Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wildlove

ati'nin 10.3 sürücüsü bu oyunu perişan ediyor arkadaşlar sakın yüklemeyin. oyuncuların kabarık saçlarının transparan görünümünden tutun da maç başlangıçlarında 30 sn kadar fps düşüşü ve daha bi dolu bug gördüm.. 10.2'ye döndüm sorun düzeldi..

benim 10.2 de transparan saç sorunu vardı ama ben cache dosyasını sildim diye oldu sanıyordum. 10.3 yükledikten sonra denemedim hiç bide böyle deneyeyim.

ekleme: 10.3 le saçlarım geri geldi kel olmayacağımı bildiğim halde kel görünmek çok kötü bir duyguydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 27 Mart 2010; 14:33:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

quote:

Arkadaşlar ben 2'ye basarak Who's online diye bir sayfaya giriyorum oradan birkaç kullanıcı listesi çıkıyor ve bazı kişilere invite atıyorum ama maç yapan yok, yoksa lobby dediğiniz şey farklı mı?

Evet orası,ayrıca 3'e bastığında lobye katılıyorsun.Arkadaşlar şu olayı yapın da crew den atalım biraz maç. Yabancılarla zevkli olmuyor.

Hocam 3'e basmayı denedim ama hiçbirşey olmuyor sebebini anlayamadım. Küçük bir ekran çıkıp kapanıyor.

Nasıl? 2 ye bastığınızda karşınıza oyuncuların olduğu bir liste gelir.Ama siz lobyyde gözükmessiniz sadece oradaki insanlara maç daveti atabilirsiniz.Ama 2 tuşuna bastığınızda loby e sizde girersiniz ve sizede maç teklifleri gelir.

Tamam şimdi dediğinizi anladım ama şöyle bir sorun var davetleri kabul etmeme rağmen FAQ hatası alıyorum, torrent vs. kullandığım içinde otomatik dns alamıyorum. Sanırım online oynayamayacağım. Birde bende bazı takımların forması bembeyaz oluyor, sizdede bu sorun var mı? Özellikle retro yani klasik formalarda.

Dns değişmez ise olmaz.

• ATI'nin 10.3 sürücüsü mükemmel performans artışı sağlıyor oyundan vSync açık olmadan 92 Fps alıyorum ama 60 Fps bana yeter vSync'e devam.
  • quote:

ATI'nin 10.3 sürücüsü mükemmel performans artışı sağlıyor oyundan vSync açık olmadan 92 Fps alıyorum ama 60 Fps bana yeter vSync'e devam.

Yuh hocam 90 mı

Ben normal ayarlarda 40 ın üzerine çıkamıyorum.Sürümüm de 10.3 değil sanırım.
  • vSync ne ise yarıyor arkadaşlar.Bende bir yükleyim şu 10.3 bari.Sabah bi arakadaş performans düsürüyo demisti ama bakalim.
  • Görüntüdeki kırılmaları/yırtılmaları vs. engelliyor.Ama fpsyi 60sabitliyor,eğer 60ın altına düşerse (55 flan) 30a sabitliyor bu sefer.Yeni sürücülerdeki performans düşüşü pek olmaz eğer düzgün kurulursa.

quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_55

vSync ne ise yarıyor arkadaşlar.Bende bir yükleyim şu 10.3 bari.Sabah bi arakadaş performans düsürüyo demisti ama bakalim.
  • ben eski sürücüyü your uninstaller ile kaldırıp temizden yeni sürücüyü kurmuştum ama yine de sorunlar artmıştı.. sadece player detail mediumda diğerleri en yüksekte kaymak gibi oynanıyor oyun ama player detail high yapınca 23 fps'ye düşüyor oyun ve oynanmaz bi hale geliyor.. player detail'in high ve medium farkı sadece formaların fiziği galiba bi fark göremedim.. galiba orada da işlemcim yamuk yapıyor, fizik olayı felan devreye girdiği için.. bi de win7 64bit'te oynuyorum ondan da olabilir mi acaba benim sorunlarım?
  • quote:

ben eski sürücüyü your uninstaller ile kaldırıp temizden yeni sürücüyü kurmuştum ama yine de sorunlar artmıştı.. sadece player detail mediumda diğerleri en yüksekte kaymak gibi oynanıyor oyun ama player detail high yapınca 23 fps'ye düşüyor oyun ve oynanmaz bi hale geliyor.. player detail'in high ve medium farkı sadece formaların fiziği galiba bi fark göremedim.. galiba orada da işlemcim yamuk yapıyor, fizik olayı felan devreye girdiği için.. bi de win7 64bit'te oynuyorum ondan da olabilir mi acaba benim sorunlarım?

En ufak takılma olmadan oynuyorum Win7 64 bitte. Zaten 2 yıldır sürekli 64bit kullanıyorum ben. Henüz 64bit için bir sorunla karşılaşmadım ufak tefek gereksiz program dışında.
  • Güncellemeyi yaptım sonunda oyun müthiş oldu

Yeni versiyon için trainer var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 28 Mart 2010; 14:49:14 >
  • arkadaşlar my player modunda bir hile denemesi yaptım yeni bir oyuncu açıp limitsiz skill point fln alıosunuz oyuncunun herşeyi 99 oluyo fakat overall 74te kalıyo. sebebi nedir acaba ? karakteristik özellikleri hızıdır staminasıdır fln değişmiyo nedenn ??
  • Oyundan inanılmaz haz alıyorum. Assaction modunda Superstar Slider yüklü olarak 10 Dakikadan maçları yapıyorum, çok çekişmeli geçiyor.
  • quote:

Oyundan inanılmaz haz alıyorum. Assaction modunda Superstar Slider yüklü olarak 10 Dakikadan maçları yapıyorum, çok çekişmeli geçiyor.

Güncellemeler ve patch ile mükemmel oldu oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 28 Mart 2010; 16:58:36 >
  • Çok değişik smaçlar var..
    Onlar olmuyor..
    Trainer ne oluyor bu konuda..Hareket eklememi oyuna ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Çok değişik smaçlar var..
    Onlar olmuyor..

Hayır hocam, trainer my player modda oyunculara skill point eklemeye ve maçların süresini kısaltma gibi bazı şeylere yarıyor.
  • Beyler yeni patchi kurdum.MP modunda smacı 99 yaptım fakat yeni paket açılmadı.90 yaptığım zamanlar D.Howard falan gelmişti 99 oldu yeni kimse gelmedi nedendir acaba?Lebron Kobe falan nasıl açılıyor?
  • Valla hıcam hiç bilemedim ya.Sistemden sisteme değişiyor çakışma falan,

quote:

ben eski sürücüyü your uninstaller ile kaldırıp temizden yeni sürücüyü kurmuştum ama yine de sorunlar artmıştı.. sadece player detail mediumda diğerleri en yüksekte kaymak gibi oynanıyor oyun ama player detail high yapınca 23 fps'ye düşüyor oyun ve oynanmaz bi hale geliyor.. player detail'in high ve medium farkı sadece formaların fiziği galiba bi fark göremedim.. galiba orada da işlemcim yamuk yapıyor, fizik olayı felan devreye girdiği için.. bi de win7 64bit'te oynuyorum ondan da olabilir mi acaba benim sorunlarım?
  • Arkadaşlar online düzeltmişler mi? Şimdi dns değiştirip de,tekar performans testi felan yaptırmak istemiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Çok değişik smaçlar var..
    Onlar olmuyor..

Hayır hocam, trainer my player modda oyunculara skill point eklemeye ve maçların süresini kısaltma gibi bazı şeylere yarıyor.

2ksports un sitesinde forum var bilirsin..
    Orda videolar var,herkes ekliyor..
    360 drece poster smaç vs gibi uçuk hareketler var..
    Onları yapamıyorum,nasıl yapıyor elemanlar :)

http://2ksports.com/videos/new/nba2k10/293

• quote:

Orijinalden alıntı: erenulasdurlu

Beyler yeni patchi kurdum.MP modunda smacı 99 yaptım fakat yeni paket açılmadı.90 yaptığım zamanlar D.Howard falan gelmişti 99 oldu yeni kimse gelmedi nedendir acaba?Lebron Kobe falan nasıl açılıyor?

????
  • beyler en gercekçi sliderlar neler
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.