk

problemde o halledıcektır o da olmassa ben her zaman msn de ve forumdayım yanı bana her zaman ulasabılırsınız kı ben turnuvanın topigini sonuna kadar takıp edecegım

dostum okuyunca çok şaşırdım. Hiçde yakıştıramadım sana. Yensende yenilsende , bir problem çıksada senin bu turnuvanın düzenini sonuna kadar koruman , takip etmen , ayarlaman lazım. Problemler çıkarsada onları halletmek senin görevin çünkü sen düzenliyorsun bu turnuvayı.

Olayın neyse tekrar görüş yada bir karara vardıysanız bile mutlaka bir finalist belli olmadan bu turnuvadan elini ayağını sakın çekme. Bizim tanıdığımız , ben bu işi yaparım diyen kişilik elini ayağını çekemez , tavır yapamaz kullanıcılara.

Sana güvendik ve güveniyoruz. Şuana kadar çok iyi idare ettin zorluklara rağmen ve etmeni de istiyoruz.Yüzdük yüzdük sonuna geldik artık böyle bir aksilik lütfen çıkmasın.

Herşey için teşekkürler. Lütfen biraz sabır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whocares -- 9 Mayıs 2006; 21:15:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Whocares

quote:

dostlarım ben yukarıda soyledım ama anlatamadım herhalde suan dan sonra benım turnuvaya bı katkım olmıcak kı kımın kımınle oynayacagı bellı sonrakı rakıplerınızde bellı ee benım daha ne yapmamı beklıyosunuzkı kı benden daha tecrubelı olan whocares kardesımız turnuvanın ıcındedır hala en kucuk

dostum okuyunca çok şaşırdım. Hiçde yakıştıramadım sana. Yensende yenilsende , bir problem çıksada senin bu turnuvanın düzenini sonuna kadar koruman , takip etmen , ayarlaman lazım. Problemler çıkarsada onları halletmek senin görevin çünkü sen düzenliyorsun bu turnuvayı.

Olayın neyse tekrar görüş yada bir karara vardıysanız bile mutlaka bir finalist belli olmadan bu turnuvadan elini ayağını sakın çekme. Bizim tanıdığımız , ben bu işi yaparım diyen kişilik elini ayağını çekemez , tavır yapamaz kullanıcılara.

Sana güvendik ve güveniyoruz. Şuana kadar çok iyi idare ettin zorluklara rağmen ve etmeni de istiyoruz.Yüzdük yüzdük sonuna geldik artık böyle bir aksilik lütfen çıkmasın.

Herşey için teşekkürler. Lütfen biraz sabır.

Ekliyecek fazla birşey bulamıyorum whocares çok iyi açıklamış zaten...

Bu iş için çok emek harcadın sonunu görmeden bırakmamalısın.

Biraz kafanı dinle ve arkadaşla olayı tekrardan konuşun sorunun halledileceğine inanıyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: Lethargy

vandosa ben anlamadım niye böyle bi iş yaptın yaw.. hani yenilebilirsin falan niye bu kadar olay yarattın ki.. neyse de bi an kızıp da çekiliorum diyip de ortalığı velveleye vermeye ne gerek vardı.. şurda yarı finallere geldik 1 bilemedin 2 haftaya bitecek turnuva yani..

neyse bi bildiğin vardır sanırım

İşte benim korktuğum senaryo oluştu sanki yıkıldığım için turnuvayı bırakmışım gibi bi hava oluştu

1-Arkadaslar eyüp arkadasımızada sorabilirsiniz ne onun ne de benim yıkıldığım falan yok hatta yıkılan birisi olsaydı maçta ki olmadı oyle bisey ben buyuk ıhtımal macı alıcaktım

2-Ben turnuvadan cekilip koybolucam ortalıktan falan demiyorum topiği suan olduğu gibi hep takip ediyo olacağım gerçi biraz sinirle verdiğim bi karardı ama bu saatten sonra dönmenin şahsen daha onur kırıcı olacagını dusunuyorum ve benı anlamanızı beklıyorum arkadaslar

• Bende anlamıyorum neden bu kadar agresif tavır sergiliyosun,hayret bir şey ya.

Ben sadece superstar özelliğini ayarlamayı bilmiyorum dedim arkadaşa.
    Yemin ederim elimden geleni yaptım.

Ayrıca bütün maçlarda istersen away oliyim maçları sen kur aksaklık olmaz da dedim,anlayamıyorum bir turnuva olayı bu kadar mı abartılır.

Arkadaşlar ben asla arkadaşın oyununu bozup üst tura çıkma meraklısı falan değilim,lütfen yanlış anlaşma olmasın.

Beni bu forumda bilen bilir,önceki turnuvada hiçbir aksaklık olmamış ve maçlarımızı bitirmiştik.
  • quote:

İşte benim korktuğum senaryo oluştu sanki yıkıldığım için turnuvayı bırakmışım gibi bi hava oluştu

1-Arkadaslar eyüp arkadasımızada sorabilirsiniz ne onun ne de benim yıkıldığım falan yok hatta yıkılan birisi olsaydı maçta ki olmadı oyle bisey ben buyuk ıhtımal macı alıcaktım

2-Ben turnuvadan cekilip koybolucam ortalıktan falan demiyorum topiği suan olduğu gibi hep takip ediyo olacağım gerçi biraz sinirle verdiğim bi karardı ama bu saatten sonra dönmenin şahsen daha onur kırıcı olacagını dusunuyorum ve benı anlamanızı beklıyorum arkadaslar

abi tamam ben de onu diyorum. o kararı bir anda kızıp verdiğin çok belli. o yüzden garipsiyoruz ya abi. bütün forum böyle düşünüo sanırım

onur kırıcı falan olmaz. eğer ortada bir yanlışlık/ani bir karar/istenmeden yapılmış bir şey varsa, her zaman geri dönülebilir. şu an desen "pardon arkadaşlar, bi an kızdım ondan oldu" kimse ilerde sana; "bak çekiliom demişti geri geldi, ne puşt adam" falan demez. yani en azından ben ve bu forumdan tanıdığım bir çok insan demez, diyen insanlar olsa bile ztn onları kaale alma hiç bi şekilde.

hepimiz insanız. sonra arkadaşız bi nevi şurda. gerek yok yani böyle düşünmene

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.