Oyunu yamasıyla birlikte dün kurdum. Önceden ne hatalar vardı, yamayla birlikte neler iyleşti neler kötüleşti bilmem ama oynadığım kadarıyla şimdilik süpermiş diyorum.Birde şu smaç işini çözebilsem (gamepad ile) daha iyi olacak ama neyse ...
Bugün online maç yapabilen var mı?
ilaçıda çıktı bakalım online olayı içinse hep beraber bir grup kuralım... Online olayınıda anlatırsanız sevinirim ben önceden ea nin online ı oynardım o kolaydı bu nasıl çözemedim hala...
arkadaşlar quick game den maç yapcam karşılıklı örneğin la lakers ı aldım my playerda ki gibi tek oyuncuyu kontrol ediyor sadece kobe bryant ı kullanıyor nasıl bütün takımı kontrol ediceğim nasıl düzelticeğim yardım?
arkadaşlar v1.1 ile quarter lenght nasıl deiştirilebilir. tsearch ile value yu 8 yaptıktan sonra nasıl save edecez. ya da tsearch ü kapatacak mıyız. şunu dummy e anlatır gibi bi anlatabilir misiniz? hayatımda hiç trainer kullanmadığım için bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ilterler1991
arkadaşlar quick game den maç yapcam karşılıklı örneğin la lakers ı aldım my playerda ki gibi tek oyuncuyu kontrol ediyor sadece kobe bryant ı kullanıyor nasıl bütün takımı kontrol ediceğim nasıl düzelticeğim yardım?
control ayarlarından yapıcaksın tam hatırlamıyorum az kurcala bulursun bu arada online için 2k a küfretmeyi borç bilirim
ya benim oyunda inanılmaz bir performans kaybı oldu nedense önceden 50 fps ile oynadığım oyun şimdi 20 fps ile oynanıyor oyun açılışında çok bir yavaşlama olmuyor ama 1 dakika sonra falan ara ara oyunda yavaşlamalar oluyor çözemedim nedendir
"This game could not be started. Refer the online FAQ or 2K Sports Web site for information on this topic." diyo ben kimseyle oynayamıoym daha yeni kurdum oyunu 1.1 patciyle kurdum arkadaşla kafayı yicez dün geceden beri o arada oynayabiliyo başkalarıyla ben daha hiç oynayamadım
quote:
Orijinalden alıntı: jawss_21
"This game could not be started. Refer the online FAQ or 2K Sports Web site for information on this topic." diyo ben kimseyle oynayamıoym daha yeni kurdum oyunu 1.1 patciyle kurdum arkadaşla kafayı yicez dün geceden beri o arada oynayabiliyo başkalarıyla ben daha hiç oynayamadım
Nasıl oynanıyor ya? Daha tam düzeltmediler serverleri.Bizde de aynı hata var bekliyeceğiz...
quote:
Orijinalden alıntı: ilterler1991
optionsu kurcala öyle bir ayar olması lazım
sorunu çözdüm arkadaşlar options controller settings de shoting guard seçiliymiş onu none yaptım düzeldi
turnuva kurdum bi tane 3 kişi ekleyeyimde online oluomu turnuva içinden bir deneyelim nickleri söyleyin invite atıcam
quote:
Orijinalden alıntı: designr
turnuva kurdum bi tane 3 kişi ekleyeyimde online oluomu turnuva içinden bir deneyelim nickleri söyleyin invite atıcam
Benim YolGezer de,2 saat önce denedim olmadı...
quote:
Orijinalden alıntı: designr
yuzi_35 invite bende beklşiyorum dahda da olmadımı ya şu online olayı ???
nick:balparmak.davet ederseniz iyi olur,
İnternet üzerinden oynamak için (doğru düzgün) yamanın Steam üzerinden dağıtılmasını da bekleyeceğiz,bu haftasonu yayınlanır en iyi ihtimalle.Gelecek hafta oynayabiliriz belki.
Crew kurup My Player'larımızla mücadele etmeyi dört gözle bekliyorum .. Bakalım , umarım yakın zamanda düzelir Online da doğru düzgün bi takım kurmayı başarabiliriz.
Çok zevkli olacağı düşüncesindeyim eğer adam gibi bi takım kurabilirsek. Yoksa herkesin single oyunundaki gibi bireysel oynmaya kaltığı adamlarla dolu bi takım olursa çekilmez olur..
az önce denedim de yok,gene gelmemiş...
Arkadaşlar online'ın düzelmesi için bütüm platformlara patch çıkması ve heryerin verisonu 1.1 olması gerek. Yani steam bekleniyor bu durumda. Dijital, dd ve kutulu versiyonlar için patch çıktı. Steam çıktıktan sonra online düzelecektir.
Steam öldürdü bizi.Aslında steam e yama yapmanın yolu var,ben yaptım ama trainer yok myplayer oynanmıyor,online bozuk öyle boşa kürek çekiyorum yani.Aslında online a girebiliyorum ama maçlara almıyor,forumlarda okuduğuma göre crewlerdeki maçları oynayabilen çok kişi var,şu davet gelse de denesem.