Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndirdim denedim ama online da düşük fps devam ediyor, my player süre seçimi vs. hala yok. Oyun içinde ise ufak farklar var. En önemlisi cpu daha oturaklı daha düzgün atak yapıyor. Pota altında frame düşmüyor. Guardlar Allah ne verdiyse diyip dalmıyor içeri. Saçma sapan double team ve önceden olan çoğu bug ile henüz karşılaşmadım. Ama online ve my player ayarlarının düzelmemesi hayal kırıklığı oldu. Ama garibime giden şey konsol patchi 250mb idi bu patch ise 52 mb.
    Ayrıca lobby deyken oyundan atıyor bazen. Bu arada steam ve dvd versiyonları için 1-2 saate çıkacağı söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 18 Mart 2010; 16:58:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Bende başladım indirmeye bakalım ne değişiklikler olacak oynanışta.

Valla ikidir indirmeye çalışıyorum, downloadı yarıda kesiyor. İndirip deneyen varsa yorumlarını bekliyorum arkadaşlar. Şunuda belirteyim fake olma ihtimali var.

Aynen bendede kesiyor devamlı
  • Bu arada arkadaşlar, my player konusunda emin değilim. Süreyi vs. değiştirdiğini söyleyenler var. Birazdan dışarı çıkmak zorundayım. Patch yükleyen birisi yeniden deneme amaçlı bir my player modu yapıp değişiklik var mı söyleyebilir mi ?
    Ayrıca söylemeden edemem. Animasyonlar çok daha akıcı ve yumuşak. Eskisi gibi robotsu değil artık oyuncular. Gerçekten bir nba maçı havası veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Bu arada arkadaşlar, my player konusunda emin değilim. Süreyi vs. değiştirdiğini söyleyenler var. Birazdan dışarı çıkmak zorundayım. Patch yükleyen birisi yeniden deneme amaçlı bir my player modu yapıp değişiklik var mı söyleyebilir mi ?
    Ayrıca söylemeden edemem. Animasyonlar çok daha akıcı ve yumuşak. Eskisi gibi robotsu değil artık oyuncular. Gerçekten bir nba maçı havası veriyor.

upload edermisin.netloada falan.filefront hep kesiliyor
  • 17 kb ile indiriyorum bi halta yarar umarım
  • Arkadaşlar üzgünüm ama patch sadece GamersGate sitesinden indirilen oyunlar için geçerliymiş. Uykusuzluktan farklı exe olduğunu fark etmemişim. Patchin çalışması için 2k10U exe sinden oyuna girilmesi gerek. Orjinal oyunum olmadığı için giremiyorum haliyle. Forumda da orjinal oyun olmasına rağmen dvd versiyonlarının çalışmadığını söylüyorlar. Yani normal kutulu ve steam için hala patch bekleniyor..
  • @Kraven

Madem yanlış patch indirdin nasıl açtın oyunu hocam peki o yukarda yazdığın değişiklikler nasıl oldu onu kavrayamadım uykusuzluktan hayal fln mı gördün
  • quote:

Arkadaşlar üzgünüm ama patch sadece GamersGate sitesinden indirilen oyunlar için geçerliymiş. Uykusuzluktan farklı exe olduğunu fark etmemişim. Patchin çalışması için 2k10U exe sinden oyuna girilmesi gerek. Orjinal oyunum olmadığı için giremiyorum haliyle. Forumda da orjinal oyun olmasına rağmen dvd versiyonlarının çalışmadığını söylüyorlar. Yani normal kutulu ve steam için hala patch bekleniyor..

amma uzattılar bunlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

@Kraven

Madem yanlış patch indirdin nasıl açtın oyunu hocam peki o yukarda yazdığın değişiklikler nasıl oldu onu kavrayamadım uykusuzluktan hayal fln mı gördün

Hocam patch doğru da sonradan forumda yazılanları okuyunca kafama dank etti. Lan diyorum herkes oyunu açamıyorum diyor ben nasıl açıyorum diye Sonra bir baktım ki farklı bir klasorde ikinci bir exe varmış onu açacakmışız ama o açılmıyor GG den indirmediğimiz için oyunu.
    Biraz değişiklik gördüm neden gördüğümü de yeni anladım. Meğer slider değişmiş. Diyorum niye bu kadar değiş oyun diye sonradan fark ettim farklı bir slider ile oynuyormuşum oyunu Uykusuzluk işte mazur görün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

@Kraven

Hocam patch doğru da sonradan forumda yazılanları okuyunca kafama dank etti. Lan diyorum herkes oyunu açamıyorum diyor ben nasıl açıyorum diye Sonra bir baktım ki farklı bir klasorde ikinci bir exe varmış onu açacakmışız ama o açılmıyor GG den indirmediğimiz için oyunu.
    Biraz değişiklik gördüm neden gördüğümü de yeni anladım. Meğer slider değişmiş. Diyorum niye bu kadar değiş oyun diye sonradan fark ettim farklı bir slider ile oynuyormuşum oyunu Uykusuzluk işte mazur görün

olsun hocam takma

• Bu arada bir ayrıntı vereyim. Ron twitter'da Dvd versiyon için her an patch gelebilir hazırlıklı olun diye mesaj atmıştı. Ama 10 dakika sonra sildi mesajı. Ne yapmaya çalışıyor bu nibneler bizle yumurtalık mı geçiyor anlamadım
  • quote:

Bu arada bir ayrıntı vereyim.

GamersGate yüzünden online göçmüş durumda. Online için heryerde aynı anda yayınlanıp serverların versiyonlarının da 1.1'e yükseltilmesi gerekirken GG yamayı erken yayınladığı için serverlar göçmüş durumda. İki versiyondan da bağlanmaya çalışıldığı için serverlar pert. Ayrıca GG çok erken yayınlamış durumda yamayı. Eğer GG yamayı bu kadar erken yayınlamasaydı belkide bu akşam yama elimizde hazır olacaktı.
    Bu arada bazı duyumlara göre dvd versiyonun yaması daha ayrıntılı ve özenli olacakmış.
  • quote:

quote:

Bu arada bir ayrıntı vereyim.

GamersGate yüzünden online göçmüş durumda. Online için heryerde aynı anda yayınlanıp serverların versiyonlarının da 1.1'e yükseltilmesi gerekirken GG yamayı erken yayınladığı için serverlar göçmüş durumda. İki versiyondan da bağlanmaya çalışıldığı için serverlar pert. Ayrıca GG çok erken yayınlamış durumda yamayı. Eğer GG yamayı bu kadar erken yayınlamasaydı belkide bu akşam yama elimizde hazır olacaktı.
    Bu arada bazı duyumlara göre dvd versiyonun yaması daha ayrıntılı ve özenli olacakmış.

İnşallah dediğin gibi olur 50mb yamadan pek hayır gelmez.

• Açıklama geldi 2k'dan. Önlerinde iki seçenek varmış. GG yamayı kurallara uymayıp erken çıkardığı için serverlarda problem yaşanmış. Şimdi ya yamayı herkes için yayınlayacaklar ve serverlar düzelene kadar online olmayacak, veya önümüzdeki hafta ortasında yamayı yayınlayacaklar ve online sorunsuz devam edecek. Ne istediklerini soruyorlar oyuncuların. Çoğunlukta yamayı hemen istediğini söylüyor benimde istediğim gibi.
  • quote:

Açıklama geldi 2k'dan. Önlerinde iki seçenek varmış. GG yamayı kurallara uymayıp erken çıkardığı için serverlarda problem yaşanmış. Şimdi ya yamayı herkes için yayınlayacaklar ve serverlar düzelene kadar online olmayacak, veya önümüzdeki hafta ortasında yamayı yayınlayacaklar ve online sorunsuz devam edecek. Ne istediklerini soruyorlar oyuncuların. Çoğunlukta yamayı hemen istediğini söylüyor benimde istediğim gibi.

Evet bende yeni farkettim, malum konunun linki;
    http://2ksports.com/forums/showthread.php?p=3095022#post3095022

• quote:

Bu arada bir ayrıntı vereyim. Ron twitter'da Dvd versiyon için her an patch gelebilir hazırlıklı olun diye mesaj atmıştı. Ama 10 dakika sonra sildi mesajı. Ne yapmaya çalışıyor bu nibneler bizle yumurtalık mı geçiyor anlamadım

• pc patch 48 saatiçinde geliyor. kaynak 18 mart tarihli moddingway.

Finally good news for NBA 2K10 PC fans. Ronnie from 2K Sports confirmed that NBA 2K10 PC patch will be available in the next 48 hours. So 2K Sports will push the patch live on their website.
  • @msosyopat Çok güzel haber, sonunda oyunu adam akıllı oynayacağız.
  • patch çıktı ama us versiyonu için, 2k nın download sekmesinden indirebilrsiniz. ben indirdim ama denemedim, oyun orjinal değil çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 19 Mart 2010; 12:48:59 >
  • pc patch çıkmış 2k nın kendi sitesinde var şu an indiriyorum
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.