Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunum orjinal yükledim açtım ama crew list yükleniyor derken kapatıyo disk istedi diski de taktım
    napmam grekir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknerdgn

oyunum orjinal yükledim açtım ama crew list yükleniyor derken kapatıyo disk istedi diski de taktım
    napmam grekir ya

Hiç my playere felan bakabildiniz mi? Herhangi bir değişiklik var mı?
  • oyundan atma problemi war şuan orjinaller için çünkü serverlar pert, serverları düzelttikten sonra o problemlerde kalkar. 2k forumlarında bazıları maçtan sonra atıomuş oyundan mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Bu oyuna patch gerek yok diyen biri ya oyunu hiç oynamamıştır ya da uyku sersemidir.

Gerek yok. Oyunu her gün hayvan gibi oynuyorum. Ne performans sorunu var ne bir hata var oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

quote:

Orijinalden alıntı: frknerdgn

oyunum orjinal yükledim açtım ama crew list yükleniyor derken kapatıyo disk istedi diski de taktım
    napmam grekir ya

Hiç my playere felan bakabildiniz mi? Herhangi bir değişiklik var mı?

söylediğim gibi hiç bakamadım ilk ekranda atıyor beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Bu oyuna patch gerek yok diyen biri ya oyunu hiç oynamamıştır ya da uyku sersemidir.

Gerek yok. Oyunu her gün hayvan gibi oynuyorum. Ne performans sorunu var ne bir hata var oyunda.

Yaa dimi. Ne pota altında fps düşüyor, ne online sorunları var, ne saçma sapan buglar var..
  • Online oynamıyorum. Pota altında FPS falan da düşmüyor. 8x AA 8x AF 1680*1050 de oynuyorum. 60 FPS de kitli oyun.

Oyuncunun topu kenardan oyuna sokması sırasında nadir olarak biraz beklemesi dışında bir bug da yok ki bu da rahatsız etmiyor.
  • quote:

Online oynamıyorum. Pota altında FPS falan da düşmüyor. 8x AA 8x AF 1680*1050 de oynuyorum. 60 FPS de kitli oyun.

Oyuncunun topu kenardan oyuna sokması sırasında nadir olarak biraz beklemesi dışında bir bug da yok ki bu da rahatsız etmiyor.

Tamam tüm dünya 5 ay boşu boşuna bir taraflarını yırttı. Halbuki Dante abimiz oyunda hiç sorun yok olmadığını söylüyor. Tamam arkadaşlar oyunda sorun falan yokmuş kusura bakmayın abimiz öyle diyor çünkü. Patch için sizi bu kadar telaşlandırdık ama gerekte yokmuş zaten boşverin.
  • @Dante dostum sende sorun yoksa sevindirici ama malesef bizim oyunlarımızda bugların ardı arkası kesilmiyor, oyundan senin gibi şikayetçi olmayan arkadaşlara da saygı duyarım.
  • valla benimde oyunda bug yoktu ama oyunun biraz dengelenmesi ve online ın gelmesi için bekliyordum bende.
  • quote:

quote:

ne şansdır ki bende de öyle hatalar yok tek sorun online
  • Şu oyunun gamersgate versiyonunu bulabileceğim bir yer var mıdır ya ? Elimde orjinal serial mevcut ama arkadaş şifresini unuttuğu için indiremiyorum tekrardan
  • quote:

quote:

Online oynamıyorum. Pota altında FPS falan da düşmüyor. 8x AA 8x AF 1680*1050 de oynuyorum. 60 FPS de kitli oyun.

Tamam tüm dünya 5 ay boşu boşuna bir taraflarını yırttı. Halbuki Dante abimiz oyunda hiç sorun yok olmadığını söylüyor. Tamam arkadaşlar oyunda sorun falan yokmuş kusura bakmayın abimiz öyle diyor çünkü. Patch için sizi bu kadar telaşlandırdık ama gerekte yokmuş zaten boşverin.

Oyunda hata yok demiyorum ben. Patch'e gerek yok diyemez kimse demişsiniz. Ben diyorum, benim için patch'e gerek yok. Ben kendi bilgisayarımda sorunsuz oynuyorum. Bu, oyun sorunsuzdur anlamını çıkarmıyor.

Konsolda oynamıyoruz sonuçta. Her PC için farklılık gösterebilir oyunun stabilitesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Mart 2010; 23:35:04 >

• quote:

quote:

aynen bendede sorun yok
  • patchı indirdi(eu icin olanı) ama patch yüklerken yükseltilecek oyun falan bulunamadı gibi bir hata veriyor.basına gelen var mı ?oyun orjinal..
  • oyunda bazılarında fps bug ından tutun, bazen gereksiz yere double team ile 2. adama açık şut imaknı bırakılmasına yada anlamsız boş savunma hareketlerine sahip olduğu için oyun bu patch i online oynamasa bile çoğu insan bekliyordu.
    ayrıca my player modunda süreyi tserach kullanmaya gerek kalmadan değiştirebiliyorsunuz.

official forumda admin bi başlıkta açıkladı patch notlarını, orda nelerin düzeltildiğini görebilirsiniz zaten.
  • evet çıkar inş yakında. playoff lara yaklaştım ondan önce çıksa bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

360 dunk gelmiş gifler gördüm

Hocam birde şu dosya çıksada bizde denesek şu 360ları.
  • 360 Dunk gelmiş. Umarım my player modunda düzgün gelişmeler olmuştur. Şu 2.sezona geçememe, kontratları görememe vs. gitmiştir. Neyse, artık ilacı bekliyoruz. Umarım bu akşam gelir de şöyle 2-3 maç yaparız.
  • @xuz bizimde tek temennimiz o, çıksada hemen başlasak oyuna.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.