Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyla bir ilgisi alakası yok belki böyle düşünceksiniz ama ben galatasaraylı arkadaşlara bi geçmiş olsun demek istedim sadece(şimdiden hoş görünüzü bekliyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hero_ergin

konuyla bir ilgisi alakası yok belki böyle düşünceksiniz ama ben galatasaraylı arkadaşlara bi geçmiş olsun demek istedim sadece(şimdiden hoş görünüzü bekliyorum)

sağol arkadaşım. zaten üzgünüm
  • Baktım bugün msj yok atiim bir tane dedim

Az kaldı maçlarımızı bitiriyoruz yakında inşallah

I love Cavs

Bu arada avatarımı değiştirdim öbürü bayağı demode olduydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupsultan -- 23 Nisan 2006; 13:58:11 >
  • Birşey soracagim, turnuvada diyelim baştan beri bir kişi aynı takımla oynuyor ve tesadüf bu ya, diger rakibi de aynı takımla oynamak istiyor.. Sakınca var mi ? Örnegin, Detroit vs. Detroit oynanabilir mi ? (sadece temsili bir örnektir)
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfie

Birşey soracagim, turnuvada diyelim baştan beri bir kişi aynı takımla oynuyor ve tesadüf bu ya, diger rakibi de aynı takımla oynamak istiyor.. Sakınca var mi ? Örnegin, Detroit vs. Detroit oynanabilir mi ? (sadece temsili bir örnektir)

kurallar yazıyor eğer mecbur kalınırsa yapılabilir ama o maçtan ne kadar zevk alınır o ayrı konu
  • ıkı tarafta ısrar etmedıkten sonra ayrı takımlar olmasını tercıh edıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: _GodisaDJ_

quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

öğlen berksarpla ilk maçımızı yaptık

maç onun sahasındaydı o phoenix (gruptaki diğer herkes gibi) ben cleveland dım

ben almıyorum phoenix cık cık cık

he doğru..

benim maç yaptığım adamlar arasında phoenix almayan 2 kişiden birisin..(turnuva maçında)

• bilader benide kaydedermisin maça
  • Arkadaşlar, birşey danişacagim.. Benim bilg.da baglantimla ilgili minik bir sorunum var. Şöyle ki, baglantim zaman zaman kendi kendine resetleniyor. Ama modemden degil, direkt bilg.dan kaynaklaniyor diye düşünüyorum.. Böyle birşey olabilir mi ? Cünkü modemin işiklari sürekli yaniyor ama bir bakmişim, Local Area Connected gibi bir yazi cikiyor (normalde bilg.i açinca, modemi açinca o yazi cikar).. Bunun bir çözümünü bilen var mi ? Düşünceleriniz nelerdir ?

Hayir tam maç yapiyorum, resetlenecek korkusundan soguk terler döküyorum ! Yani görende, bilg.da "her 25 dak bir resetlesin baglantiyi" diye birşey oldugunu ve benim de onu işaretledigimi sanacak ! Yok böyle birşey.. Niye yapiyor acaba..

Sagolun arkadaşlar...

• Teknik yardım bölümüne bir topic açarsan sorununa yardımcı olabilecek daha çok kişi bulabilirsin.
  • maçlar yapılıyormu ? eksikler tamamlanıyormu ? ne alemdeyiz?
  • Arkadaslar musty sıteden uzaklastırılmıs (ne kadar sureyle oldugunu bılemıyorum

onunla macı kalan arkadaslar onu msn de bulmaya calıssınlar lutfen
  • aaaa sebep niye ki
  • Sanırım iki maçım kaldı, yanlız rakibim spicaymış. Onun mail adresi nedir? Belki msn de vardır ama çıkaramıyorum şimdi. Listede de bulamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guraktan

Sanırım iki maçım kaldı, yanlız rakibim spicaymış. Onun mail adresi nedir? Belki msn de vardır ama çıkaramıyorum şimdi. Listede de bulamadım.

benimle de maç var unutma msnden görüşüyoruz gerçi ugurzaf@hotmail.com ise spica nın msn i
  • quote:

Orjinalden alıntı: yt1990

quote:

Orjinalden alıntı: guraktan

Sanırım iki maçım kaldı, yanlız rakibim spicaymış. Onun mail adresi nedir? Belki msn de vardır ama çıkaramıyorum şimdi. Listede de bulamadım.

benimle de maç var unutma msnden görüşüyoruz gerçi ugurzaf@hotmail.com ise spica nın msn i

Seni biliyorum merak etme, yakında yaparız maçımızı

• iyide diğer gruplardan ses çıkmıyor. ne iş ya milllet elini ayağını çekti :(
  • Arkadaşlar maçlarımızı bitirip playoff'lara başlayalım artık lütfen
  • dostlarım eger en kısa surede maclar oynanmassa artık yaptırım yapmak zorunda kalıcaz sızı sonsuza dek te beklıyemeyız
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

dostlarım eger en kısa surede maclar oynanmassa artık yaptırım yapmak zorunda kalıcaz sızı sonsuza dek te beklıyemeyız

Turnuva başlayali en azindan 1 ay oldu, alt tarafi 8 maç yapılacakti.. Biraz daha ellerimizi cabuk tutmamiz gerekli, öyle degil mi ? Birçok insan artik bitmesini bekliyor. Ayip oluyor üstelik.. Bekleyenlerin sayisi, sanırım maçi olanlarin sayisini geçti. Son bir gayret daha diyorum beyler.. Bitirelim ve hafta sonuna başlayalim şu playoff'lara..
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.