Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • crew i bulamadım ben invite eden olursa nick cadocx beklemedeyim
    bu arada lakers ın overall 94 olmuş iyi abartmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

crew i bulamadım ben invite eden olursa nick cadocx beklemedeyim
    bu arada lakers ın overall 94 olmuş iyi abartmışlar

360 Basabildin mi dostum?
  • yok daha basmadım ama gözlemlediğim kadarıyla yeni hareketler var oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

yok daha basmadım ama gözlemlediğim kadarıyla yeni hareketler var oyunda

Basmayı öğrenirsen, banada anlatırsan sevinirim. Gamepad ile denedim ama yapamadım maç içerisinde.
  • Vay patch çıkmış dün... 2011 geldi yeni çıkardılar helal olsun
  • Beyler bana oyun ilk yüklendiği zamanki exe dosyası lazım.Birisi bana yükleyebilir mi bu dosyayı,lütfen...
  • designr banlandığı için benden iletmemi rica etti;

crew e invite almak için oyundaki nickleriniz yazarmısınız. cadocx u eklemiş.
  • Oyun bende uzun zamandır yüklü ve oynuyorum ama hiç online'a giremedim. BLoGLoJi olarak üyeliği var ama nereden girebilirim arkadaşlar?
  • Arkadaşlar Patchi kurduk ettik peki şimdi online'a nasıl gireceğiz? Daha önce online oynamadım hiç, şuan serverlar aktif mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Arkadaşlar Patchi kurduk ettik peki şimdi online'a nasıl gireceğiz? Daha önce online oynamadım hiç, şuan serverlar aktif mi?

Oyunun orjinal mi?Cünkü benimki orjinal ve patchı kurmaya calıstıgımda su hatayı verip kurmuyor:Yükseltilecek olan ürün bulunamadı falan gibi bir hata veriyor.
    http://www.2ksports.com/downloads/new/all?category=Other burdan indirdim ve masaüstüne nba2k10_patch_v1.1 olarak geldi ama kuramadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

quote:

Arkadaşlar Patchi kurduk ettik peki şimdi online'a nasıl gireceğiz? Daha önce online oynamadım hiç, şuan serverlar aktif mi?

Oyunun orjinal mi?Cünkü benimki orjinal ve patchı kurmaya calıstıgımda su hatayı verip kurmuyor:Yükseltilecek olan ürün bulunamadı falan gibi bir hata veriyor.
    http://www.2ksports.com/downloads/new/all?category=Other burdan indirdim ve masaüstüne nba2k10_patch_v1.1 olarak geldi ama kuramadım.

Hocam sen US versiyonunu indirmişsin, Europe versiyonunu indirip kurman lazım. Eğer Europe olmazsa, o zaman demektir ki senin oyun US versiyon, ikisinden biri mutlaka çalışır. Bende Eu versiyonu sorunsuz kuruldu. Buradan indirebilirsin.

• eu patchini 2ksportsdan indirdim ama kurulumu yapmıyor.kum saati çıkıyor sonra hata veriyor.siz nasıl yaptınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

eu patchini 2ksportsdan indirdim ama kurulumu yapmıyor.kum saati çıkıyor sonra hata veriyor.siz nasıl yaptınız

Hocam bende tıklayınca açıldı ve Patch'e butonuna bastım hemen kurdu. Şimdi sorunsuz oynuyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

eu patchini 2ksportsdan indirdim ama kurulumu yapmıyor.kum saati çıkıyor sonra hata veriyor.siz nasıl yaptınız

Hocam bende tıklayınca açıldı ve Patch'e butonuna bastım hemen kurdu. Şimdi sorunsuz oynuyorum.

hatalı inmiştir belki tekrar indireyim bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_55

yuzi_35 arkadaşlar nicikim Crew filan kurarsanız davet beklerim.. :D

Online nasıl oynayacağız arkadaşlar? Crew falan nasıl kuruluyor?
  • Ben Loginden 2Dk da online oldum... Ama kimseyle oynamadım daha online. Crew de Onlinde kısmında olcaksın.
  • kabul ettim crew de iki kişiyiz buraya online id leri yazarsanız iyi olur
  • Benim ID BLoGLoJi
  • şuan online olabilecekler crew sayfasına gelsin deneyelim
  • Beyler biriniz crew'de davet etsin beni ID: BLoGLoJi
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.