Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eyupsultan la ılk macımızı yaptık , ve fark 3. periyotun ortasına kadar 4 sayıdan fazla olmadı ama eyup bı sure duraksayınca fark acıldı sonra 4. periyot tam farkı ındırmısken lebron 6. foul unu aldı ve mac koptu eger lebron atılmasaydı cok degısık olurdu macın skoru ılerkı maclarımızda(maclarımızda dıyorum cunku bu serının 3. maca uzayacagını tahmın edıyorum) arkadasa basarılar dılıyorum

NOT: lenrona dıkkat et bıraz (gercı benım marion da 3. periyotta 5. foulunu almıstı )

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

• quote:

Orjinalden alıntı: not_human

eyupsultan la ılk macımızı yaptık , ve fark 3. periyotun ortasına kadar 4 sayıdan fazla olmadı ama eyup bı sure duraksayınca fark acıldı sonra 4. periyot tam farkı ındırmısken lebron 6. foul unu aldı ve mac koptu eger lebron atılmasaydı cok degısık olurdu macın skoru ılerkı maclarımızda(maclarımızda dıyorum cunku bu serının 3. maca uzayacagını tahmın edıyorum) arkadasa basarılar dılıyorum

NOT: lenrona dıkkat et bıraz (gercı benım marion da 3. periyotta 5. foulunu almıstı )

Ben bu superstar olayına alışana kadar benden pek bişey olmaz sana başarılar.İyi kapmışsın bu olayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupsultan -- 11 Mayıs 2006; 0:35:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eyupsultan

quote:

Orjinalden alıntı: not_human

eyupsultan la ılk macımızı yaptık , ve fark 3. periyotun ortasına kadar 4 sayıdan fazla olmadı ama eyup bı sure duraksayınca fark acıldı sonra 4. periyot tam farkı ındırmısken lebron 6. foul unu aldı ve mac koptu eger lebron atılmasaydı cok degısık olurdu macın skoru ılerkı maclarımızda(maclarımızda dıyorum cunku bu serının 3. maca uzayacagını tahmın edıyorum) arkadasa basarılar dılıyorum

Ben bu superstar olayına alışana kadar benden pek bişey olmaz sana başarılar.İyi kapmışsın bu olayı...

acilen superstar tuşuna alış çünkü bunu çoğu kişi kullanıyor ve gerektiği yerde fazla aşırıya kaçmadan kullanıldığı sürece işe yarıyor.

başarılar

• bence de ogrenmen lazım eyup eger karsıdakı rahatlıkla super star ozellıklerını uygulabılıyosa baska turlu kazanman cok zor
  • spy_punisher beni msn ne ekledinmi? bari msn adresini söyle ben ekleyeyim. bir irtibata geçemeyen biz kaldık. bitirelim şu maçları
  • evet ekleyeli çok oldu hatta sordum sana maç yapalım mı die de sen ama su anda musait diilim dedin ben sinanyarimkaya8@hotmail.com um (kim olduumu bild die yazdım) buugun 22 gibi yapalım istiosan maçı
  • Selamlar,

Bugun vincetr ile ilk maçimizi yaptik. Oyun 3. periyotun başlarinda kesildi (baglanti koptu) ve bizde kaldigimiz skorlari göz onunde bulundurarak, yeniden oyuna başladik ve 2 periyot daha oynadik. Toplam skor

Wolfie(cleveland) : 84 - 70 Vincetr (detroit)

ilk yarim kalan maçin linki
    http://img365.imageshack.us/img365/5497/playoff10bd.jpg
    bu da sonradan devam edip 2 periyotluk maçimiz;
    http://img127.imageshack.us/img127/2872/playoff121xl.jpg

Birde siz toplayin !

• spy_punisher ile ilk maçımızı yaptık.Kendisine teşekkür ediyorum.. ben clevaland ım

Gooden 20 ribauntun yaklaşık 16 sını ilk yarıda almıştı.

• aximan2 yle yaptığım ilk maçta aximanın attığı fade away turn around (oyuncunun arkasına geçip sonra da topu göndermek) yaptı ve hepsi girdi aximan bunun bir oyun hatası olduğunu kabul etti ama bunu yapmaktan vazgeçmeyecekmiş

ben bu oyunun adil oynanmasını istiyorm aynı şutları bende kullansam nolur oyun saçma bir hale gelir

ben böyle galibiyetler kesinlikle istemem ama böyle adice yenilmekte istemem ben iyi oynayanın kazanmasını isterim böyle saçma saçma şutlarla kazanılmasını değil

Ben ilk maçta yenilgiyi kabul ediyorum(rahat kazanacağım maçı hileyle kaybetmeme rağmen) ama lütfen burdan yöneticilere ve aximan2 ye söylüyorum lütfen biraz FAİR PLAY
  • olay nedir anlamadım. nasıl bir hareketmiş yani o
  • evet ya nasıl bir hareketmiş o bende tam olarak anlayamadım.
  • önemli olan hareket değilki ama yinede söyleyeyim önce bir oyuncuyu karşısına alıyor sonra sırtını dönüyor sonra bir takım tuşlara basıp dönüp tek elle potaya doğru bırakıyor ve tak sayı.

bu ne şimdi hepsinin girmesi zaten o da kabul ediyor bunun bir bug olduğunu ama yinede kullanıyor
  • abi o hareketi scorer ins. özelliği olan oyuncular yapabilio(r.wallace,nowitszki,yao..) o haraketle ben yaoyla üçlük atabilodum superstar tuşuyla pasa basınca oluoyr!
  • spy_punisher ile 2.maçı yaptık. ben cleaveland ım

kendisine teşekkür ediyorum..

• Iki şey söyliyecegim, birincisi ben vincetr ile maçimi yaptim. Ikinci maçimizdi bu ve ben kazandim. Skor;

Wolfie (cleveland) : 74 - 53 Vincetr (detroit)

Burada da linki vardir:
    http://img344.imageshack.us/img344/7315/playoff20wj.jpg

Ikinci söyleyecegim şey ise, hipernova'ya. O atişin adı "hook" (türkçe de kanca atişi). Bilirsiniz, Tamer Oyguç paso o şekilde atardi ! O atişa care var veya yok, bilemiyorum ama kullanılanlari pek de desteklemiyorum ! Birde bunların hook ile 3'lük atan versiyonlari da var ki, onlara diyecek sözüm yok() ! Nerde kaldı rekabet, savunma, oyun stili, boş alan yaratip, sayıyı bileğinin hakkıyla alma ?

Ve bu konudaki son sözüm:
    bütün bu oyunu oynayan arkaşlarimi joga bonito ya davet ediyorum !

• Arkadaşlar benim bir önerim var bence maçlarımızı bütün freestyle özelliklerini disable ederek yapalım
  • konumuzla alakası yok ama joga bonito ne demek?her yerde görmeye başladımda...

asıl konumuza gelince superstar özelliklerini kullanmamak olmaz ama aşırıya kaçmamak lazım.

superstar özelliklerini kullanmadan oıyun daha zevkli oluyor onuda belirteyim...
  • Süperstar ozelliklerini kullanmadan olmaz, o doğru. Ama her pozisyonda gidip hook shot atilirsa da, o zaman bu biraz haksızlık olur. Sonuçta hepimiz playoff'lara kaldigimiza göre, bu yönlerini biliyoruz oyunun ama bu yonlerini bilg.a karşi oynarken kullansak daha iyi olur hepimiz açisindan.

Tabi, kimseyi cezalandiracak halimizde yok bunun icin. Herkes istedigi gibi oynamakda hür fakat herşeyin de tadında güzel oldugunu unutmamak lazim !
  • hookun hep girmesi oyunun bugu olabilir ama sen sıkı savunma yaparsan o adama topu attırmazsın..3lükle hook hiç denemedim girer mi girmez mi bilmiyorum ama onu da yapan adamla da maç falan yapmam..

ben de her superstar hareketi gibi hook da kullanıyorum ama biraz da mecburiyetten nba onlineda yavaş olduğundan dış şut zamanlamaları yapamıyorum mecbur içerden oynuyorum sıkıla sıkıla..benim de rakibim whocares..ilgauskasın hooklarından bıktıysa kusura bakmasın..ben elimden geldiğince zevk alarak oynamaya çalışıyorum..ille de yeneyim de ne şekilde olursa olsun diye o şekil oynamıyorum..

benim de yazmak istediğim bir şeydi...arkadaş yazınca tutamadım kendimi

bizim seri 1-1 daha bitmedi yani ama whocares e iyiniyeti ve anlayışı için teşekkür ederim benim oyunun yavaş olması sebebiyle baya sorun yaşadık hepsini bir şekilde hallettik inşallah son maçta da sorun yaşanmaz

• Arkadaşlar benim turnuva dışı özel bir isteğim olacak sizlerden.

Ben şu hani skor tabelasını falan TNT yapan yamayı istiyorum,ama müzikler değişmeyecek sadece tema TNT olsun istiyorum.Burada yapabilen arkadaşlarımız var onlar bir yardım ederlerse sevinirim.

Bu arada Vandosa hadi gel de en kısa zamanda 2. maçı yapalım.

Ben Superstar olayını öğrenemiyorum.Benim öğrenmemi beklersek turnuva çook uzar
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.