Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar patch yakında çıkıyormuş 2K Sports'dan Ronnie twitterda duyurmuş.

http://twitter.com/Ronnie2K

quote:

NBA 2K10 PC Patch signed off QA, being sent off to digital distribution partners today. Release gets ever closer.
    9:30 AM Mar 9th via web

Hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcus83

Arkdaşlar patch yakında çıkıyormuş 2K Sports'dan Ronnie twitterda duyurmuş.

quote:

NBA 2K10 PC Patch signed off QA, being sent off to digital distribution partners today. Release gets ever closer.

Hayırlısı olsun

sonunda

• quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

quote:

quote:

Hayırlısı olsun

sonunda

Ohh sonunda oyun NBug2K10 olmaktan çıkıp Nba2K10'a dönecek, yaşasın.

• arkadaşlar oyunun neresinde bug var banada söyleyinde bende bileyim ben hiç rastlamadım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilterler1991

arkadaşlar oyunun neresinde bug var banada söyleyinde bende bileyim ben hiç rastlamadım da

bende ama hep quick maç (ingilizce-türkçe:)) yapıyorum diğer kısımlarını incelemedim
  • Oyananışta çok tutarsızlık var adamlar ışınlanıyor bir yerden bir yere. özellikle my playerda çok hata var
  • bakalım ne zaman çıkıcak update.
  • evet çıkacak deniyor (öncedende denmisti)umarım bu sefer cıkar
  • diz daha patch mi bekliyosunuz!
  • Eeve diz daha patch beklliyoruz
  • quote:

Oyananışta çok tutarsızlık var adamlar ışınlanıyor bir yerden bir yere. özellikle my playerda çok hata var

ışınlanma dediğin olay kaç aydır oynuyorum 1 defa oldu.o da 1metre ileri gitti adam o kadar
  • quote:

arkadaşlar oyunun neresinde bug var banada söyleyinde bende bileyim ben hiç rastlamadım da

Mola alıyorsun, mola bitince bile 1dk boyunca koçları gösteriyor, bazen hakem pivota pivot hakeme paslaştıkları bile oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Mola alıyorsun, mola bitince bile 1dk boyunca koçları gösteriyor, bazen hakem pivota pivot hakeme paslaştıkları bile oluyor.

vallahi bende açıkçası olmuyor öyle sadece ara sıra hakemle oyuncu paslaşıyor 7 8 kere o kadar birde my playerda mesela takımların sıralamasının olduğu bir tablo çıkıyor oyun başlamasına rahmen gitmiyor ekranda kalıyor 30 sn filan hepsi bu kadar
  • quote:

quote:

hiç başıma gelmedi açıkcası.pcdemi oynuyorsun?
  • quote:

quote:

Hayırlısı olsun

2k11 in çıkmasına ne kaldı ki sonra neden orjinal oyun satamıyoruz diyorlar

• http://www.duckdown.com/nba2k11/

2k11 in müzikleri belli oldu
  • Arkadaşlar bütün sayfaları araştıramadım bir cevap verirseniz çok sevinirim.
    Benim laptop'un özellikleri şunlar ;
    -2.2 Ghz Amd Turion X2
    -3 Gb ram
    -1 Gb ATI Radeon HD 4650 series
    ve Windows Vista kullanıyorum.
    Bu özelliklere rağmen hala oyun son grafiklerde oynatmıyor anlamıyorum neden olduğunu acaba net bir açıklaması olan veya bir çözüm bulan var mı eğer yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olacağım. Şimdiden çok teşekkür ediyorum...
  • quote:

quote:

Oyananışta çok tutarsızlık var adamlar ışınlanıyor bir yerden bir yere. özellikle my playerda çok hata var

ışınlanma dediğin olay kaç aydır oynuyorum 1 defa oldu.o da 1metre ileri gitti adam o kadar

Adama sürekli baskı yap bakalım kaç kere oluyor
  • quote:

quote:

quote:

hiç başıma gelmedi açıkcası.pcdemi oynuyorsun?

Evet dostum Pc'de oynuyorum, sanırım yüklediğim Slider ile ilgili bir sorun olabilir. İlk zamanlar bu sorunlar bende hiç yoktu, ta ki oyun içerisinden en çok indirilen slider'ı kurana kadar. Ondan sonra oyun sapıtmaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuicideHellsing

Arkadaşlar bütün sayfaları araştıramadım bir cevap verirseniz çok sevinirim.
    Benim laptop'un özellikleri şunlar ;
    -2.2 Ghz Amd Turion X2
    -3 Gb ram
    -1 Gb ATI Radeon HD 4650 series
    ve Windows Vista kullanıyorum.
    Bu özelliklere rağmen hala oyun son grafiklerde oynatmıyor anlamıyorum neden olduğunu acaba net bir açıklaması olan veya bir çözüm bulan var mı eğer yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olacağım. Şimdiden çok teşekkür ediyorum...

Beyler Allahını seven bir el atsın şu duruma lütfen..
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.