Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler nasıl yapıcaz biriniz anlatsa sürekli hata alıyorum patch yükledikten sonra oyuna girmiyo crack istiyo...

• quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

360 basılıyo oyuncuyu editlerken orda signature ler var ordan seçin 360 smaçları
    bu arada the game var oyunda rapçi yeni eklenmiş high flyer gözüküyor

The Game zaten vardı ama Highflyer'mı hatırlayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

360 basılıyo oyuncuyu editlerken orda signature ler var ordan seçin 360 smaçları
    bu arada the game var oyunda rapçi yeni eklenmiş high flyer gözüküyor

The Game zaten vardı ama Highflyer'mı hatırlayamıyorum.

Evet ünlüler vardı zaten . Pitbull , Kanye West falan . Bazıları çok iyi

• arkadaslar yamanın yuklenıp yuklenmedıgını nasıl anlayabılırım? normal sekılde yukledım,,oyunda da sankı degısımler var gıbı geldı ama emın olamadım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: theboss78

arkadaslar yamanın yuklenıp yuklenmedıgını nasıl anlayabılırım? normal sekılde yukledım,,oyunda da sankı degısımler var gıbı geldı ama emın olamadım??

Oyunun kısayoluna sağ tıkla özellikler/hedef bul/ ve oyunun simgesine bir kere tıkla fareyle üzerinde dur Dosya sürümü 1.0.1 olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_55

quote:

Orijinalden alıntı: theboss78

arkadaslar yamanın yuklenıp yuklenmedıgını nasıl anlayabılırım? normal sekılde yukledım,,oyunda da sankı degısımler var gıbı geldı ama emın olamadım??

Oyunun kısayoluna sağ tıkla özellikler/hedef bul/ ve oyunun simgesine bir kere tıkla fareyle üzerinde dur Dosya sürümü 1.0.1 olması lazım.

tesekkur ederım,,,ewet 1.0.1.1 yazıyo sanırım yuklenmıs..fakat oyuna gırdıgımde onlıne olamıyorm versıyonunuz eskı 2ksports.com a gidip guncelleyın gıbısıne bır yazı cıkıyor :S
  • bu oyun neden arada ara donma yapar anlamıoyrum ekran kartı driveri değiştiriyorum sürekli çare etmiyor windows 7 64 bit kullanıyorum sistemim de köt değil ama sorun ne anlayamadım bir türlü
    i5 430 m 6gb ram 5650 ekran kartı bu sistemle niye ara ara donma yapıyor çözemedim bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze482222

bu oyun neden arada ara donma yapar anlamıoyrum ekran kartı driveri değiştiriyorum sürekli çare etmiyor windows 7 64 bit kullanıyorum sistemim de köt değil ama sorun ne anlayamadım bir türlü
    i5 430 m 6gb ram 5650 ekran kartı bu sistemle niye ara ara donma yapıyor çözemedim bir türlü

i5 750 bende de nvidia ve windows 7 64 bit kullanıyorum. nadiren de olsa bende de arama donma yapıyor çözemedim bir türlü. oyun oynamayı engellemiyor en azından, donduğu yerden 1 sn sonra devam ediyor
  • orjinal değilse nasıl yaptınız acaba bi özelden yardım edin lütfen
  • Tamamdır ben de çalıştırmayı başardım.
    Biraz zahmetli bi iş gibi ya . Bilgisayarda bi kaç sorun yaşadım hatta baştan açmak zorunda kaldım ama şimdi düzeldi.

ID: hyperion92 beni de eklerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Tamamdır ben de çalıştırmayı başardım.
    Biraz zahmetli bi iş gibi ya . Bilgisayarda bi kaç sorun yaşadım hatta baştan açmak zorunda kaldım ama şimdi düzeldi.

ID: hyperion92 beni de eklerseniz sevinirim.

Hocam oyundaysan bir maç çevirelim.
  • Ranked maç yapabilen var mı? Ben hiç giremedim sürekli aynı hata "This game could not be started. Refer the online FAQ or 2K Sports Web site for information on this topic.".
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: iluvatar35

bu yama saveli oyuna bi zarar getirmiyor değil mi? sezon sonuna geldik, o kadar takas yaptık uçmasın şimdi onlar

My player sezonuma kaldığım yerden devam ediyorum.

kardeş pm'ne cevap veremiyorum gsm onaylaması istiyo, oyunum orjinal ama yapabileceğim bişey varsa yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Ranked maç yapabilen var mı? Ben hiç giremedim sürekli aynı hata "This game could not be started. Refer the online FAQ or 2K Sports Web site for information on this topic.".

ranked maç ben de yapamıyorum aynı hatayı veriyo, online oyunda hiçbir şekilde bi gelişme yok. bi 360 basıosun bi de my playerda periyot zaman ayarı var benim gözlemlediğim bunlar.
  • millet ID leri yazın davet edicem. eser seni tekrar davet ediyorum.
  • hypreion92 blogloji davet ettim.

nedense editleyemedim ilk mesajı
  • yamayı yapıp oyuna girdim fakat nba today gelirken bu versiyon için kullanılamaz diyor acaba sorun ne?
  • hadi gelin crew sayfasına
  • ya burdan anlaşamıyoruz biri msn grubu falan kursa iyi olcak.
  • group1203343@groupsim.com
    ekleyin kurdum ben
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.