Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eyupsultan

Sağol Whocares hakikaten şu forumdan sizin gibi birkaç arkadaş kazandık ya en çok buna seviniyorum.

OLgun kişiliğinle kimi zaman hatalarımızı gördün ve bizi doğru yola sürükledin.

Ayrıca da bu turnuvanın başlamasında en büyük emek sahibisin.Malum ilkler her zaman zordur.

canım benim saol düşüncelerin için. Hep beraber hallediyoruz bişiler. Takibi kesme haaa
  • ben sanırım kendi grubumda yarı finaldeyim.

aximan2 - hipernova ve vincetr - wolfie karşılaşmaları yapılcak ayrıca yenenler birde kendi aralarında yapacak maç da rakibim belli olacak.Hadi arkadaşlar biraz acele. Vallahi hazirana filan kalmasın bu olaylar.

Biraz gayret
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Whocares

quote:

Arkadaşlar Vandosa ile 2. maçımızı yaptık,Vandosa kazandı.Bir üst tura yükselen arkadaşımızı kutluyorum...

Herkese turnuvada başarılar,benim için değişik bir heyecandı.Ama kısmet buraya kadarmış.

İlk turnuva kadar tat alamasam da yapımda emeği geçenlere teşekkürler.Bilmeden kalbini kırdığım insan olduysa affola...

Forumu takibe devam edicem tabii kii,ama 256 adsl ile turnuvaya bir daha katılmıyacağımı biliyorum.

canın saolsun senin. Kutluyorum seni.

Sağol Whocares hakikaten şu forumdan sizin gibi birkaç arkadaş kazandık ya en çok buna seviniyorum.

OLgun kişiliğinle kimi zaman hatalarımızı gördün ve bizi doğru yola sürükledin.

Ayrıca da bu turnuvanın başlamasında en büyük emek sahibisin.Malum ilkler her zaman zordur.

katılıyorum. zaten 2 turnuva da amacına ulaştı bence şimdiden. sonuçta çok sağlam arkadaşlar edindik, hatta canımız sıkılınca nba bile oynayabileceğimiz =p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lethargy -- 16 Mayıs 2006; 23:48:37 >

• quote:

ben sanırım kendi grubumda yarı finaldeyim.

aximan2 - hipernova ve vincetr - wolfie karşılaşmaları yapılcak ayrıca yenenler birde kendi aralarında yapacak maç da rakibim belli olacak.Hadi arkadaşlar biraz acele. Vallahi hazirana filan kalmasın bu olaylar.

Biraz gayret

wolfie - vince tr müsabakaları oynandi, bitti :) ben atladım turu.. Ben de aximan, hipernova ikilisini bekliyorum. Bu iş haftaya oldu oldu, olmadi ben 2 hafta yokum söylemedi demeyin (cuma - c.tesi- pazar varim ama hafta ici iptal).
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfie

quote:

ben sanırım kendi grubumda yarı finaldeyim.

Biraz gayret

wolfie - vince tr müsabakaları oynandi, bitti :) ben atladım turu.. Ben de aximan, hipernova ikilisini bekliyorum. Bu iş haftaya oldu oldu, olmadi ben 2 hafta yokum söylemedi demeyin (cuma - c.tesi- pazar varim ama hafta ici iptal).

pardon... ee o zaman aximan ve hipernova hadin yapın dostlarım maçınızı. Zor duruma düşmeyelim sonra.

• Arkadaslar ıste Play off ların son halı (Eger bı yanlıslık veya eksık warsa cok acele bıldırın lutfen)

BATI KONFERANSI

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

DOGU KONFERANSI

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

• ana sayfamız güncellendi
  • şampiyon kim oldu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rert

şampiyon kim oldu?

Maalesef GS !

Turnuvayi soruyorsan, bu sayfada zaten tablolar var ! Daha şampiyon belli degil !
  • ben gs nin olduğunu biliorumda tablolardan bişey anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: topuzomer

quote:

bence senin problemin steal filan değildi. Sen zayıf kaldın bana göre yada bugün havanda değildin diyelim. Bunu görür görmez de moralin bozuldu.

Ok ben zayıf kaldım sana göre.İşte senin gibi anlamaz adamlarla oynayınca benim kafam atıyo ya,neyse.
    Bu kadar zırvalardan sonra seni ben steal tuşu kullanmayan bi adam olarak düşündüm.Ne bilim ilk pasları bile center larınla (uzun kollu oluyoya bunlar iyi çalıyo) çalmaya uğraşan adam olsuğunu
    Lan bir maç bekledim vazgeçer diye ancak ikinci maçın ortasında ben deyince bıraktın şu saçmalığı.Buna baskı diyosan o zaman superstar steal yapanlara hiiç kızmaya hakkın yok sen onların başısın zaten.
    Amareden en az 10 top çaldın her maç kim ile McGrady.
    Ben de Marion var ve ben de istesem top çalma tuşlarını biliyom ama bir adet bile top çalmadım,
    daha hiç bişey demicem.
    Tam anlamıyla koltuğuma oturup bi güzel maç oynayayım derken gördüklerime şok oldum ben ,bitti.Hepinize iyi turnuvalar
    bu arada favorim vandosa

top çalma olayına neden bu kadar sinir oluyorsun anlamadım bu oyunun içinde olan birşey ve bende zevk alıyorum top çalmalarda. ilk paslarda baskı yapmayıda severim.

Hatırlarsan senle bir maç yapmıştık çok top çaldığımı söylemiştin ama kızarak değil gülerek!!Şimdi ne olduda bu kadar sinirleniyorsun?(Ayrıca Superstar tuşunu kullandığımı söyleyemezsin çünkü ozaman superstar tuşunun top çalmadaki işlevini bilmiyordum!)

Bende çok top çaldırsam sinirlenirim ama kendime, niye bu kadar hata yapıyorum diye ve önlem almaya çalışırım.

Bu oyunda kimseye superstar tuşlarını hadi onu geçtim normal top çalma yapma diye yasak getirilemez!!! Sen karşındakini top çaldığı için oyundan soğuttuğunu ve zevk alamadığını söylüyorsun bence sen ondan hiç farklı değilsin. Böyle söylerek karşındakinin zevk alarak bir maçmı yaptığını zannediyorsun??!!

• Ya dostlar söliyim size bilen bilir zten..Hipernova sadece CUMAları girebiliyormuş msne..Napcaz??Ben hep buralardayım..Ben genelde boşum:

Pazartesi: Zaman içinde boşum(Kardeşimle deiş tokuş hesabı varda)

Salı: 12.00-18.00 arası kesin boşum(Geceleri saat belliyse 22den sonra boş olurum)

Çarşamba: 12.00-18.00 arası kesin boşum (Geceleri saat bellyse 22den sonra boş olurum)

Perşembe: 12.00-19.00 arası kesin boşum (Geceleri saat belliyse 22den sonra boş olurum)

Cuma: 12.00-16.00 arası kesin boşum( SADECE BU HAFTA HARİÇ )

(16dan sonra başka şehirde olmuş oluyorum..Saat belliyse 22den sonra 23.30a kadar boş olurum)

Cumartesi-Pazar: maç saati belli olursa o an kesin gelirim(çünkü başka şehirdeyim..Her an internet cafede olamam ya )

"Hadi maçınızı bir an evvel bitirin" diyenlere bildireyim dedim..Hipernovaya ulaşmak zor olacak bu gidişle..Hipernova bana ulaşmaya çalış bir yerlerden gece bile yazabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aximan2 -- 17 Mayıs 2006; 12:16:43 >

• yaaa fear44 cüm . Arkadaşın sorunu ortada. Ben bu arkadaşın sözlerinden sonra hiçbirşey dememe hakkımı kullanıyorum.Bu ona en güzel cevap olacaktır.

Ama sadece söyleyebilirim ki kendine iyi bak , nba oyna bol bol zira geliştirmen lazım kendini , insanları güzel oyunundan ötürü tebrik edip kutlayacağına , saçma sapan birşeyden dolayı tepki vermeye çalışma.

Haydi kal sağlıcakla

I love all game.

Önemli Not : ( Kimse birşey yazmasın bu konu hakkında. Yorum yapmayalım arkadaşlar. Konu gereksiz ve kapasansın istiyorum kendisi bişiler yazsa bile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whocares -- 17 Mayıs 2006; 12:41:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aximan2

Ya dostlar söliyim size bilen bilir zten..Hipernova sadece CUMAları girebiliyormuş msne..Napcaz??Ben hep buralardayım..Ben genelde boşum:

Salı: 12.00-18.00 arası kesin boşum(Geceleri saat belliyse 22den sonra boş olurum)

Çarşamba: 12.00-18.00 arası kesin boşum (Geceleri saat bellyse 22den sonra boş olurum)

Perşembe: 12.00-19.00 arası kesin boşum (Geceleri saat belliyse 22den sonra boş olurum)

(16dan sonra başka şehirde olmuş oluyorum..Saat belliyse 22den sonra 23.30a kadar boş olurum)

Cumartesi-Pazar: maç saati belli olursa o an kesin gelirim(çünkü başka şehirdeyim..Her an internet cafede olamam ya )

"Hadi maçınızı bir an evvel bitirin" diyenlere bildireyim dedim..Hipernovaya ulaşmak zor olacak bu gidişle..Hipernova bana ulaşmaya çalış bir yerlerden gece bile yazabilirsin..

dostum mail at rakibine şu saatte burda olabilirmisin maçımızı yapalım vs. diye? haber bekliyoruz valla

• quote:

Orjinalden alıntı: aximan2

Ya dostlar söliyim size bilen bilir zten..Hipernova sadece CUMAları girebiliyormuş msne..Napcaz??Ben hep buralardayım..Ben genelde boşum:

Cuma günü 19 Mayıs, genelde herkes tatil ! O nedenle maçlarinizi tamamlarsiniz kolaylikla, gibime geliyor. Sonra da rakibiniz ben olacagim. Bu hafta sonuda inşallah bizim maçlara geçmiş oluruz (sözlerim aximan ve hipernovaya) Her ikinize de son maçlarinizda başarilar..

• quote:

nba oyna bol bol zira geliştirmen lazım kendini

sen kendini geliştir bana göre zayıfsın vs yazarsan bu tartışma kapanır mı ki..

sonuçta oyun bu biraz daha sakin olalım

bu arada superstarın top çalmadan rolü nedir..bilmediğim birşey var herhalde

he bir de 2.olarak oyun pota altından başlarken top çalmaya çalışmak harbiden sıkıcı oluyor ben de yapıyorum ama karşımdaki yaparsa..maçlardan önce anlaşılıp yapılmaya da bilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 17 Mayıs 2006; 15:21:56 >
  • ben 23 yaşındayım tanıştığıma memnun oldum

Steal ile ilgili daha öncelerden herhangi bir imali sözümü bul ben turnuvadan ayrılıyorum :D Benim superstar tuşu ile ilgili söylemlerim olmuşdu.

Yaaa neyse. benim açımdan kapanmıştır konu. Gereksiz münakaşalara girdim kusura bakmayın.

I love all game
  • grup daki diğer maçlar ne alemde ?
  • iyiymiş hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

iyiymiş hocam

harbi iyiymiş bu arada _zenith bu aksam maclarımızı yapalım dostum yarın 4 gunlugune antalya ya tatıle gıdıyorum yanı pazartesı aksamına kadar yokum msn em acık cvb ını beklıyorum
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.