NBA 2K10 PC Patch signed off QA, being sent off to digital distribution partners today. Release gets ever closer. 9:30 AM Mar 9th via web
Hayırlısı olsun
sonunda
Ohh sonunda oyun NBug2K10 olmaktan çıkıp Nba2K10'a dönecek, yaşasın.
arkadaşlar oyunun neresinde bug var banada söyleyinde bende bileyim ben hiç rastlamadım da
quote:
Orijinalden alıntı: ilterler1991
arkadaşlar oyunun neresinde bug var banada söyleyinde bende bileyim ben hiç rastlamadım da
bende ama hep quick maç (ingilizce-türkçe:)) yapıyorum diğer kısımlarını incelemedim
Oyananışta çok tutarsızlık var adamlar ışınlanıyor bir yerden bir yere. özellikle my playerda çok hata var
bakalım ne zaman çıkıcak update.
evet çıkacak deniyor (öncedende denmisti)umarım bu sefer cıkar
diz daha patch mi bekliyosunuz!
Eeve diz daha patch beklliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: marcus83
Oyananışta çok tutarsızlık var adamlar ışınlanıyor bir yerden bir yere. özellikle my playerda çok hata var
ışınlanma dediğin olay kaç aydır oynuyorum 1 defa oldu.o da 1metre ileri gitti adam o kadar
quote:
Mola alıyorsun, mola bitince bile 1dk boyunca koçları gösteriyor, bazen hakem pivota pivot hakeme paslaştıkları bile oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: £se®
quote:
Mola alıyorsun, mola bitince bile 1dk boyunca koçları gösteriyor, bazen hakem pivota pivot hakeme paslaştıkları bile oluyor.
vallahi bende açıkçası olmuyor öyle sadece ara sıra hakemle oyuncu paslaşıyor 7 8 kere o kadar birde my playerda mesela takımların sıralamasının olduğu bir tablo çıkıyor oyun başlamasına rahmen gitmiyor ekranda kalıyor 30 sn filan hepsi bu kadar
quote:
quote:
hiç başıma gelmedi açıkcası.pcdemi oynuyorsun?
quote:
Arkdaşlar patch yakında çıkıyormuş 2K Sports'dan Ronnie twitterda duyurmuş.
Arkadaşlar bütün sayfaları araştıramadım bir cevap verirseniz çok sevinirim. Benim laptop'un özellikleri şunlar ; -2.2 Ghz Amd Turion X2 -3 Gb ram -1 Gb ATI Radeon HD 4650 series ve Windows Vista kullanıyorum. Bu özelliklere rağmen hala oyun son grafiklerde oynatmıyor anlamıyorum neden olduğunu acaba net bir açıklaması olan veya bir çözüm bulan var mı eğer yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olacağım. Şimdiden çok teşekkür ediyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: _Calderon_
quote:
ışınlanma dediğin olay kaç aydır oynuyorum 1 defa oldu.o da 1metre ileri gitti adam o kadar
Adama sürekli baskı yap bakalım kaç kere oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: _Calderon_
quote:
quote:
hiç başıma gelmedi açıkcası.pcdemi oynuyorsun?
Evet dostum Pc'de oynuyorum, sanırım yüklediğim Slider ile ilgili bir sorun olabilir. İlk zamanlar bu sorunlar bende hiç yoktu, ta ki oyun içerisinden en çok indirilen slider'ı kurana kadar. Ondan sonra oyun sapıtmaya başladı.
quote:
Orijinalden alıntı: SuicideHellsing
Arkadaşlar bütün sayfaları araştıramadım bir cevap verirseniz çok sevinirim. Benim laptop'un özellikleri şunlar ; -2.2 Ghz Amd Turion X2 -3 Gb ram -1 Gb ATI Radeon HD 4650 series ve Windows Vista kullanıyorum. Bu özelliklere rağmen hala oyun son grafiklerde oynatmıyor anlamıyorum neden olduğunu acaba net bir açıklaması olan veya bir çözüm bulan var mı eğer yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olacağım. Şimdiden çok teşekkür ediyorum...
Beyler Allahını seven bir el atsın şu duruma lütfen..