beyler nasıl yapıcaz biriniz anlatsa sürekli hata alıyorum patch yükledikten sonra oyuna girmiyo crack istiyo...
quote:
Orijinalden alıntı: J-Smoove
360 basılıyo oyuncuyu editlerken orda signature ler var ordan seçin 360 smaçları bu arada the game var oyunda rapçi yeni eklenmiş high flyer gözüküyor
The Game zaten vardı ama Highflyer'mı hatırlayamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: DH.Dogpro
quote:
Orijinalden alıntı: J-Smoove
360 basılıyo oyuncuyu editlerken orda signature ler var ordan seçin 360 smaçları bu arada the game var oyunda rapçi yeni eklenmiş high flyer gözüküyor
The Game zaten vardı ama Highflyer'mı hatırlayamıyorum.
Evet ünlüler vardı zaten . Pitbull , Kanye West falan . Bazıları çok iyi
arkadaslar yamanın yuklenıp yuklenmedıgını nasıl anlayabılırım? normal sekılde yukledım,,oyunda da sankı degısımler var gıbı geldı ama emın olamadım??
quote:
Orijinalden alıntı: theboss78
arkadaslar yamanın yuklenıp yuklenmedıgını nasıl anlayabılırım? normal sekılde yukledım,,oyunda da sankı degısımler var gıbı geldı ama emın olamadım??
Oyunun kısayoluna sağ tıkla özellikler/hedef bul/ ve oyunun simgesine bir kere tıkla fareyle üzerinde dur Dosya sürümü 1.0.1 olması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: yuzi_55
quote:
Orijinalden alıntı: theboss78
Oyunun kısayoluna sağ tıkla özellikler/hedef bul/ ve oyunun simgesine bir kere tıkla fareyle üzerinde dur Dosya sürümü 1.0.1 olması lazım.
tesekkur ederım,,,ewet 1.0.1.1 yazıyo sanırım yuklenmıs..fakat oyuna gırdıgımde onlıne olamıyorm versıyonunuz eskı 2ksports.com a gidip guncelleyın gıbısıne bır yazı cıkıyor :S
bu oyun neden arada ara donma yapar anlamıoyrum ekran kartı driveri değiştiriyorum sürekli çare etmiyor windows 7 64 bit kullanıyorum sistemim de köt değil ama sorun ne anlayamadım bir türlü i5 430 m 6gb ram 5650 ekran kartı bu sistemle niye ara ara donma yapıyor çözemedim bir türlü
quote:
Orijinalden alıntı: kamikaze482222
bu oyun neden arada ara donma yapar anlamıoyrum ekran kartı driveri değiştiriyorum sürekli çare etmiyor windows 7 64 bit kullanıyorum sistemim de köt değil ama sorun ne anlayamadım bir türlü i5 430 m 6gb ram 5650 ekran kartı bu sistemle niye ara ara donma yapıyor çözemedim bir türlü
i5 750 bende de nvidia ve windows 7 64 bit kullanıyorum. nadiren de olsa bende de arama donma yapıyor çözemedim bir türlü. oyun oynamayı engellemiyor en azından, donduğu yerden 1 sn sonra devam ediyor
orjinal değilse nasıl yaptınız acaba bi özelden yardım edin lütfen
Tamamdır ben de çalıştırmayı başardım. Biraz zahmetli bi iş gibi ya . Bilgisayarda bi kaç sorun yaşadım hatta baştan açmak zorunda kaldım ama şimdi düzeldi.
ID: hyperion92 beni de eklerseniz sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: HyperioИ
Tamamdır ben de çalıştırmayı başardım. Biraz zahmetli bi iş gibi ya . Bilgisayarda bi kaç sorun yaşadım hatta baştan açmak zorunda kaldım ama şimdi düzeldi.
ID: hyperion92 beni de eklerseniz sevinirim.
Hocam oyundaysan bir maç çevirelim.
Ranked maç yapabilen var mı? Ben hiç giremedim sürekli aynı hata "This game could not be started. Refer the online FAQ or 2K Sports Web site for information on this topic.".
quote:
Orijinalden alıntı: Kraven
quote:
Orijinalden alıntı: iluvatar35
bu yama saveli oyuna bi zarar getirmiyor değil mi? sezon sonuna geldik, o kadar takas yaptık uçmasın şimdi onlar
My player sezonuma kaldığım yerden devam ediyorum.
kardeş pm'ne cevap veremiyorum gsm onaylaması istiyo, oyunum orjinal ama yapabileceğim bişey varsa yardımcı olabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: £se®
Ranked maç yapabilen var mı? Ben hiç giremedim sürekli aynı hata "This game could not be started. Refer the online FAQ or 2K Sports Web site for information on this topic.".
ranked maç ben de yapamıyorum aynı hatayı veriyo, online oyunda hiçbir şekilde bi gelişme yok. bi 360 basıosun bi de my playerda periyot zaman ayarı var benim gözlemlediğim bunlar.
millet ID leri yazın davet edicem. eser seni tekrar davet ediyorum.
hypreion92 blogloji davet ettim.
nedense editleyemedim ilk mesajı
yamayı yapıp oyuna girdim fakat nba today gelirken bu versiyon için kullanılamaz diyor acaba sorun ne?
hadi gelin crew sayfasına
ya burdan anlaşamıyoruz biri msn grubu falan kursa iyi olcak.