Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _OlguN_

quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Çok değişik smaçlar var..
    Onlar olmuyor..
    Trainer ne oluyor bu konuda..Hareket eklememi oyuna ?

Hayır hocam, trainer my player modda oyunculara skill point eklemeye ve maçların süresini kısaltma gibi bazı şeylere yarıyor.

2ksports un sitesinde forum var bilirsin..
    Orda videolar var,herkes ekliyor..
    360 drece poster smaç vs gibi uçuk hareketler var..
    Onları yapamıyorum,nasıl yapıyor elemanlar :)

http://2ksports.com/videos/new/nba2k10/293

bende yapıyorum bunları ayarlayın oyuncunun hareketlerinden edit ile sonrası basit

• quote:

Orijinalden alıntı: fero01

beyler en gercekçi sliderlar neler

Ben Superstar Slider ile oynuyorum maçlar çok zevkli geçiyor.
    Smaç meselesine gelirsek, ben mesela J. Richardson'a 360 smaçları ekledim ve adam smaçları takır takır basıyor. Yeterki gamepad'in olsun.
  • Şu 360 smacı bazen balıma yapıyorum bazen yapamıyorum.Devamlı yapmam iccin ne yapmam lazım ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

Arkadaşlar online düzeltmişler mi? Şimdi dns değiştirip de,tekar performans testi felan yaptırmak istemiyorum.

Düzeltmemişler hala aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_55

Şu 360 smacı bazen balıma yapıyorum bazen yapamıyorum.Devamlı yapmam iccin ne yapmam lazım ??

gamepadle çok rahat yapıyorum tam 360 çevirdiğinde oluyor.

ekleme: videoyu izledimde ters bacak arası var. o hangi kombinasyonla yapılıyor bilen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 30 Mart 2010; 18:53:26 >
  • Sağ taraftaki Pad mi çevircez 360 soldakimi peki.Ve Hangi tusa basarak bunu yapcaz Şut tusuna mı GamePad sag padinemi ??
  • Bende jrr smithle online maç yaparken bastım 360. Nasıl oldu bende anlamadım ama şahaneydi.

Birde arkadaşlar oyunu kurarken oyuncu nasıl değiştiriyoruz? Yani atıyorum ben ilk başta PG ile başlamak istemiyorum,Sg ile başlamak istiyorum belki? O oyuncuyu nasıl değiştireceğiz? Bazen sıkıştırıyorlar PG ye atamıyoruz sg yada sf boş kalıyor da...
  • Şut tuşuyla adam değiştiriyor.
  • Hala online oynayamıyorum
  • Ben dün hic bir DNS ayarı yapmadan Online oynadım arkadaşlar... Ama kasıyor bunada bi cözüm bulsalar harika olcak... :(
  • arkadaşlar bu cpu sim süresini kısaltmanın bir yolu yok mu ? tsearch adlı programla yapamadım ben anlatılışı var ama olmadı bi türlü yardımcı olur musunuz ?
  • Tsearch artık çalışmıyormuş.Aslında bir yerde tüm hex değerlerinin aynı ölçüde ileri alındığını (hex editör falan kullanmadım bilgim yok bu konuda) okumuştum,o yeni değerler işe yarayabilirmiş.Ama sezon hala 82maç my playerda,trainer çıksın hepsi düzelir.
  • Trainer olmadan My Player'de Sezon bitirmek yıllarını alır adamın
  • Sonunda patch geldi steam kullanıları icin.Direk online girdim oynadım.Sonunda geldi yani patch.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Trainer :

http://forum.donanimhaber.com/m_38899345/tm.htm

Hemen deneyelim.
  • Online oynayabiliyorum fakat us'takiler ile oynanınca cok lag oluyor ve oynanmayacak hale geliyor.Sadece eu'dakiler ile oynamam icin ne yapmam lazım?
  • ben de 4-5 kere maça girdim bahtıma 2 tanesinde düzgün oynayabildim. quick game'de iken 2 ve 3 'e basıp davet alıp kabul ederek oynuyorum.doğru mu yapıyorum acaba yoksa başka bir yolu mu var? ayrıca us ve eu ayrımını nasıl yapabliyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msosyopat

ben de 4-5 kere maça girdim bahtıma 2 tanesinde düzgün oynayabildim. quick game'de iken 2 ve 3 'e basıp davet alıp kabul ederek oynuyorum.doğru mu yapıyorum acaba yoksa başka bir yolu mu var? ayrıca us ve eu ayrımını nasıl yapabliyorsun?

Doğru yapıyorsun. Us Eu ayrımını bilmiyorum.
  • bu yeni gelen trainerla maç süresini 1 dkya kadar indirebiliyorsun ama cpu sim süresi kısalmıyor. bu ayarı yaptıktan sonra hotkey e bastım ctrl + 4 fakat cpu süresinde bir kısalma olmadı. nba headlines ta haberlere girip diğer maçların istatistiklerine bakınca adamların 48 dk üzerinden oynadığını görebiliyorsunuz. kontrol eden var mı trainer'ın bu özelliğini ?
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.