Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Crew kurup My Player'larımızla mücadele etmeyi dört gözle bekliyorum .. Bakalım , umarım yakın zamanda düzelir Online da doğru düzgün bi takım kurmayı başarabiliriz.

Çok zevkli olacağı düşüncesindeyim eğer adam gibi bi takım kurabilirsek. Yoksa herkesin single oyunundaki gibi bireysel oynmaya kaltığı adamlarla dolu bi takım olursa çekilmez olur..

Hocam bu crewde normal 5'e 5 maç yapamıyor muyuz? Sadece My Player oyuncularımızla bir takım oluşturup, diğer Crew'lerle maç mı yapıyoruz yoksa? Birde eğer my player modu olacaksa, herkes trainer ile oyuncusunun güçlerini kökler, herkesin gücü 99 olursa bir zevki kalmaz, umarım bunun bir önlemi vardır.
  • arkadaşlar özür dilerim daha önce görmedim
    tsearch le fln uğraşmayın myplayer presentation ayarlarında quarter length var yapabiliyosunuz
  • Galiba öyle yapılıyor.Trainer kullanarak değerlerle oynayanlar banlanıyordu bir ara ama sadece küçük bir kısmı banlanmıştı.Umarm normal oyuncuları seçerek yapmak da vardır yoksa çöp olur oyun.

quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Crew kurup My Player'larımızla mücadele etmeyi dört gözle bekliyorum .. Bakalım , umarım yakın zamanda düzelir Online da doğru düzgün bi takım kurmayı başarabiliriz.

Çok zevkli olacağı düşüncesindeyim eğer adam gibi bi takım kurabilirsek. Yoksa herkesin single oyunundaki gibi bireysel oynmaya kaltığı adamlarla dolu bi takım olursa çekilmez olur..

Hocam bu crewde normal 5'e 5 maç yapamıyor muyuz? Sadece My Player oyuncularımızla bir takım oluşturup, diğer Crew'lerle maç mı yapıyoruz yoksa? Birde eğer my player modu olacaksa, herkes trainer ile oyuncusunun güçlerini kökler, herkesin gücü 99 olursa bir zevki kalmaz, umarım bunun bir önlemi vardır.

• bu yamayla oyun daha akıcı oldu ama online nasıl oynanır yardımcı olursanız sevinirim id crazytaxi
  • Kamera açıları falan değişmiş galiba daha bir güzel olmuş bloklar şutlar falan sevdim online'ı da kıvırdık mı oldu bu iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknerdgn

arkadaşlar özür dilerim daha önce görmedim
    tsearch le fln uğraşmayın myplayer presentation ayarlarında quarter length var yapabiliyosunuz

orda kendi süreni belirliyosun cpu gene 12 dk ka oynuyor adaletsizlik olur öyle olunca :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Kamera açıları falan değişmiş galiba daha bir güzel olmuş bloklar şutlar falan sevdim online'ı da kıvırdık mı oldu bu iş

Yamadan sonra ilk defa Hedo'nun Kobe'ye yaptığı bloğu yaptım. Daha önce hiç görmemiştim bunu oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Kamera açıları falan değişmiş galiba daha bir güzel olmuş bloklar şutlar falan sevdim online'ı da kıvırdık mı oldu bu iş

Yamadan sonra ilk defa Hedo'nun Kobe'ye yaptığı bloğu yaptım. Daha önce hiç görmemiştim bunu oyunda.

Ben de Nene'yle Boozer'a blok koydum daha önce görmediğim bir şekilde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Ben de Nene'yle Boozer'a blok koydum daha önce görmediğim bir şekilde

Yeni animasyonlar gelmiş oyuna zaten ve oyuncu animasyonları kaymak gibi olmuş. Şöyle adam gibi oynayan biri maçı kaydedip televizyona koysa mesela, ilk 5-10 dakika çoğu kişi bunun oyun olduğunu anlamaz. Hatta geçen gün annem söyledi. Genelde benim gecenin köründe nba maçları izlememe alışık. Geçen gece annem yine mi şu maçları izliyorsun gecenin köründe diye kızmıştı

Bu arada benim dediğim blok Orlando-Lakers Nba final serisinde Hedo'nun yaptığı bloktu. Acayip gaza gelmiştim o anı görünce canlı olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 24 Mart 2010; 22:57:50 >

• arkadaslar yamadan sonra somut olarak değişen bişe var mı ben yükledim ama ne bilim fark oldumu olmadımı anlamadım
  • şut atarken karşı takım oyuncusu bizim benchten kalkıp bazen laf atıyo 2 kişi geçen pietrus a yaptı maurice evans ve teague tam 3 lük atarken ayağa kalkıp sataşdılar şutu sokunca hemen geri yerine yeni bloklar smaçlar var vede blacktopda bug var topu karşı takıma verirken shift+pas tuşuna basın alley oup fırlatıyo ve topu geri alıp devam edebiliyosunuz
  • evet arkadaşlar az önce ilkonline maçımı yaptımsüper bir şekilde oynadım ne bir takılma
    ne kasma yanlın onlinden önce bencmark testini yapın ondan sonra oyuna girin teste göre oyun cu buluyo oyun ben direk maç yaptım ranketen kendi aradı sonra warnik diye bişi yazdı donma gibi oldu bir anda baglandı
  • bu ara oyunun korsan
  • Arkadaşlar bende bazı takımların formaları eksik, oyuna girince taraftarlar dahil herkes bembeyaz bir hale bürünüyor. Sadece Retro formalarda geçerli bu durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sxd

http://www.nbatrky.com/online-oynarken-faq-hatasi-alanlara-cozum-t198673.html

Beyler baktım da gerçektnede işe yarıyormuş.Birazdan deneyeceğim bende. Birkaç arkadaşda yapsın crew den oynayalım.

Bu arada donanım haberin varsa davet edin; YolGezer
  • quote:

Orijinalden alıntı: sxd

http://www.nbatrky.com/online-oynarken-faq-hatasi-alanlara-cozum-t198673.html

Sağol, hemen deniyorum.

Edit: DNS'yi otomatik almak pek mantıklı değil, eğer öyle yaparsam engelli sitelere giremem varsın online kalsın daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 25 Mart 2010; 16:31:44 >
  • bi kere denemek için yapayım şu dns olayını. bu arada invite atmadım çünkü olmuyor hepimizin dns olayını yapması lazım yada yine yama beklicez

ekleme: olmadı yine locating match te bekliyor bıraksam sabaha kadar bekler heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 25 Mart 2010; 17:01:34 >
  • Arkadaşlar az önce bu yöntemle 1 maç yapabildim.Lag felan yoktu gayet normal bir maçtı.İşe yarıyor yani. Bu arada modeme felan reset atmadım oldu genede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

bi kere denemek için yapayım şu dns olayını. bu arada invite atmadım çünkü olmuyor hepimizin dns olayını yapması lazım yada yine yama beklicez

ekleme: olmadı yine locating match te bekliyor bıraksam sabaha kadar bekler heralde.

Bende de olmadı ama ben dns'yi değiştirmedim tabii ki.
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.