Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam birdaha atmam sen yok ki adam ne atcam
  • dıyorumya suan kımse mac yapmaz gıbıme gelıyo cunku daha mıllet turnuvadakı maclarını zor yapıyo ok..
  • ok msn gelse
  • geldım msn ye
  • arkadaşlar artık şu maçlarımız yapsak diyorum çok uzadı.ben benim gibi maçlarını bitiren arkadaşlar sıkılıyorlar artık ha gayret bitirelim maçları
  • ewet arkadaslar oynayın artık su macları sıkıldım walla beklemekten
  • evet arkadaşlar spica ile bi maçımızı yaptık işte ss: (ben clevelandım ha )

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !
  • Afferin yt1990, devam et böyle, yap maçlarini, hehe !

Walla sevindim şimdi...

Diger arkadaşlar, yapin şu maçlarinizi, heyooo
  • eywallah wolfie ikinci maçıda yaptık spica ile bu sefer ona verdim maçı haksızlık olmasın kardeş payı birazdan ssleri koyar spica
  •  NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

yt1990 ile maçımız ben miamiydim rövanşı aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spica

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

yt1990 ile maçımız ben miamiydim rövanşı aldım

tebriker dostluk kazandı ama son anda faul yapmayı akıl ettin yoksa çakıyodum üçlüğü

• TÜM FORUMUN DİKKATİNE

arkadaşlar benim 2 maçım kaldı daha demin spica ile iki maçımı da yaptım biri ev biri deplasman olmak üzere ancak iki oyunuda ben kurmak mecburiyetinde kaldım. Nedenine gelince... Benim modemle ne zamandır nba oynuyorum ve yakın bi zaman içinde ben kurulan oyuna giremez oldum Yani ben host olabiliyorum ancak join deyince bağlanmıyo işte sizlere nedenini sormak istiyorum?????

aximanla hiç abartısız 15 kez denedim hepsinde de ben kurabiliyorum ancak o kurunca bağlanamıyorum yetişin nolur kafayı yicem!!!! aximan da doğal olarak benim host olmamı istemiyo. Allahtan spica iyi niyet gösterdi de ikinci maçıda sen kur dedi

eğer bunu çözemezsem -- kalan iki maçımda deplasmanda olduğundan-- nolacak orasını bende bilmiom çünkü hükmen malup yazılmak istemiyorum

şimdiden ilginize teşekkürler OH BE RAHATLADIM

• Dostlar bi bakıverin hadi... Host ben olmak istiorum yetkili kimse bi el atın şu soruna be..
  • Önemli bir sorun gerçekten, inşallah kısa zamanda çözüm bulunur. yt1990 seni msn de gördüm bir ara ama haberleşemedik gitti. Yakında maçı yaparız inşallah
    Bu arada replay sorununa yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Rostar update ise bekleyebilir, umarım sorun çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guraktan -- 4 Mayıs 2006; 23:10:42 >
  • Önemli hatırlatma :

1- Bazı arkadaşlar özelime gelip mesaj atıyorlar. Benide turnuvaya eklermisin yada turnuva ne zaman vs gibi. Bu arkadaşların hiçbirine cevap yazmadım yazmam da.Bu tür soruları soranlar hiç araştırma yapmadan direk ilk gördüğü birkaç kişiye soru soruveriyorlar.

Lütfen biraz araştırın nedir durum ne oluyor gibi

Yeni turnuva için kayıt yapılabilir mi daha bu turnuva bitmeden.

2- Ben gerçek anlamda sıkıldım artık playofflara geçelim. Yetkili kim ise artık belli bir süre vermeli kimin maçı nesi eksiği kaldıysa ona göre işlem yapmalı yeter artık.

Teşekkürler . Yetkili derken vandosa ya haber saldığımı herkes anladı herhalde

• Arkadaslar oncelıkle sunu soylıyeyım Cuma aksamı (yanı bugun) saat 22.00 da turnuvanın lıg kısmını bıtırıyoruz
    eger mac yapmayan arkadaslar olursa ve haksız bı taraf olursa onu eger her ıkı arkadasta haksız olursa ıkısınıde maglubıyetle cezalandıracagım

bu oyun kurma sorununa gelınce yt1990 eger yarın aksama kadar sorunu cozemessen macı hukmen kaybedersın ama aximan2 nınde bıraz daha anlayıslı olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

Arkadaslar oncelıkle sunu soylıyeyım Cuma aksamı (yanı bugun) saat 22.00 da turnuvanın lıg kısmını bıtırıyoruz
    eger mac yapmayan arkadaslar olursa ve haksız bı taraf olursa onu eger her ıkı arkadasta haksız olursa ıkısınıde maglubıyetle cezalandıracagım

ohh beee yeter artık....

• baska turlu bıtmıcektı bu maclar
  • Vandosa'nın aldigi karari destekliyorum

Host olayina gelince, çözümü bilmiyorum ama "host" olmak kadar "gereksiz" bir sorun icin işi geciktirmeye 30 kişiyi bekletmeye hakkınız yok bence. Yapin gitsin maçinizi.. Iyi olan içerde - dişarda heryerde yener ! Insallah bu gece maçlarinizi yaparsiniz da, hükmen malup sayılmazsınız. Tek dilegim bu şimdilik ! Acele edin, tren kaçiyor

• arkadaslar yarın aksam hukmen yıkıldıgınızı ogrendıgınızde bılmıyodum gıbı bı bahaneye sıgınmaya kalkmayı bu turnuvada olan herkes topigi takip etmek zorunda
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.