Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • patch us versiyon olduğu için çalışmadı, eu versiyonuda bugün çıkıcak. onu bekliycez artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

patch çıktı ama us versiyonu için, 2k nın download sekmesinden indirebilrsiniz. ben indirdim ama denemedim, oyun orjinal değil çünkü

Evet patch yayınlanmış, resmi siteden indirilebilir durumda.

Düzenleme: Malesef yama bende de çalışmadı, ailecek Eu yamasını bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 19 Mart 2010; 14:25:22 >
  • çalışmadı derken hiç mi kurulmadı yoksa kurdunuz da farketmedi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze482222

çalışmadı derken hiç mi kurulmadı yoksa kurdunuz da farketmedi mi?

Çalışmıyor, yani yamayı kurmayı deneyince böyle nba2k10'u bilgisayarımda görmüyor. Bu sadece Us kullanıcılar için geçerliymiş.
  • pathc kurabilmeniz için reloaded sürümünü kullanmanız gerekir... ben reloaded kullanıyorum ama pathc e gerek yok çünkü sorunfilan yok ve online da oynanıyor ve korsan misss...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilterler1991

pathc kurabilmeniz için reloaded sürümünü kullanmanız gerekir... ben reloaded kullanıyorum ama pathc e gerek yok çünkü sorunfilan yok ve online da oynanıyor ve korsan misss...

en son online ı ne zaman denedin acaba? şuan oynamak imkansız. artı olarak patch in reloaded olmasıyla alakası yok reloaded sürümü zaten eu olduğundan patch şuan yok.
  • quote:

quote:

pathc kurabilmeniz için reloaded sürümünü kullanmanız gerekir... ben reloaded kullanıyorum ama pathc e gerek yok çünkü sorunfilan yok ve online da oynanıyor ve korsan misss...

en son online ı ne zaman denedin acaba? şuan oynamak imkansız. artı olarak patch in reloaded olmasıyla alakası yok reloaded sürümü zaten eu olduğundan patch şuan yok.

nba today'e girebiliyorum mesela

not:evet baktım şimdi girmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilterler1991 -- 19 Mart 2010; 16:46:58 >

• quote:

Ne alaka arkadaşım, bu patchi kurmazsan 1 hafta sonra bakalım online oynayabilecek misin? Ayrıca şuan online kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 19 Mart 2010; 16:44:22 >
  • arkadaşın bu konuda pek bilgisi yok heralde patch e ise kesinlikle gerek var 2ksports un forumlarını takip etmeni öneririm sana ilterler
  • quote:

quote:

quote:

sen nba today i online olarak nitelendiriyorsan zaten pek olayın içinde olmadığın belli.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen nba today i online olarak nitelendiriyorsan zaten pek olayın içinde olmadığın belli.

arkadaş ranked den az maç yapmadım slam dunk dan onlie kısmından dunk kapışması az yapmadım ayrıca reloaded sürümünde oyunun yüklemesinden sonra program ekle veya kaldıra çıktığı için pathc yüklerken oyunu görüyor mesela nfs shift i reloaded olarak indirmedim rip indirdim patch kuramadım program ekle veya kaldıra çıkmadığı için ve nba todayde online çünkü gerçek maçları oynuyorsun ve bunun içinde internet lazım galiba bilmeyen bu durumda siz oluyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilterler1991 -- 19 Mart 2010; 17:14:03 >

• başlarda yapılıyordu ama uzun süredir nba today den başka hiçbir online şey çalışmıyordu. bu arada nfs ye patch yükleyememenin nedeni kayıt dosyaları dediğin gibi reloaded gibi kurulumlu oyunlar kayıt dosyalarına eklendiğinden patchlenebilr halde oluyor ama bu demek değil ki rip li oyunlara patch yapılamıyor
  • Bu oyuna patch gerek yok diyen biri ya oyunu hiç oynamamıştır ya da uyku sersemidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Bu oyuna patch gerek yok diyen biri ya oyunu hiç oynamamıştır ya da uyku sersemidir.

• Arkadaşlar patchı kuran oldumu hiç,benim ki orjinal değil.Kursam problem yaratmaz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 20 Mart 2010; 19:14:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

Arkadaşlar patchı kuran oldumu hiç?

Henüz avrupa versiyonu çıkmadı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

Arkadaşlar patchı kuran oldumu hiç?

Henüz avrupa versiyonu çıkmadı.

Tamam hocam.Gelişmeleri buradan takip ediyorum...
  • Çıktığı an bildiririm buradan. Ayrıca yama gayet güzel US versiyonu olan kişilerden aldığım bilgilere göre. Lig ve my player ile ilgili sorunlar giderilmiş. Aptal hatalarla henüz karşılaşmamışlar. Bazı yeni animasyonlar eklenmiş oyuna! Ve Joe Johnson free agent konumunda.
  • quote:

ÇIKTI

http://www.2ksports.com/downloads/new

Teşekkürler indiriyorum.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.