Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu nesini öğrenemiyorsun anlamadım yaa

1-) superstar tuşunu tuş ayarlama bölümünden herhangi bir tuşa atıcaksın. Senin için rahat olan bir tuş seçmelisin.Çünkü o tuşa basılı tutupda yapacaksın superstar olaylarını.

2-) Her oyuncu için geçerli olmadığını biliyorsun bu tuşun. All-stara katışmış oyuncularda sanırım yapabiliyorsun bu özel kombinasyonları. Hucum yaparken bu oyuncular ile şansını deneyeceksin
    Örneğin yao , carter , shaq , wade vs. vs. vs.

3-) Nasıl yapılmasına gelince = Top bu oyunculara geçtiğinde superstar tuşu ile birlikde mevcut olan pas , şut, zıplama , smaçlama gibi halihazrıda bulunan tuşlara aynı anda basmak olacak.

Bunları dene ve farkı göreceksin.

Hepsi bu zor bir yanı yok ki

• Bence superstar özelliklerini disable etmek en mantıklısı. Sonuçta zevk için oynuyoruz ama yenip üst turlara da çıkmak istiyoruz. İster istemez rakibin tadını kaçıran steal ve hook kullanılıyor. Ben superstar özelliklerini kullanmamayı desteklerim. Zaten bu oyunu gerçek gibi olsun diye oynayan adam superstarı abartmaz.Ama abartanlarda rakibin tadını kaçırıyor. En azından ben kendim hook veya steal olayını, özellikle bu ikisini abartan rakip görürsem karşımda o an çıkarım maçtan.
  • lethargy ile ilk maçımızı yaptık. güzel maçtı. ben dallas ım

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

• bizim whocaresle 2 gün önce yaptığımız maç ben clevelandım o houstan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 13 Mayıs 2006; 16:50:45 >

• lethargy ile olan 2.maç.. ben bobcats im

• kısmet =) helal fear'a

ya herşey bi yana fear çok baba adam.. o kadar sorun çıktı her seferinde öndeydi, her zaman o iyi oynadı, ama her zaman da baştan başladık, tekrar tekrar oynadık sağolsun.

bi de onunla oynarken bi takılma sorunu var ki.. evlere şenlik

herkese kolay gelsn=)
  • musty ile son maçımızı yaptık ve diyebilirim ki playoff maçları da dahil lig maçlarıda dahil en zevkli, en çekişmeli maçımı oynadım.

Zaten 1 period da uzadı maç . son saniye tiipledi ve uzattı maçı. ama uzatma da koparttım olayı

Ben Houstan idim. durumu 2-1 yaparak Musty ye teşekkür ediyorum.

topuzomer mail adresin neydi msn den ekleşelim birader

• son maç süperdi gerçekten

ben de kendisine teşekkür ediyorum inşallah yoluna devam eder..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfie

Iki şey söyliyecegim, birincisi ben vincetr ile maçimi yaptim. Ikinci maçimizdi bu ve ben kazandim. Skor;

Wolfie (cleveland) : 74 - 53 Vincetr (detroit)

Burada da linki vardir:
    http://img344.imageshack.us/img344/7315/playoff20wj.jpg

Ikinci söyleyecegim şey ise, hipernova'ya. O atişin adı "hook" (türkçe de kanca atişi). Bilirsiniz, Tamer Oyguç paso o şekilde atardi ! O atişa care var veya yok, bilemiyorum ama kullanılanlari pek de desteklemiyorum ! Birde bunların hook ile 3'lük atan versiyonlari da var ki, onlara diyecek sözüm yok() ! Nerde kaldı rekabet, savunma, oyun stili, boş alan yaratip, sayıyı bileğinin hakkıyla alma ?

Ve bu konudaki son sözüm:
    bütün bu oyunu oynayan arkaşlarimi joga bonito ya davet ediyorum !

Outside Stopper ile karşı tarafın "hook" atmasını kesebilirsiniz. Block koymak yerine , B.Davis,Ai gibi oyuncularda bulunan özelliklerle topunu çalın. Uzunların nasıl olsa zaafı var bu konuda. En basit olayın çözümü bu. Hook biraz çıldırtıyor ama 2-3 top kaybınnı fast break yapıp değerlendirirseniz fark birden 10 sayı üstüne çıkabilir. Karşı tarafta bayar oyundan.

• quote:

Orjinalden alıntı: Lethargy

kısmet =) helal fear'a

ya herşey bi yana fear çok baba adam.. o kadar sorun çıktı her seferinde öndeydi, her zaman o iyi oynadı, ama her zaman da baştan başladık, tekrar tekrar oynadık sağolsun.

bi de onunla oynarken bi takılma sorunu var ki.. evlere şenlik

herkese kolay gelsn=)

ilk maçımızda takıldığını bilmiyordum şutlar güzel gidiyordu sende bişey dememiştin. İkinci maçta bendede takılıyordu ama şanslıydım biraz.Takımda power ve highflyer özellikli oyuncular vardı onlar takılmadan fazla etkilenmediği için kazandım tabi sende krilenkoyu geç kullanmaya başlamıştın.

Bu arada çok iyi oynadığını unutma.

• az önce o tuşu kullanıp 3lük attım ee pota altına geldi diyelim ve bi iki kere attırmadım ondan sonra 3lük atmaya başlayacak ve 3 sayı alıcak lütfen beyler biraz insaf kullanabilirsiniz demişsiniz inanamıyorum bileğimin hakkıyla bir yerlere geldim şimdi basit hareketlerle bu hakkım elimden alınıyor LÜTFEN bende ceza alsın demiyorum yapan için yapmasın diyorum zaten bundan sonra kim bana karşı superstar yaparsa ben çıkıcam bunun çözümü yok çünkü
  • Keşke turnuva tablolari yenilense.. Epeyce bir maç yapildi gibi sanki, son seferden bu yana.. Erm, hatta sanırım birkaç kişi de turu geçti ! Neyse acelemiz yok, ben sadece icimden geleni söyledim

Hipernova'ya... Sinirlerine hakim ol arkadaşim, kimse yenilmez degildir. Superstar rakibinde varsa, sende de var. Papercutin dediklerini yapmaya caliş. Cok doğru söylemiş.
  • Mavericks ile maçlarımızı bugün tamamladık ilk maçı o kazanmıştı.Bugün oynadığımız 2 maçı ise ben kazandım.
    Sonuç olarak bir üst tura çıkan taraf benim
    Ben San Antonio'dum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenith35 -- 14 Mayıs 2006; 0:50:27 >

• evet sanırım tablonun yenilenme zamanı geldi gibi. Baya bir gelişme var.Bu arada teşekkürler gerçektende herkese.Elimizden eleni yapıyoruz hemen bitirmek için.

Topuzomer neredesin mail adresini bekliyorum msn den eklemek için
  • tamamdır ekledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hipernova

aximan2 yle yaptığım ilk maçta aximanın attığı fade away turn around (oyuncunun arkasına geçip sonra da topu göndermek) yaptı ve hepsi girdi aximan bunun bir oyun hatası olduğunu kabul etti ama bunu yapmaktan vazgeçmeyecekmiş

ben bu oyunun adil oynanmasını istiyorm aynı şutları bende kullansam nolur oyun saçma bir hale gelir

ben böyle galibiyetler kesinlikle istemem ama böyle adice yenilmekte istemem ben iyi oynayanın kazanmasını isterim böyle saçma saçma şutlarla kazanılmasını değil

Ben ilk maçta yenilgiyi kabul ediyorum(rahat kazanacağım maçı hileyle kaybetmeme rağmen) ama lütfen burdan yöneticilere ve aximan2 ye söylüyorum lütfen biraz FAİR PLAY

BAKIN HİPERNOVA'YA DUYURUYORUM BU MESAJIMI AMA HERKES OKUSUN LÜTFEN!!! +Ben şimdi geldim haftasonu başka şehirdeydim ve hiç girmedim foruma yani yeni gördüm yazıları...MSJIM ŞUDUR Kİ:

1- Bak dostum sana istediğine sor demiştim sen demiştin ki o hareket hile die+ilk defa gördüm die.. Bak sana kaç defa dedim o atışın adı HOOK die ve dedin ki o hook fln deil..Ve gördün..

2- Hepsi girdi demişsin..Bi kaç istatislik veriyorum..
    R.WALLACE 9/11(bunların ikisi turnike..hani potanın tam altına gidince oluyo ya bildiğimiz turnike yapıyor o işte..)Demek oluyo ki 7 tane HOOK sayı bulmuşum..
    T.PRİNCE 9-11 (bunların da 1 tanesi aynı o turnikeden..)Yani 8 tane HOOK atmışım..
    Benim bi tek HOOK la oynadığımı söylemişsin.. Sende 33 sayını NASH ile attın(14/22 2 sayı ile oynadı 5te serbest atış...)
    Bi de ben sana demedim mi ben çok kötü oynadım die ve 3 gündür oynamıom die.. Buna istinaden ben sana bi de zor kaldığımda HOOK attığımı söyledim + Ben Wallacesı ii kullanamadım dedim+ hooku fazla kullandığımı kabul ediorum ama başka maçlarda bu kadar kullanmadığımı söledim ve bunu kabullendim+senin de NASH ile oynamam beni sinirlendirio ama buna karşı deilim...Nasıl oynarsan oyna..NASHin hızını kullandın ve boşa kaçırıp 2(iç) atışlarla attın ve ben karşı gelemedim bazıları dışında..Ben buna bişey demiyorum ve tekrarlıyorum NASIL OYNARSAN OYNA BANANE..

3- "Bunu yapmaktan vazgeçmicekmiş" dedin..Öle bi laf yazmışsın ki sanki ben hep o atışı yapacakmışım gibi.. Ben bazı atışlarımı HOOK olarak kullanacam bunu TEKRAR söylüyorum.. Çünkü o da bi superstar hareketi.. Benim daha çok BİG BEN ile oynadığımı (git bak özellikle son maçıma) söledim.. Ben BİG BEN hastasıyım bunu da belirteyim..

4- Bende senin her topu NASH ile oynamandan rahatsızım ama diorum benim umrumda deil senin nasıl oynadığın ne yaparsan yap.. Sende NASH 33 STOUDEMİRE 19 sayı attı.. Toplamda da 63 sayının 52si bu ikisinden.. Bende de ilk beşim çift sayılı hanelere ulaştı...Bende ilk beşte en düşük sayı C.Billups 10 sayıyla..T.prince 20 R.wallace 19 ya da 17 tam bilemiorum ama tek sayı.. Ben wallace 11 galiba tam bilemiorum(bunların yazılacağını bilseydim çetele tutardım)..Hamilton 11 ya da 12 tam bilmiorum...Neyse sonuçta beni ilgilendirmediğini bil senin nasıl oynadığının....Bu ithamlarını beğenmedim..Beni foruma sadece HOOK ile oynayan biri olarak tanıttın çok kızdım....+ En önemlisi hile yaptığımı söledin..Yani o atışın HOOK olmadığını söledin+bana bi de saçmalama dedin o hook hakkında ve gördün ki HOOK muş deil mi??? "fade away turn around (oyuncunun arkasına geçip sonra da topu göndermek)" bunu ilk defa duyuyorum..

+ "aximan bunun bir oyun hatası olduğunu kabul etti" demişssin.. Ben bunun oyunun bir açığı olduğunu söledim(bug deniyor galiba tam bilemiorum)..Ben bu atışı bu maçta gereğinden fazla(15) kullandığımı söledim sana..İnanın bu kadar fazla ilk defa oluyor..Ama sen tutturdun hileli atış die.. Eminim ben sadece 2-3 tane HOOK atış yapsaydım yine sen hile yaptın derdin bana göre..Ve anladığıma göre senin dediğin bu atışı HİÇ kullanmamam..Kusura bakma ama ne yapacağımı sana soramam...Kurallar işler burda..

5- "rahat kazanacağım maçı hileyle kaybetmeme rağmen" hile olduğunu söylüyorsun ve beni 1 maçla hemen tanımışsın ki rahat yenebiliyorsun ..way be..

Uzun olduğunun farkındayım ama bunları yazmak zorundaydım.. Daha yazabileceğim şeyler vardır belki ama aklıma gelmiyor şu an(saat 00.02)..

YÖNETİCİ(VANDOSA) VE PLAYOFFLARDA OLAN HERKESE SORUYORUM :

Ben bu yazıyı uzun olduğu için kontrol edemicem yanlış bi yazılım varsa AF'OLA..

BENİ BU YAZDIKLARIMLA ADİCE KAZANMIŞ(HİPERNOVA'NIN DEYİMİYLE) BULUYORSANIZ BEN TURNUVADAN AYRILMAK İSTİYORUM ŞU AN.. GEREĞİNİ SİZ DÜŞÜNÜN CWPLARINIZI BEKLİYORUM GENELİNİZ NE DERSE KARARIM O OLCAKTIR..KARAR SİZİN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aximan2 -- 15 Mayıs 2006; 0:18:07 >

• bence hakkınla kazanmışın tebrikler diyorum

ayrıca ikinizede biraz daha sakin olun diyorum
  • zenith le bizim seridede ben sıkışınca hook attım o sıkışınca hook attı ama biz problem ediomuyuz hayır..normalde sizdede sorun cıkmaması lazımdı oyunda bi özellik dileyen kullanır biraz ağır konusmussun kabul etmelisin..ortamı germeyin bu tip şeylerle isteyen istediğini kullanır sende stoudemire ın power ı kullan onada pek çare yok..bunları sorun etmeyin haksız kazandığını düşünüosan sende hook atan adamlara sahip bi takım al şartlar eşit olsun gerisi yeteneğinize kalmış(ne kdr zewk alırsınız bu maçtan bilemem)..neyse uzadı biraz belki benim yorumumuda sormadınız ama olay bu sorun etmeyin bu tip şeyleri...
  • Bence maç oynuyoruz ve ben her zaman gerçekçi olmaktan yanayım.Arkadaş demiş "ben sıkışınca kullanıyorum" demekki yenmek onun için ön planda zevk almak değil...benim için kim olduğu önemli değil önemli olan benim oynadığım maçı beğenmem.maç sonunda rakibime "güzel maçtı" yazmam önemli.
    fakat burası turnuva kurallar var kural ihlali görmüyorum.İddia da edemem ama benim rakibim bana aşırı hook veya aşırı steal yapsa ben şahsen sıkılır maçtan çıkarım.
  • Bir kimseye şu şu şu hareketleri yapamazsın diye kısıtlama getirilemez. Ancak karşı tarafından orantıyı düzgün kurması lazım.he olmuyor karşı taraf hala devam ediyorsa aynı durum sendede söz konusu amare nin power özelliğini kullan (bence hooktan daha etkili),Marion un Highflyer özelliğini kulan ve nashin dış ve iç sayılarını kullanabilirsin. papercut un dediği gibi boyu büyük olanların kontrolleri zayıf oluyor çok kolay top çalabiliyorsun. Bu özelliğide kullanabilirsin. Unutmaki oyunda her şeyin bir çözümü var.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.