Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki hiper, gönlünden ne geçiyorsa, öyle olsun :) Bir sonraki turnuvada sana bol şans diliyorum o halde !

Unutmadan, bir sonraki turnuva daha henuz başlamamiştir ! Alımlar yapilmamaktadir, buraya gelip gidip "ben de katilmak istiyorum, benim de ismimi yazin !" şeklinde msj atilmasi tamamen boşunadir, ve sadece bu sayfada kalır. Yapılması gereken, bu turnuvanin bitimini takip etmek ve birisi eğer 3. turnuvayi başlatirsa, o zaman o başlıgın altina istediklerinizi yazmanizdir. 2. turnuva başlıgına gelip, "3. turnuvada ben de oynamak istiyorum" demenin bir mantıgı yoktur. Takip etmeniz yetecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfie -- 21 Mayıs 2006; 19:12:18 >
  • Wolfie ben şimdi geldim hemen bakıyım dedim foruma ne olup bitio die..Ben yarın istediğin bi saatte girerim msne ama sölemen lazım kaçta olcak die ki kardeşimle anlaşıp o saatte alayım bilg.rı..Hipernova çekilmiş üzüldüm doğrusu ama doğrudur ki wakit bulmak zor..Bana saati söle bi ara foruma ben gelirim yarın veya ondan sonraki günlerden birinde..
  • Yarin ben de tam gün boşum, sabahtan yapip aradan cikartalim derim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfie

Yarin ben de tam gün boşum, sabahtan yapip aradan cikartalim derim..

sabahtan

abi sabah sabah maçmı yapılır yaw
  • beyler su an dondum tatılden yarın aksama kadar uyuyup yorgunlugumu atmak ıstıyorum , yarın aksam saat 9 dan sonra nette olurum sanırım
  • Aximan 12 gibi yapalim şu bizim maçi, uygun mu sana da ?
  • Aximan görünen o ki, saati kararlaştiramiyoruz, bare girince sen foruma yaz, ben okuyayim ! Arada şu "gelen kutusu"na da bir bak be adam ! Msn'e ekledim seni, aylar yillar oldu, hiç actigin yok sanırım, neyse, maçi kararlaştiralim, gerisi boş zaten
  • quote:

Unutmadan, bir sonraki turnuva daha henuz başlamamiştir ! Alımlar yapilmamaktadir, buraya gelip gidip "ben de katilmak istiyorum, benim de ismimi yazin !" şeklinde msj atilmasi tamamen boşunadir, ve sadece bu sayfada kalır. Yapılması gereken, bu turnuvanin bitimini takip etmek ve birisi eğer 3. turnuvayi başlatirsa, o zaman o başlıgın altina istediklerinizi yazmanizdir. 2. turnuva başlıgına gelip, "3. turnuvada ben de oynamak istiyorum" demenin bir mantıgı yoktur. Takip etmeniz yetecektir.

hay allah senden razı olsun yazmak istediklerimi yazmışsın

• Aximan ile maçlarimizi yaptik.. Ilk maç :

Cleveland (Wolfie): 77 - 45 Detroit (aximan)

İşte linki burada;
    http://img88.imageshack.us/img88/9109/yarifinal12uc.jpg

Ikinci maç :

Detroit (aximan) : 60 - 93 Cleveland (wolfie)
    http://img92.imageshack.us/img92/8329/yarifinal22td.jpg

Seri 2-0 ile bitmiştir, sanırım rakip whocares ! Haydi hayirlisi.

Son söz, aximan'le oynamak keyifliydi, cok centilmence, ve hiç problemsiz 2 maç geçti. Kendisine hayatinda başarilar dilerim.

• Wolfie i kutlarım..Diyecek bi sözüm yok herkeze başarılar dilerim..Büyük bi yük kalktı üstünden bi rahatlamış gördüm kendimi yaw..Tekrar herkeze başarılar..
  • quote:

Aximan ile maçlarimizi yaptik.. Ilk maç :

Cleveland (Wolfie): 77 - 45 Detroit (aximan)

İşte linki burada;
    http://img88.imageshack.us/img88/9109/yarifinal12uc.jpg

Ikinci maç :

Detroit (aximan) : 60 - 93 Cleveland (wolfie)
    http://img92.imageshack.us/img92/8329/yarifinal22td.jpg

Seri 2-0 ile bitmiştir, sanırım rakip whocares ! Haydi hayirlisi.

Son söz, aximan'le oynamak keyifliydi, cok centilmence, ve hiç problemsiz 2 maç geçti. Kendisine hayatinda başarilar dilerim.

ooooo sağlam rakip geldi gibi

hadi bklm hayırlısı

• whocares ile olan ilk maçimizda baglantida minik ufak tefek sikintilar olmasina karşin, tamamlamayi bildik, 2 kez kurarak

Cleveland (Wolfie) : 72 - 76 Houston (Whocares)

Sanırım ss'lari da Whocares koyacaktir. Onda yoksa, bende var zaten, sorun yok yani. Whocares 1-0 öne geçmiştir, 2. maç az sonra olacaktir.
  • abı bı sız hızlı oynuyosunuz maclarınızı walla helal olsun bu arada bılmeyenler ıcın tekrar soyluyorum 5 gundur tatıldeydım bu aksamdan ıtıbaren hızla maclarımı tamamlıcam
  • whocares 2. maçi da aldi, seri bitti. Skoru hatirlamiyorum, zaten whocares de ss'lari yakında koyar. Cemil cümleye hayirli olsun !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfie -- 22 Mayıs 2006; 19:50:05 >
  • arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Güzel ve sorunsuz maçlar oynadık Sanırım A grubunun Finalisti oldum yanılıyormuyum ? VaLLA şansa geldik haa beni bişi sanmayın Şimdi diğer grubdan finalisti mi bekliyorum ???? Fear44 ü elesinbirisi yoksa işim zor hatta imkansız

1. maç arkadaşın dediği gibi ben yendim. Tekrardan kurma ihtiyacı hisseettik oyunu. SS almadım. Gerek duymadım.Cleveland (Wolfie) : 72 - 76 Houston (Whocares)

2. maç yine ben Houstan ve sonuçlar ss ler aşağıda

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

diğer grub finalistini bekliyorum sabırsızlıkla

• bırısı fear44 u elesın demıssınde eleyen ondan da ıyı olacaktır zaten
  • bu arada dısarıya cıkıyoruz arkadaslarla aksam 10 en gec 11 de ewde olurum

Ama su kadarını soylıım ben zenıth ın cok farklı bı skorla kazanmasını beklıyorum bı turlu a tusunu duzeltemedım (suan laptop tan atıyorum msjları) zorunlu olarak butun tusları bı basamak kaydırdım ama elım alısmadıgından oynuyamıyorum , alısamadım bı turlu neyse aksama oynarız macı zenith

bu arada zenith senın maıl ın neydı yazabılırmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

bırısı fear44 u elesın demıssınde eleyen ondan da ıyı olacaktır zaten

yok sorun o değil

benim ona karşı bir fobim oluşdu

• quote:

Orjinalden alıntı: Whocares

quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

bırısı fear44 u elesın demıssınde eleyen ondan da ıyı olacaktır zaten

yok sorun o değil

benim ona karşı bir fobim oluşdu

o zaman bılemem

• Vandosa benim msn gundogdu001@hotmail.com gece 12.00'de nette olursan en azından maçlardan birini yaparız

edit:Bu arada ben niye alıntı yapamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenith35 -- 22 Mayıs 2006; 22:56:40 >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.