Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• yok hayır hamzayla olan maçı ben kazandım onu duzeltirsen ii olur saol
  • ok duzelttım say sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: fear44

quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

3-play off eslesmelerı NBA dakıyle aynıdır .

(1-8) - (4-5)
    (2-7) - (3-6)

her ıkı konferansın sampıyonlarıda fınalde karsılasır (sanırım anlasıldı )

playofflarda 1 turda kaç maç yapılcak? ve grupta üst sıralarda çıkanın saha avantajı olacakmı?

düzenleme: nba deki ile aynıdır demişsin yanılmıyorsam 7şer maç yapılıyor playofflarda..

hayır eslesmeler NBA nın aynısı olcak maclar bence 3 mac uzerınden ıdeal 7 mac uzerınden yaparsak cok uzar gıbıme gelıyo

• Yiğit benimde son maçım seninle, saat 17.30 dan sonra müsait olduğun gün haber ver maçımızı yapalım.
  • Dj_Helloyla kalan 2 maçımı yaptım ben phoenixim ikisinde de.İşte ssler;
     NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

• immortal-knight le iki macımız yaptık ben detroitim o da phoneix di
    1.macımız: detroit(dj_hello):74 phoneix(immortal):90
    2.macımız: phoneix(immortal):118 detroit(dj_hello):95
    kalan iki macım topuzali yle kaldı digerlerine de basarılar dilerim
  • topuzali den cvp bekliyorum ondan cvp alamıyorum ltfn musait oldgn zaman bu foruma mesaj atın biz de şu kalan macımızda bitirelim tmm mı topuzali cvp bekliyorum mailim denzo_ss@hotmail.com
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fear44

quote:

3-play off eslesmelerı NBA dakıyle aynıdır .

(1-8) - (4-5)
    (2-7) - (3-6)

her ıkı konferansın sampıyonlarıda fınalde karsılasır (sanırım anlasıldı )

playofflarda 1 turda kaç maç yapılcak? ve grupta üst sıralarda çıkanın saha avantajı olacakmı?

düzenleme: nba deki ile aynıdır demişsin yanılmıyorsam 7şer maç yapılıyor playofflarda..

hayır eslesmeler NBA nın aynısı olcak maclar bence 3 mac uzerınden ıdeal 7 mac uzerınden yaparsak cok uzar gıbıme gelıyo

evet 3 maç en ideali normal sezonda ön sırada olan kişide saha avantajına sahip olur

• saha avantajı tabıkı olcak zaten lıgın asıl amacı bu

saha avantajı olmıcaksa lıgte kacıncı oldugunun bı onemı olmuyokı play off lara katıldıktan sonra neyse suan salı gunune gırdıgımız ıcın soyluyorum bu aksam tekrar lıgın guncellemesını yapacagım herkese haber ola aslında bu aksam saat 8 e kadar macları mızı oynarsak onlarıda lıge dahıl edebılırım
  • nothumanı msnde ya da forumda gören varsa bana bi haber versin

vandosa senin haberin vardır herhalde o arkadaştan msnde hiç görmüyorum maç yapamıyoruz haliyle
  • nba 2006 degil nba 2005 interneten oynamak icin orjinal cd mi ister
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmen

nba 2006 degil nba 2005 interneten oynamak icin orjinal cd mi ister

Hiç zannetmiyorum..
  • ya msn xmen30000@hotmail.com
    bana nba 2005 internnetten oynamak icin yardım edin
    ayrıca rakip de isterim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

nothumanı msnde ya da forumda gören varsa bana bi haber versin

vandosa senin haberin vardır herhalde o arkadaştan msnde hiç görmüyorum maç yapamıyoruz haliyle

turnuvadan cekılıyorum arkadaslar (grupta 2. ıdım ve grupta cıkma ıhtımalı olan 3 arkadaslada 1er macım kalmıstı yanı grubu benım maclarım etkılemıcek)

yınede herkesten ozur dılıyorum yakup tan da ozur dılıyorum tekrar (ew arkadasımdır kendısı ve benım yogun ıstegımle sokmustu benı turnuvaya tekrar herkesten ozur dılerım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N€m€$i$ -- 3 Mayıs 2006; 1:57:26 >
  • arkadaslar son macımı I wade ısımlı arkadasla yaparken son perıyot benım baglantı koptu (87 - 71 ondeydım ) arkadas yenılgıyı kabul ettı

arkadas ss almadıgı ıcın ss koyamıyorum
  • Benimle 2006 kapışmak isteyen varsa buyursun eklesin. Güçlü ve dişli bi rakibimdir. Umarım yüreği olan vardır.

Msn:cihancarter@hotmail.com
  • son anlarda bağlantı koptu zaten döndürme şansım yoktu.Benim için bu turnuva over oldu galiba 3-5 ile biyere gidilmez.
  • nba 2005 mac yapcak var mı msn alsın xmen30000@hotmail.com
  • Arkadaslar ıste sıze lıgın son durumunu verıyorum

Yalnız belırtmek ıstedıgım bı kac sey war

1-Konferansta kacıncı oldugunuzu bıldıren rakamın yanında

a)(+) varsa play-off ları garantıledınız demektır

b)(-) varsa play off lara cıkma sansınız kalmadı demektır

2-F grubunda sadece 2 mac eksık kalmıstı ve bu 2 mac dj_hello ve topuzalı ısımlı arkadasların bırbırlerı arasında oynayacagı maclardı , bu maclar turnuvayı herhangı bır yonden etkılemeyecegı ıcın turnuvanında bıraz daha uzamaması ıcın macları hukmen olarak oynanmıs kabul edıp (galıbıyetlerı bolusturdum) tabelaya yazdım

3-Eger su arkadasla aynı puandayım neden o garantıledı ben garantıleyemedım veya o nıye benden ustte dıyecek olan arkadaslara seslenıyorum (yalnız play-off durumu tehlıkede olanlar ıcın) sıralamayı tamamen averaja bakarak yaptım haberınız ola

İşte gruplar

Dogu Konferansı

Batı Konferansı

Arkadaslar yınede ben de hata yapabılırım (ozellıkle batı konferansındakılere seslenıyorum) yukarıda grupları ve macları verdım oradan sızde averajları hersaplıyabılırsınız (ılk yazılan skor soldakı arkadasın sonra yazılan yukarıda ısmı yazan arkadas olacak sekılde)

sızden rıcam once benımkını kontrol etmenız 4-5 kere kontrol ettım yanlıslık yapıp kendımı kolluyom gıbı bı hava olmasın dıye ama genede yapmıs olabılırım sız bı kontrol edın ve bı yanlıslık varsa ( kı olmıcak buyuk ıhtımal) bana hemen bıldırın duzeltelım

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.