whocares ile maçı dün de yapamadık benim bir işim çıktı ve eve geç saatte geldim geldiğimde de whocares yoktu inşallah bu gece yaparız artık
quote:
Orjinalden alıntı: _ZENITH_
whocares ile maçı dün de yapamadık benim bir işim çıktı ve eve geç saatte geldim geldiğimde de whocares yoktu inşallah bu gece yaparız artık
Ohoo sizde su koyverdiniz valla, kalpten götüreceksiniz bizi
Ve şampiyon belli oldu İşte SS'ler
evet arkadaşlar sonunda 2.turnuvamız sonlandı. Ben zenith e karşı kaybettim. Çok sıkı çok güzel maçtı. İstediğim gibi olmadı. Çok rebound kaybettim nedense ama zenith e teşekkür ediyorum güzel oyunundan ötürü
ayrıca şampiyonluğundan ötürü tebrik ediyorum arkadaşı EE kolay değil dimi bunca rakipden sonra bir tebrik mesajını az görmeyin lütfen
Whocares'i güzel oyunundan dolayı kutluyorum maçların üçüde son anlara kadar kıran kırana geçti
Final maçlarında ki en önemli olay skorer oyuncuların süper starılarını hemen hemen hiç kullanmadık buda umarım diğer arkadaşlara örnek olur
Oncelıkle zenıth ısımlı arkadasımızı sampıyon oldugu ıcın kutluyorum
İşte fınalın grafıgı
eywallah vandosa.
Turnuva ile ilgilendiğin için sanada ayrı teşekkür ederim. Çok güzel yürüttün.Herşey için saol..
Turnuvamız güzel bir şekilde bitmiştir herkese teşekkürler
1.sayfamız da herşeyiyle güncellendi.
oradan her türlü maç sonuçlarına bakabilirsiniz.
Unutmadan söyliyeyim. Ben 3. turnuvada olamayacağım. STaj vs. vs. ama turnuva düzenliyici çıkarsa ve katılımcılar ayarlanırsa ben yine vesile olurum 3.turnuva için.
tebrikler zenith
Zenith Tebrikler !
Bir sonraki turnuvada whocares yok he ? Way canına, bir şansim olabilir demek ki !
Tebrikler zenith
Tebrikler ZENİTH!!!
Tebrikler zenith
quote:
Orjinalden alıntı: wolfie
Zenith Tebrikler !
Bir sonraki turnuvada whocares yok he ? Way canına, bir şansim olabilir demek ki !
katılsammı ki
Anyway I love this game
Tebrikler ZENITH
Tebrikler Zenith
Yeni turnuva olursa bende warım yada ölesine oynıcak biri warsa pm atsın... Bu arada bendekı ıp sureklı 192.168..... görünüo bu sekılde oyun kurup bırıyle oynamam sanırm mumkun deıl..warmı bunun bır yontemı
beyler eger gereken ıstek olursa 3. turnuvayı yıne ben duzenleyebılırım
Ama benım turnuva hakkında degısık planlarım war
bunları soyle sıralayayım
1-herkes farklı takım alıcak ve hep o takımla oynıcak ( soyle bı ıhtımal daha war bu olayı konferanslara da yayabılırız yanı dogu da bı kısı phonix ı almıssa batıdan da bı kısı alabılır ama ne doguda ne batıda 2. kısıler alamaz)
2-eger ılk madde yı onaylarsa herkes sayı asıst rıbaund ve blok krallıkları olucak
3-her grupta yıne 5 takım olcak ama bu sefer herkes bırbırıyle 3 veya 4 kez oynıcak
Bunların dısında bı kac dusuncem daha war ama en onemlılerı bunlar eger bu sekılde duzenlenecek bı turnuvad ben olurum dıyen arkadaslar warsa boyle bı turnuvayı duzenleyebılırım
ben oynarım ama daha once hıc onlıne deneyımım yoq ama fena oynama nba yı
quote:
Orjinalden alıntı: vandosa
beyler eger gereken ıstek olursa 3. turnuvayı yıne ben duzenleyebılırım
Ama benım turnuva hakkında degısık planlarım war
bunları soyle sıralayayım
1-herkes farklı takım alıcak ve hep o takımla oynıcak ( soyle bı ıhtımal daha war bu olayı konferanslara da yayabılırız yanı dogu da bı kısı phonix ı almıssa batıdan da bı kısı alabılır ama ne doguda ne batıda 2. kısıler alamaz)
2-eger ılk madde yı onaylarsa herkes sayı asıst rıbaund ve blok krallıkları olucak
3-her grupta yıne 5 takım olcak ama bu sefer herkes bırbırıyle 3 veya 4 kez oynıcak
Bunların dısında bı kac dusuncem daha war ama en onemlılerı bunlar eger bu sekılde duzenlenecek bı turnuvad ben olurum dıyen arkadaslar warsa boyle bı turnuvayı duzenleyebılırım
ben böyle bişeyi onaylarım yalnız hep sabit takım yapılırsa iyi takımları alamayan oyuncular ya hiç maç yapmıyor ya da maçlarını yarım bırakabiliyolar bu konuda deneyimliyim ordan biliorum ve 3 -4 maç çok fazla vandosa insaf et be