Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yamadan sonra daha akıcı olmaya başladı sanki oyun.
    Hem psikolojik olarak böyle gleiyor hemde gözle görülür gelişme de var.
    Üstelik saçma sapan atış bugları da düzelmiş cidden.

Şimdiye kadar memnunum bakalım ilerledikçe sorunlar çıkmaya başlamaz umarım.
  • arkadaşlar crew a hala davetiye gelmedi. Id -----> "TMackDaddy"
  • Patch geldiğinden beri maç yapabilen var mı?
  • myplayer da dakika gene hatalı galiba ben 5dk oynarken sim 12 dk oynuyo offff sizdede böylemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdr91

myplayer da dakika gene hatalı galiba ben 5dk oynarken sim 12 dk oynuyo offff sizdede böylemi

Sim hep 12 dakika. Trainer dışında değiştiremiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: srdr91

myplayer da dakika gene hatalı galiba ben 5dk oynarken sim 12 dk oynuyo offff sizdede böylemi

Sim hep 12 dakika. Trainer dışında değiştiremiyorsun.

bu hata değil mi bunu niye düzeltmemiş geri zekalılar ps3 tekiler nasıl oynuyo 12 sim ile acaba merak ettim
  • Aslında hem hata hem değil. Sıfırdan bir nba yıldızı yıldızı olmaya çalışıyoruz ve nba'e uygun hareket etmemiz gerekiyor sim. oynamak istiyorsak. Diğer yandan bunu oyuncuya bırakmak lazım.
    Kısacası şöyledir diye kesin konuşmamak gerek. İki taraftan bakınca da haklı yanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Patch geldiğinden beri maç yapabilen var mı?
  • quote:

quote:

ben yapamadım açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

quote:

quote:

ben yapamadım açıkcası

Demek ki sorun herkeste var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

quote:

quote:

ben yapamadım açıkcası

Demek ki sorun herkeste var.

bi beceremediler şu işi.zorla ps3 aldıracaklar
  • Ya arkadaşlar trainer varmı bu sürüm için uyumlu? Eskiden ne güzel canımız sıkıldığında maçı hemen istediğimiz zaman bitirebiliyorduk.Sonra pcnin süresini felan ayarlayabiliyorduk.

Trainer varsa lütfen paylaşın arkadaşlar...
  • Trainer bilmiyorum da tsearch le sim. süresini ayarlayabilirsiniz.Sürüm farkı sorun çıkarmaz
  • Şu online sorunlu olduğu için Crew'larda falan hiç bişey yapamıyoruz di mi ?

Düzeldiği zaman bence yeni bi Crew kuralım konu olarak ta açalım buraya. Hatta benim zamanım olursa bişeyler ayarmayı düşünüyorum. Belirli bi gün belirli bi saat'te hepimiz toplanırız maç yaparız.
  • Arkadaşlar yamayı kurduktan sonra performans kaybı yaşadım neden olduğu hakkında bir fikri olan varmı acaba veya bu sorunu yaşayan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fomasel -- 23 Mart 2010; 2:14:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Şu online sorunlu olduğu için Crew'larda falan hiç bişey yapamıyoruz di mi ?

Düzeldiği zaman bence yeni bi Crew kuralım konu olarak ta açalım buraya. Hatta benim zamanım olursa bişeyler ayarmayı düşünüyorum. Belirli bi gün belirli bi saat'te hepimiz toplanırız maç yaparız.

Online düzelince dediğin gibi iyi bir Donanım Haber Crew'i kurarsak iyi olur, katılımcıda fazla olursa sürekli online maçlar, turnuvalar bile yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balparmak

Trainer bilmiyorum da tsearch le sim. süresini ayarlayabilirsiniz.Sürüm farkı sorun çıkarmaz

cpu sim süresinin kodu uymuyo patch e
  • Bu oyunun konsol versiyonu oynanır kesin olarak anlaşıldı.. pcde bulaşmamak lazım, sinir hastası olmamak için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fomasel

Arkadaşlar yamayı kurduktan sonra performans kaybı yaşadım neden olduğu hakkında bir fikri olan varmı acaba veya bu sorunu yaşayan

Bende de var hafif...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Bu oyunun konsol versiyonu oynanır kesin olarak anlaşıldı.. pcde bulaşmamak lazım, sinir hastası olmamak için...

Konsol versiyonundan daha iyi durumda oyun şu an. İkinci yamanında getirdikleri şeyleri içeriyor bizim kullandığımız yama.
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.