Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zenith le ilk macımızı yaptık 80-79 arkadas galıp geldi ozellikle son sanıyeler baya cekısmelıydı ama son sanıye basketı kacırınca yıkıldım neyse onumuzdekı maclara bakıyoruz artık
  • Gerçekten çok çekişmeli geçti maç hatta bi ara 20 sayı geriye düştüm ama daha sonra toparladık.
    İşte maçın SS leri

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

• ss leri bıraz gec koymussun neyse bu aksam 2. macta ıyı oynamam lazım yoksa elenıcem gercı ılk mactada ıyı oynadım ama son sanıye basketı bulamayınca olmadı
  • zenith le 2. ve 3. macımızı yaptık ve 2-1 skorla zenith benı eledı ama yıkıldıgım ılk macı 1 2. macı 3 sayı farkla kaybetmem benı uzdu . işte kazandıgım 2. macın ss lerı ayrıca farklı olarak ılk periyotun ss sını de koydum macı nıye farklı kazandıgımı anlayasınız dıye (zenıth tutuk baslayınca maca boyle oldu)

• Vandosa ile olan maçlarımızı tamamladık.
    2.maçta 40 sayı farkla yenildim. 3.maç baştan sona çok çekişmeli geçti maçın sonunda maçı alan ve turu geçen taraf ben oldum.

• vandosa'ya 1.ci ve 2.maçındaki güzel oyunu dolayısıyla teşekkür ediyorum. ancak 3.maçta her ikimizde inside scorer'ı çok fazla kullandık buda oyunu biraz sıkıcı bir hale getirdi ama birazda olacak o kadar final maçıydı kolay değil ikimizinde biyerleri tutuştu son maçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenith35 -- 24 Mayıs 2006; 0:41:31 >
  • zenith senı tekrar tebrık ederım 3 mactanda buyuk zevk aldım gercı 2. mac bıraz sonuk gectı ama senın kazandıgın 2 macta fark hıc 10 sayı olmadı herhalde , neyse 7. seri bası olarak katıldıgım play off larda konferans fınalıne yukselsem baya ılgınc bı durum olcaktı ama olmadı sana ılerleyen turlarda basarılar dılerım
  • zenith tebrikler dostum. vandosa sanada geçmiş olsun.

şimdi zenith fear44 ilemi karşılaşıyor gel benim özele taktikler vereyim onunla ilgili yenmelisin onu koptum yaaaa

hadin oynayında maçlarınızı bitirelim 2. turnuvayı ben hala bekliyorum grub 1.si olarak

• bırakın şampiyonluğu maçlarını önce bitirenlere ödül vermeliler bu donanımhaberde
  • vay be herkes maçlarını bitirmiş...

Tebrikler zenith ve whocares.

Zenith le ilk defa oynayacağım sağlam rakip, işim zor valla. Yaklaşık 1 haftadır nba de oynayamadım biraz antrenman yapmam lazım, yoksa işimiz zor

Bu arada zenith beni msn ne eklede maçı yapacağımız zamanı kararlaştıralım.
    msn:omerakbas2@hotmail.com
  • abi ben anlamadım nası yapıyosunuz maçları nerden buluşuyonuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29C514006 -- 25 Mayıs 2006; 11:59:38 >
  • 1.saYFa ve ayrıntılar için lütfen diğer sayfalara göz gezdiriniz.
  • turnuva bıraz yavasladı herhalde
  • kim yapmıyor maçını? bi bulalım ben gösteririm onlara

hadin yaaa sanırım fear44 ile zenith maçını yapacak ve biriyle ben yapıp olay biticekkkk hadinnnnnn

• zenith akşam 22.00 den sonra girebiliyormuş.Dünde ben giremedim işim çıkmıştı. Bi terslik olmazsa bu akşam bitiririz en azından bir maç yaparız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless -- 25 Mayıs 2006; 20:52:33 >
  • Zenith bu akşam msn ye saat kaç gibi gireceksin? Bende ona göre kendimi ayarlayayım.

Dün gece 12 ye kadar bekledim yoktun heralde bir işin çıktı yada daha sonra geldin bilemiyorum.

O yüzden bi saat söyleyebilirsen iyi olur.

Ben bu gece müsaitim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fear44

Zenith bu akşam msn ye saat kaç gibi gireceksin? Bende ona göre kendimi ayarlayayım.

Dün gece 12 ye kadar bekledim yoktun heralde bir işin çıktı yada daha sonra geldin bilemiyorum.

O yüzden bi saat söyleyebilirsen iyi olur.

Ben bu gece müsaitim...

Dün gece saat 12'de geldim msn'ye ama seni görememiştim.Bu gece de kesin olmamakla birlikte 11 gibi net'te olurum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kovalenko

bende bende aslanmustafa100@hotmail.com

• quote:

Orjinalden alıntı: Whocares

quote:

Orjinalden alıntı: kovalenko

bende bende aslanmustafa100@hotmail.com

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.