Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilterler1991

arkadaşlar oyunun neresinde bug var banada söyleyinde bende bileyim ben hiç rastlamadım da

Mola alıyorsun, mola bitince bile 1dk boyunca koçları gösteriyor, bazen hakem pivota pivot hakeme paslaştıkları bile oluyor.

hiç başıma gelmedi açıkcası.pcdemi oynuyorsun?

Evet dostum Pc'de oynuyorum, sanırım yüklediğim Slider ile ilgili bir sorun olabilir. İlk zamanlar bu sorunlar bende hiç yoktu, ta ki oyun içerisinden en çok indirilen slider'ı kurana kadar. Ondan sonra oyun sapıtmaya başladı.

sadece kadrolar için yama yüklüyorum ben.oyunda hiç hata olmadan oynuyorum.slider çok önemli diyorsan en kötü tek tek sliderı ayarla yama olmadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuicideHellsing

quote:

Arkadaşlar bütün sayfaları araştıramadım bir cevap verirseniz çok sevinirim.
    Benim laptop'un özellikleri şunlar ;
    -2.2 Ghz Amd Turion X2
    -3 Gb ram
    -1 Gb ATI Radeon HD 4650 series
    ve Windows Vista kullanıyorum.
    Bu özelliklere rağmen hala oyun son grafiklerde oynatmıyor anlamıyorum neden olduğunu acaba net bir açıklaması olan veya bir çözüm bulan var mı eğer yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olacağım. Şimdiden çok teşekkür ediyorum...

Beyler Allahını seven bir el atsın şu duruma lütfen..

Valla hocam sana şöyle söyliyim ben
    p8700 işlemci
    4 gb ram (windows 7 32 bit olduğu için 3 gb kullanıyo gerçi
    ekran kartım da seninkiyle aynı ve full detay oynayabiliyorum

• quote:

-2.2 Ghz Amd Turion X2
    -3 Gb ram
    Bu özelliklere rağmen hala oyun son grafiklerde oynatmıyor anlamıyorum neden olduğunu acaba net bir açıklaması olan veya bir çözüm bulan var mı eğer yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olacağım. Şimdiden çok teşekkür ediyorum...

Ekran kartı driverın en günceli değilse güncelleyip dene
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilterler1991

arkadaşlar oyunun neresinde bug var banada söyleyinde bende bileyim ben hiç rastlamadım da

Mola alıyorsun, mola bitince bile 1dk boyunca koçları gösteriyor, bazen hakem pivota pivot hakeme paslaştıkları bile oluyor.

hiç başıma gelmedi açıkcası.pcdemi oynuyorsun?

Evet dostum Pc'de oynuyorum, sanırım yüklediğim Slider ile ilgili bir sorun olabilir. İlk zamanlar bu sorunlar bende hiç yoktu, ta ki oyun içerisinden en çok indirilen slider'ı kurana kadar. Ondan sonra oyun sapıtmaya başladı.

sadece kadrolar için yama yüklüyorum ben.oyunda hiç hata olmadan oynuyorum.slider çok önemli diyorsan en kötü tek tek sliderı ayarla yama olmadan.

Yüklediğim slider batırdı oyunu dediğin gibi default'a çevirmek en akıllıcası.

• quote:

quote:

-2.2 Ghz Amd Turion X2
    -3 Gb ram

İşlemci ve Vista yüzündendir, bende de 2GHz İşlemci var 3 Gb ram 512 Ekran Kartı ama tüm özellikler lowda bile kasıyor.

• quote:

quote:

-2.2 Ghz Amd Turion X2
    -3 Gb ram

oyun düşük ayarladadamı kasıyor yoksa full oynamayamı çalışıyorsun? eğer full bekliyorsan o makinada, bunu yapmasını nasıl bekliyorsun anlayamadım açıkçası

• Arkadaşlar Clutch'un yaptığı bazı hareketler varmış yeni öğrendim, belki bilmeyenler vardır diye yazayım dedim.

Turbo + Clutch + Spin tuşlarına bastığımızda And1 hareketleri yapıyor ayrıca Spin yerine Pass'a basıncada güzel hareketler yapıyor 4 hareket yapabildim henüz bu da resmi :

Kobe ile topu sektirirken topu havaya attı ama hala topu sektirmeye devam ediyormuş gibi yaptı top ileri gitti için Tim Duncan şaşırıp Kobe'yi unuttu bende gidip smaç bastım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

Arkadaşlar Clutch'un yaptığı bazı hareketler varmış yeni öğrendim, belki bilmeyenler vardır diye yazayım dedim.

Turbo + Clutch + Spin tuşlarına bastığımızda And1 hareketleri yapıyor ayrıca Spin yerine Pass'a basıncada güzel hareketler yapıyor 4 hareket yapabildim henüz bu da resmi :

Kobe ile topu sektirirken topu havaya attı ama hala topu sektirmeye devam ediyormuş gibi yaptı top ileri gitti için Tim Duncan şaşırıp Kobe'yi unuttu bende gidip smaç bastım.

Blacktop'ta bu hareketleri geçen senede yapabiliyorduk ama haliyle normal maçlarda yapamıyoruz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

Arkadaşlar Clutch'un yaptığı bazı hareketler varmış yeni öğrendim, belki bilmeyenler vardır diye yazayım dedim.

Blacktop'ta bu hareketleri geçen senede yapabiliyorduk ama haliyle normal maçlarda yapamıyoruz.

aynen günaydın

• merhaba arkadaşlar, bu my playerda smaç paketindeki smaçları nerde basıo ? 360 bacak arası fln var içinde ne gym de ne de oyun içinde basamadım ? bi de oyunun dakikasını nerden arttırabiliriz my player modunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazux

http://www.duckdown.com/nba2k11/

2k11 in müzikleri belli oldu

yine güzel olacağa benziyor
  • http://2ksports.com/forums/showthread.php?t=260326 Oyunun forumların bazı kişiler Pc Patch'inin çıktığını iddaa ediyorlar. Bazıları resim bile koymuş, dikkatle takip ediyorum.
  • quote:

http://2ksports.com/forums/showthread.php?t=260326 Oyunun forumların bazı kişiler Pc Patch'inin çıktığını iddaa ediyorlar. Bazıları resim bile koymuş, dikkatle takip ediyorum.

kimsede inanmamış yalnız
  • quote:

quote:

http://2ksports.com/forums/showthread.php?t=260326 Oyunun forumların bazı kişiler Pc Patch'inin çıktığını iddaa ediyorlar. Bazıları resim bile koymuş, dikkatle takip ediyorum.

kimsede inanmamış yalnız

Hocam bende inanmadım ama download linki verdiler;
    http://www.filefront.com/15863059/nba2K10_11.exe

Ben indirip deniyorum, yorumlarımı ileteceğim.

• Bitmek üzere bakalım. Adamın koyduğu resimden orjinal keyide aldım sorun çıkarsa onu gricem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Bitmek üzere bakalım. Adamın koyduğu resimden orjinal keyide aldım sorun çıkarsa onu gricem

Bende düşünmedim değil benden hızdı davrandın Bari assassins creed'in keyi bana bıraksaydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 18 Mart 2010; 16:11:39 >
  • quote:

quote:

quote:

kimsede inanmamış yalnız

Hocam bende inanmadım ama download linki verdiler;
    http://www.filefront.com/15863059/nba2K10_11.exe

Ben indirip deniyorum, yorumlarımı ileteceğim.

hadi bakalım inşallah yorumlarını bekliyorum

• Lanet olası filefront dosyayı çok yavaş indiriyor, bu gidişle 30 dakikadan önce kurmam mümkün gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 18 Mart 2010; 16:13:30 >
  • Bende başladım indirmeye bakalım ne değişiklikler olacak oynanışta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Bende başladım indirmeye bakalım ne değişiklikler olacak oynanışta.

Valla ikidir indirmeye çalışıyorum, downloadı yarıda kesiyor. İndirip deneyen varsa yorumlarını bekliyorum arkadaşlar. Şunuda belirteyim fake olma ihtimali var.
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.