Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler benım dusundugum gıbı bı turnuvayı dusunmuyosanız ısteklı olan bı arkadas duzenlesın benı de eklesın lutfen msn em (gercı bılmeyen kalmadı ) archiles_1193@hotmail.com
  • 3. turnuvaya yeni oyuncuların girmesi için kaç kişik boş kontenjan gerekir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

beyler benım dusundugum gıbı bı turnuvayı dusunmuyosanız ısteklı olan bı arkadas duzenlesın benı de eklesın lutfen msn em (gercı bılmeyen kalmadı ) archiles_1193@hotmail.com

evet istekli olan arkadaş dedin geldim işte

şaka bi yana 3. turnuvayı beklemek yerine gelin hepiniz bizim turnuvaya katılın

16 takım olacak ve herkes birbiriyle bir maç yapacak sonra play-off lara geçilcek

şartlar bunlar arkadaşlar inanın buradaki gibi zevkli ve düzgün turnuva olacağına garanti verrim
    ayrıca herkesin sabit takımı olacak yani takaslar falan da olcak

ilgilenenler için;

http://www.forumlari.net/index.php?mforum=braq bu linke bakabilirsiniz

+ burak_ender@hotmail.com veya ytunc263@hotmail.com (ben) ile irtibata geçebilirsiniz

ilginize şimdiden teşekkür ederiz umarım dikkate alınır!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_motive -- 4 Haziran 2006; 14:55:17 >

• olmak isterdim ama zamanım yok :( gidiyorum 15 gün sonra
  • herhalde 3.turnuva kışa doğru yapılır. Kimsenin niyeti yok gibi...
  • bencede öyle gibi gözüküyor. Ya az bi kişiyle yapılacak turnuva yada yaz bitiminde olacak gibi.

ama bir düşündüğümüzde gayet normal gibi sebep ise : milletin sınavları var , yada tatile çıkıyorlar bilgisayar başında olmayacaklar vs. vs. vs.

ama yinede azar kişiden bir grup oluşturulup maçlar yapılabilir diye düşünüyorum. Mesela 16 kişi bulunur. yada 8 kişi. Playoff tarzı yapılır.

Bu arada kışa doğru turnuva sayımız arttıkça güzel bir organizasyon düşünüyorum. Tüm turnuvalarda ki yarı finale kalmış insanlarla sağlam bir turnuva olayı. Ama biraz turnuva sayımız artması lazım. Göreceğiz bklm.

• quote:

Orjinalden alıntı: Whocares

bencede öyle gibi gözüküyor. Ya az bi kişiyle yapılacak turnuva yada yaz bitiminde olacak gibi.

ama bir düşündüğümüzde gayet normal gibi sebep ise : milletin sınavları var , yada tatile çıkıyorlar bilgisayar başında olmayacaklar vs. vs. vs.

ama yinede azar kişiden bir grup oluşturulup maçlar yapılabilir diye düşünüyorum. Mesela 16 kişi bulunur. yada 8 kişi. Playoff tarzı yapılır.

Bu arada kışa doğru turnuva sayımız arttıkça güzel bir organizasyon düşünüyorum. Tüm turnuvalarda ki yarı finale kalmış insanlarla sağlam bir turnuva olayı. Ama biraz turnuva sayımız artması lazım. Göreceğiz bklm.

yarı fınalıstlerı dahıl etmek bana gayet mantıklı gelıyo

• ama işde biraz turnuvalar yapılması lazım. daha sonra olacak olan bir turnuva tarzı yani bu.
  • turnuva bitti millet kabuğuna çekilde haaa

• walla ben yıgıt ın hazırladıgı turnuvaya katıldım 30 arkadas herkes farklı takım aldı ayın 11 ıne kadar takas ve serbest oyuncu alıms suresı verıldı sımdı takaslarla ugrasıyoz all star haftası bıle yapcaz harıka olcak ,bende sıze boyle bı turnuva hazırlıcaktım ama kımse yanasmadı neyse tekrar burada bı turnuva olursa onada katılırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whocares

Güzel bir organizasyon olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 8 Haziran 2006; 12:21:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

walla ben yıgıt ın hazırladıgı turnuvaya katıldım 30 arkadas herkes farklı takım aldı ayın 11 ıne kadar takas ve serbest oyuncu alıms suresı verıldı sımdı takaslarla ugrasıyoz all star haftası bıle yapcaz harıka olcak ,bende sıze boyle bı turnuva hazırlıcaktım ama kımse yanasmadı neyse tekrar burada bı turnuva olursa onada katılırım

evimde olsaydım katılırdım bende.

sağlık olsun. birdahakine yaparız ;) o turnuvadan yarı finale çıkanları hep buraya yazarsanız sevinirim. Çünkü o bahsettiğim büyük organizasyon için işe yarar

başarılar dilerim.

• saolasın whocares yazarım ben buraya yarı fınalıstlerı
  • gerçekten güzel bir form olmuş.
  • 3, trnvua ne zmn olucak bilgi verebilcek birileri varmi ?
  • abi biz arkadasla online nba yapmak isityoz ama kuramıyoz herhalde hamachi ipsi ile ilgili ben kuruyom o da

benim hamachiyi giriyo ama yine olmuyo sorun ne anlamıyorum herhalde ag baglantılarından bir yerden

hamachi ip sini sabitlicem ama nasıl yapacagımı ayrıntılı anlatırsanız çooooooooook mutlu olacaz
  • beyler bende varım bir 3. turnuva düzenlersek hatta demişsiniz ücretsiz yer alıp orda yürütelim die çok haklısınız en mantıklsııda bu zaten çünkü burdan gerçekten çok zor olur hatta ben bu işe kefilim isterseniz böle bir organizasyonun tasarınım yapabilirim size bi referans sitesi vereyim www.wormstr.kayyo.com bu site tamemen bana aiitir ve yeni bitirdim gerçi daha bitmedi ama
  • tüh böyle bi turnuvanın varlıgından haberim bile yoktu..

am iyi oldu en azından çekişmeli geçmiştir

2007yi oynarız..pm ile haber verirseniz sevinirim..
  • ya arkadaslar bu turnuwalara katılamaddıgım icin cok uzuluorm
    eskiden hep online oynuordm simdi kendiliginden cikior mac yaparken online
  • Yenisi yapılmayacakmı?
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.