Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya inş my playerda takım arkadaşlarımız biraz zeki olur, pes2009 da çektiğimiz o odunlar olmaz burda inş.

bu arada bende bu sefer orjinal alıcam galiba. fructoser sen bu işleri bilip organize ediodun galiba yine bişiyler ayarlarsın dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr
    bu arada bende bu sefer orjinal alıcam galiba. fructoser sen bu işleri bilip organize ediodun galiba yine bişiyler ayarlarsın dimi

Bir konu daha açabilirim isterseniz "sendit.com ve shopto.net'ten NBA 2k10 siparişleri" diye. O konudan takip edilebilir bu talepler de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avbaris

oyunu kasım ayından beri bıkmadan oynuyorum.
    bu yeni oyun için kısaca şunları söyleyebilirim

1-grafik bakımından çok fazla yenilik beklemeyin.Zaten geçen yıl en üst düzeyde çıkmıştı.
    2-oynanabilirlik bakımındanda çok fazla değşiklik olacağını sanmıyorum.ancak oyundaki bazı sorunların giderildiğini umuyorum
    a;öncelikle içeriye girişlerin daha zor olması gerekmekte
    b;oyun kurucuların asist rekorları kırma yeteneğinin azaltılması
    c;karşı takımın daha çeşitli hucum ve daha çok pas yeteneğinin olması
    d;oyun menusunun daha duzenli olması
    e;maç sonunda en güzel 3 hareketin daha iyi yapılması
    f;replay özelliğinin daha kolay olması

gibi bazı özelliklerin geliştirilmiş olması dileği ile...

3 hareketin daha iyi yapılması lazım.En saçma hareketleri gösteriyor.Maçta Yarı sahadan 3'lük atıp maçı kurtarım.Adam turnikeyi gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fructoser

quote:

Orijinalden alıntı: designr

Bir konu daha açabilirim isterseniz "sendit.com ve shopto.net'ten NBA 2k10 siparişleri" diye. O konudan takip edilebilir bu talepler de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fructoser

quote:

Orijinalden alıntı: ukafadar

evet bende steamde ön sipariş görmedim o yüzden soruyorum resmi siteden ön sipariş verirsem kargo ne kadar tutucak veya sizin önerdiğiniz bir yer var mı?

"Take-Two Store" dan daha önce hiç alışverişim olmadı. O yüzden onun hakkında yorum yapamayacağım. Ama ben de PC versiyonunu yurtdışından sipariş vereceğim. Ya sendit.com ya da shopto.net'i kullanacağım önsipariş verirken. Daha önce her iki siteden de alışveriş yapmıştım. Şu anda sendit.com'da 18 Euro PC versiyonunun fiyatı. shopto.net'te ise PC versiyonu henüz bulunmuyor. Ancak shopto.net'teki yetkililere bu konuyla ilgili mail atmıştım, distribütörle görüştüklerini, bu hafta içinde PC versiyonunun sitedeki yerini alacağını bana söylemişlerdi.

shopto.net'te PC versiyonu yeralana kadar beklemedeyim. Mesela PES 2010 için de her iki siteden önsipariş verebiliyorsunuz ama shopto.net'in fiyatı çok daha avantajlı. O yüzden beklemedeyim.

sendit.com herhangi bir gönderim ücreti talep etmiyor. Ama shopto.net'te böyle bir ücret alınıyor. 3.5 Euro falan alıyorlar her ürün için sanırım. Ancak sendit.com'un paketlerini PTT teslim ediyor. Direkt postacıların insafına bağlısınız, paketinizin kaybolma ihtimali var :) Ayrıca sendit.com paketin barkod numarasını falan vermiyor, bu yüzden paketinizi takip edemiyorsunuz.

shopto.net ise paketinizi yolladığında size kısa mesaj yolluyor, yollandı diye. Paketin üzerindeki barkod numarasını size iletiyor, paketinizi takip edebiliyorsunuz. Ayrıca paketleri de imza karşılığı teslim ediyorlar.

Bence siz de shopto.net'te ürünün yer almasını bekleyin. Eğer fiyatı uygun olursa da bence oradan sipariş verin.

Bilgilendirdiğiniz için çok sağolun. Ozaman bende shopto.net'te ürünün yer almasını bekleyeceğim. Peki bide şunu merak ediyorum shopto.net den sipariş verdiğimizde bize PTT yerine kargoyla gelicek değil mi? Son olarak oyun çıktığı hafta bize ulaşır mı?

Ayrıca bununla ilgili konu açarsanız iyi olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ukafadar
    Bilgilendirdiğiniz için çok sağolun. Ozaman bende shopto.net'te ürünün yer almasını bekleyeceğim. Peki bide şunu merak ediyorum shopto.net den sipariş verdiğimizde bize PTT yerine kargoyla gelicek değil mi? Son olarak oyun çıktığı hafta bize ulaşır mı?

Ayrıca bununla ilgili konu açarsanız iyi olabilir.

Bildiğim kadarıyla shopto.net siparişleri "Royal Mail" aracılığıyla yolluyor. Teslimatı yine PTT yapıyor diye biliyorum çünkü siparişin durumunu PTT'nin sitesinden sorgulayabiliyorsunuz. Ama barkod numarası elinizde olduğu için siparişinizin kaybolma ihtimali yok diyebiliriz. Oyun 6 Ekim'de çıkıyor sanırım. 6 Ekim de Salı günüymüş. Bu tür siteler önsipariş verdiğiniz zaman siparişleri birkaç gün önce yollayabiliyor. Oyun daha çıkmadan onların stoklarına girebiliyor çünkü. Sanırım 5 Ekim'de siparişleri adresinize yollarlar ve en iyi ihtimalle 8-9 Ekim'de siparişiniz elinizde olur. Sarkarsa da bir sonraki haftanın ilk günlerine sarkar.

Yeni konuyu da shopto.net'te ürün yer almaya başladıktan sonra açarım. Henüz siteye eklenmemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: mamacık

3 hareketin daha iyi yapılması lazım.En saçma hareketleri gösteriyor.Maçta Yarı sahadan 3'lük atıp maçı kurtarım.Adam turnikeyi gösteriyor.

Tamamen katılıyorum maçın sonunda gösterilen en iyi üç hareket kısmının ciddi biçimde elden geçirilmesi gerekiyor. Hareketlerin gösterim süresi daha uzun olmalı bir de @mamacık arkadaşımızın dediği gibi saçma sapan hareketlerin birinci olması durumuna çözüm getirmeleri gerekiyor. Maç kurtaran sayı yapıyoruz sıradan bir smaç gösteriliyor, harika bir smaç yapıyoruz abuk bir şut gösteriliyor ama kimi zaman da doğru seçimler yapılıyor yinede bu dengesizliğin olmaması lazım. Umarım bu tür detayları tekrar gözden geçirmişlerdir bir Nba sever ve 2K hastası olarak 2K10 u çok büyük bir heyecanla bekliyoruz haydi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 12 Eylül 2009; 19:52:03 >

• Live bu yıl yine batırdı işleri
    NBA 2k'de olan özgürlük duygusu yok ve hep kendini tekrar ediyor...Bakalım 2k bu yıl neler yapacak?!
  • Bu oyunun demosu çıkıcakmı yoksa demo hesabı draft combine'yimi çıkardılar?
  • oyunun yeni trailerı yayınlanmış çok beğendim burdan izleyebilirsiniz

http://www.2ksports.com/games/nba2k10
    veya
    http://www.youtube.com/watch?v=IDYuF-8YOCU
  • pc ye geliyor dimi eminsiniz
  • yeni bir trailer daha yayınlandı
    http://2ksports.com/games/nba2k10
    veya
    http://www.youtube.com/watch?v=5JSTM9qZVDY

@**BlackOut**
    evet geliyor
  • 2K studionun adı.
  • Oyun ne zaman çıkıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcus83

Oyun ne zaman çıkıyor?

6 Ekim
  • ARKADAŞLAR BENDE BU SENE OYUNU ORJİNAL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.FAKAT DAHA ÖNCE İNTERNETTEN HİÇ ALIŞVERİŞ YAPMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
  • My player modu pesdeki legend gibi bir şey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 22 Eylül 2009; 22:26:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalnızEnes

My player modu pesdeki legend gibi bir şey mi?

hiç bir bilgim yok ama öyle birşey olursa mükemmel olur
  • 6 ekime de bişi kalmadı
  • ya bu draft combine oyunu sadece xbox için mi pc için yok mu başka demo fln
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.