gayet güzel oyun bence. Sıkıntılı yollarda güzel gidiyor. Tavsiye edilebilir bi oyun.
güzel mi ya ben psp de spor oyunlarını pek sevmiğom bi bakim bende
ben hic bi yerde sevmiyorum ne basket ne futbol ne tenis sacma sapan oyunlar bence
quote:
Orjinalden alıntı: mc.kork
ben hic bi yerde sevmiyorum ne basket ne futbol ne tenis sacma sapan oyunlar bence
bu arada nba live 07 bence beklediğim gibi olmamış pek bi yenilik yok yani aksine gerileme var hücumda pgler tek başına oynuyor kimseye pas atıkları yok artı olarak ise crosoverlar ve savunma daha gerçekçi olmuş diyebilirimk
quote:
Orjinalden alıntı: mc.kork
bende nba 06 war ama güsel deildi heralde nba 07 de ona benziodur
quote:
Orjinalden alıntı: BTG314
bende nba 06 war ama güsel deildi heralde nba 07 de ona benziodur
aslında nerdeyse hiç fark yok gibi sadece x-factor olayı var(her maçta iki takımın birer oyuncusu playmaker,shooter,power,scorer,high flyer gibi free style özellikler veriliyor maçta duruma göre oyuncunun altındaki o x işareti yanıp söndüpü zaman activate ettiğinde free style özelliğini kazanmış oluyor)
bi de artık oyuncular birden çok free style super star özel. sahip olabiliyor ve maç esnasında bunlardan istediğini seçebiliyorsun bu konuda lebron james lider(adamda playmaker,insidescorer,outside scorerhigflyer,power ne ararsan var)
walla bn de kararsz kaldm alsam mı almasam mı die ama yorumlar pek de olumlu deil
başka oyun war mı piyasada alınmaya değer, gzel grafikleri olan ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme