Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E tabii ki de herşey tadında güzel. Rakibi kusturmayacak, isyana sürüklemeyecek kadar superstar ozelligi (veya konumuz olan hook) tolere edilebilir. Ama maç boyunca yaklaşik 17 hook... ?! Hmm, bilemiyorum. Zaten bu arkadaşimizda, bu kadar normalde kullanmadigini söyledi. Ne demişler, herşeyin fazlasi zarar ! Eger iki taraf bu kadar şiddetle restleşecekse, aximan2 mesela bu maçin tekrarini isteyebilir, hooksuz da kazanabilecegini gösterir (misal veriyorum)(böyle yapsin demiyorum). Iki tarafin da biraz daha sakin olmasi gerekli.. Hakem degilim, hakim hiç degilim, bir yolunu bulun ve şu 2. maçinizi yapin ve seri bitsin, herkes rahatlasin !
  • herşey bir yana vandosa kayboldu..Artık hiç girmiyor(giremiyor) foruma.
  • beyler cok uzgunum bı kac gunlugune acılen bıryere gıtmem gerektı suanda hemen okula gıdıcem aksama geldıgımde turnuva ne halde ne oldu onlara bı bakıcam kalan maclarıda cabucak oynıcam tekrar gecıkme ıcın ozur dılerım
  • Arkadaşlar siz işi oldukça ilerletmişsiniz, hook, top çalma, highflyer, power, superstar haraketleri. Maçları neden kaybettiğim anlaşılıyor. Sanırım bu özellikler oyuncuya göre farklılık gösteriyor. Maçları yaparken freestyle superstar özellikleri var, inside, outside, power vs.. gibi onları kendinize göre düzenliyormusunuz? Ben direkt maça başlıyorum, biraz bilgi edineyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: topuzomer

Bence maç oynuyoruz ve ben her zaman gerçekçi olmaktan yanayım.Arkadaş demiş "ben sıkışınca kullanıyorum" demekki yenmek onun için ön planda zevk almak değil...benim için kim olduğu önemli değil önemli olan benim oynadığım maçı beğenmem.maç sonunda rakibime "güzel maçtı" yazmam önemli.
    fakat burası turnuva kurallar var kural ihlali görmüyorum.İddia da edemem ama benim rakibim bana aşırı hook veya aşırı steal yapsa ben şahsen sıkılır maçtan çıkarım.

kaç seferdir neredesin vs gibi sorular soruyorum ama taktığın yok

yada dikkatlice bakmadınmı.?

msn den ekledim online da olmuyorsun hiç. yapalım maçımızı

• quote:

Orjinalden alıntı: Whocares

sen "tmm ekledim ok" yazmıştın ben de cevaba gerek duymadım.ben buralardayım.Dün seni gördüm msn de ama sen gs lisin galiba.Şampiyonluk kutluyosundur diye rahatsız etmedim
  • Dostlar msjımı okuyun lütfen ve cwplarınızı mümkün olduğunca evet-hayır şeklinde cevaplayın.. Bu arada Hipernova sadece cumaları girebiliyormuş..Sizin cwplarınız benim kararımdır lütfen okuyup yanıtlayın..RİCA EDİYORUM!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: aximan2

Dostlar msjımı okuyun lütfen ve cwplarınızı mümkün olduğunca evet-hayır şeklinde cevaplayın.. Bu arada Hipernova sadece cumaları girebiliyormuş..Sizin cwplarınız benim kararımdır lütfen okuyup yanıtlayın..RİCA EDİYORUM!!!

Sana kimse turnuvadan ayrıl demez emin olabilirsin.ayrılman da gerekmiyor zaten.sadece bi durum yaşanmış halledin oynayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aximan2

Dostlar msjımı okuyun lütfen ve cwplarınızı mümkün olduğunca evet-hayır şeklinde cevaplayın.. Bu arada Hipernova sadece cumaları girebiliyormuş..Sizin cwplarınız benim kararımdır lütfen okuyup yanıtlayın..RİCA EDİYORUM!!!

Daha önce soyledim superstar özelliklerini kapatıpta oynayalım diye herkes karşı çıktı madem öyle o zaman herkes istediği gibi kullanabilir superstar özelliklerini buna hiç kimse karışamaz karşı taraf bundan hoşlanmıyorsa da topuzömerin dediği gibi oyundan çıkar ve hükmen mağlup sayılır bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenith35 -- 15 Mayıs 2006; 22:34:20 >
  • dostum oyunun superstar ozellıgını abarttıgını bılıyorum ama madem oyunun ıcınde war bu ozellıkler bunların ıstenılen kadar kullanılmasında hıc bı sakınca yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: topuzomer

quote:

sen "tmm ekledim ok" yazmıştın ben de cevaba gerek duymadım.ben buralardayım.Dün seni gördüm msn de ama sen gs lisin galiba.Şampiyonluk kutluyosundur diye rahatsız etmedim

tamamdır doğru tahmin etmişsin

ben hiç görmedim valla seni. sen görünce bi tık tıkla beni

• eyup bu aksam oynayamadık sanırım ısın cıktı senın yarın aksam saat 10 dan sonra musaıt olurum herhalde
  • whocares beni iki maçta da yendi ve üst tura çıktı.Hepinize başarılar!
  • 1. ve 2. maç sonuçları aşağıdadır. Topuzomere nba ve hayat da başarılar dilerim. Eywallah.. ( Ben Houstan )

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

2.maç

• bence senin problemin steal filan değildi. Sen zayıf kaldın bana göre yada bugün havanda değildin diyelim. Bunu görür görmez de moralin bozuldu.

Oyunda tabiki steal yapacağım.Steal(top çalma) yasak yada şuan yapabilirsin şuan yapamazsın diye birşey yok ki. Ben her zaman baskıcı oynarım beni herkes çok iyi bilir.Her daim baskı kurarım sen topu sürmeye başladığından itibaren ki bu çok normal aksini kimse savunamaz. Tmac in 5 foul kalmasını belirtmişsin. Evet olabilir. Kalamaz diye bir kural mı var. Sürekli çıkarttım soktum oyuna değişik varyasyonlar denedim top çaldım , kaptırdım vs. vs. vs. Gayet normal şeyler bunlar.Dediğim gibi konu steal filan değildi senin moralinin bozulup , pes etmen gibi birşey oldu. 3.Period da sana noldu ndn bıraktın diye sordum bana ters cvplar vrmeye başladın. Anlam veremedim dewam ettim.Neyse polemik yaratmayacam.Beni bilen bilir zaten.

Bunda fair playlikle alakası yok. Ama hiç e yakın superstar tuşu kullanıldı bu arada maçlarda ayrıca teşekkür ederim. Bence gayet güzel bir maçdı ve kolay bir tur atlama oldu benim için. Bu kadar kolay geçeceğimi hiç ama hiç sanmıyordum ,şaşırdım. Hatta o kadar zorlu geçecek dedim ki içimden acayip stres bile oldum. 1.period dan sonra heyecanım düzeldi ama

Neyse teşekkürler yinede. Kimle karşılaşçam ben şimdi? Bir grafik istesek şöyle yenilenmiş olanından vandosa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whocares -- 16 Mayıs 2006; 22:21:42 >

• Vay be, millet çeyrek finali bitirdi, biz hala rakibimizi bekliyoruz ! :) Aximan, hipernova, elinizi biraz çabuk tutun beyaaa !
  • Arkadaşlar Vandosa ile 2. maçımızı yaptık,Vandosa kazandı.Bir üst tura yükselen arkadaşımızı kutluyorum...

Herkese turnuvada başarılar,benim için değişik bir heyecandı.Ama kısmet buraya kadarmış.

İlk turnuva kadar tat alamasam da yapımda emeği geçenlere teşekkürler.Bilmeden kalbini kırdığım insan olduysa affola...

Forumu takibe devam edicem tabii kii,ama 256 adsl ile turnuvaya bir daha katılmıyacağımı biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyupsultan

Arkadaşlar Vandosa ile 2. maçımızı yaptık,Vandosa kazandı.Bir üst tura yükselen arkadaşımızı kutluyorum...

Herkese turnuvada başarılar,benim için değişik bir heyecandı.Ama kısmet buraya kadarmış.

İlk turnuva kadar tat alamasam da yapımda emeği geçenlere teşekkürler.Bilmeden kalbini kırdığım insan olduysa affola...

Forumu takibe devam edicem tabii kii,ama 256 adsl ile turnuvaya bir daha katılmıyacağımı biliyorum.

canın saolsun senin. Kutluyorum seni.
  • İlk macın aynısı oldu tamamen , mac suresı 20 dakıka ıdı ve 18 dakıka basa bas gectı yanı en fazla 4 sayı fark olmustur ama eyup bu seferde 2. periyotun ortalarında 1-2 dakka bosluk verınce bana fark acıldı .

Cıkabılecegım en ust tura cıktım sanırım neyse rakıbım kım olucaktı benım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eyupsultan

Arkadaşlar Vandosa ile 2. maçımızı yaptık,Vandosa kazandı.Bir üst tura yükselen arkadaşımızı kutluyorum...

canın saolsun senin. Kutluyorum seni.

Sağol Whocares hakikaten şu forumdan sizin gibi birkaç arkadaş kazandık ya en çok buna seviniyorum.

OLgun kişiliğinle kimi zaman hatalarımızı gördün ve bizi doğru yola sürükledin.

Ayrıca da bu turnuvanın başlamasında en büyük emek sahibisin.Malum ilkler her zaman zordur.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.