Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun xbox 360dan port olduğu için, bütün ayarları en üst seviyeye çekersen görebilirsin xboxdaki grafiği.Aydınlatmalar falan aynı olmayabilir.Emin değilim.

Bu arada xbox için demo yarın çıkacak.Pc ve ps3 için belli değil daha.

Ayrıca linklerde %100 fakedir.
  • Nba 2k9 un grafikleri pcde daha güzel gözüküyordu konsol versiyonlarının ikisine göre...
    Port edildiğindenmidir bilinmez orta sahayı geçerken anlık takılmalar yaşamıştım, hoş oyunun 360 versiyonunda bile faul atışlı esnasında takılmalar oluyordu, bu sene olmaz diye umut ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Nba 2k9 un grafikleri pcde daha güzel gözüküyordu konsol versiyonlarının ikisine göre...
    Port edildiğindenmidir bilinmez orta sahayı geçerken anlık takılmalar yaşamıştım, hoş oyunun 360 versiyonunda bile faul atışlı esnasında takılmalar oluyordu, bu sene olmaz diye umut ediyorum.

Bunu şuna benzet. Gta 4 xbox hele hele ps3 de feci fps düşüşleri oluyodu. Bizzat oynadım gördüm. Oyun çünkü disk üzerinden oynanıyor. Elbet arada takılmalar olacaktır. Ama pc de bu dert yok. İstersen sabaha kadar açık bırak döndüğünde hiç bir kasılma olmadan devam edersin.
    Aman yarabbim bu sene nasıl oyunlar çıkıyor ya
    Pes 2010,Nba2k10, Cod, Assasian Creed 2, Gecek senenin ortalarına doğru Mafia2 falan. Nerdeyse İyiki işten çıkmışım dicem yani

• 2k9 güzeldi bu da güzel olur eminim benim tek şikayetim şu pivot hareketleri çok basit olmuş pivotlarla çok kolay basket atılabiliyor pivot arkasındaki adama yaslanmış oluyor pası veriyorum sağa sola kıvrılıyorum tak basket çok kolay oluyor, inşallah bu seride uzun adamların hareketlerini daha da zorlaştırmışlardır.Benim tek şikayetim bu yoksa oynanabilirlik atmosfer grafikler mükemmel şunun şurasında 1 hafta sonra yeni seriyi oynıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

2k9 güzeldi bu da güzel olur eminim benim tek şikayetim şu pivot hareketleri çok basit olmuş pivotlarla çok kolay basket atılabiliyor pivot arkasındaki adama yaslanmış oluyor pası veriyorum sağa sola kıvrılıyorum tak basket çok kolay oluyor, inşallah bu seride uzun adamların hareketlerini daha da zorlaştırmışlardır.Benim tek şikayetim bu yoksa oynanabilirlik atmosfer grafikler mükemmel şunun şurasında 1 hafta sonra yeni seriyi oynıcaz

Game sliderden bu ayarlamayı yapıp oyunu biraz daha gerçekçi yapabilirsin.Dediğin gibi o stand dunk lar ve pota altında turnikeler normalde çok rahat atılyor ama gameslidele biraz oynayınca bu konu değişiyor.

• 2k9 da ultra high yapamıyordum , bunda yapar mıyım ki , optimizasyonu daha iyi olur mu ?
  • yine gerçekci yapıcam d,ye parıl parıl parlatmışlar adamları

bu arada pc demo varmı ufukta ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

yine gerçekci yapıcam d,ye parıl parıl parlatmışlar adamları

bu arada pc demo varmı ufukta ?

Büyük ihtimalle pc için demo çıkmıyacaktır ama zaten şunun şurasında ne kaldı ki az daha sabır Gerçi ben pek sabredemiyorum ama neyse bekleyeceğiz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: nowitzki42

sistem gereksinimleri

CPU: Pentium 4 2.4 Ghz Single Core processor or equivalent (2.8 Ghz for Vista)
    RAM: 512 MB or more (1 GB for Vista)
    Disc Drive: 8x or faster DVD drive
    Hard Drive: 10.5 GB or more free space
    Video: DirectX 9.0c compatible
    {

Video card with 128 MB or more memory and one of the following chipsets is required: ATI x1300 or greater
    NVIDIA 6600 or greater
    DirectX 9.0c compatible card with Shader Model 3.0 support.

}
    Sound: DirectX 9.0c compatible
    Input: Keyboard or dual-analog gamepad

Eğer bunlarsa süper güzel bi oyun oynayabilirim

• 5 gün kaldı sabır arkadaşlar. Bu arada tekrardan baktımda o kollar ne öyle ya ayna gibi parlıyo adamlar
  • Millet xbox da oynuyor oyunu bizim neyimiz eksik?
  • Xbox'ımız eksik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepult

Xbox'ımız eksik :)

Bu adamlar işi biliyor gerçekten.Tek bir isteğim var Futbol oyunuda çıkarsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepult

Xbox'ımız eksik :)

nasıl bir cevap böyle

• bende orjınal almaya karar verdım sendit.com dısında baska yerden alabılme sansım varmı
    bırde bana oyunla ılgılı bılgıler verebılırmısınız yanı gamepadle oynuyorum ama
    alternatif hareketler falan turnıkelerde degısık atıs stıllerı falan kullandıgınız seylerı buraya yazarsanız bırde nasıl yapıldıgını yazarsanız sevınırm
    ps 2 de oynuyordum ama pc de nba 2k9 da alışamadım daha kı 10 u gelıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwyanewadecns
    bende orjınal almaya karar verdım sendit.com dısında baska yerden alabılme sansım varmı
    bırde bana oyunla ılgılı bılgıler verebılırmısınız yanı gamepadle oynuyorum ama
    alternatif hareketler falan turnıkelerde degısık atıs stıllerı falan kullandıgınız seylerı buraya yazarsanız bırde nasıl yapıldıgını yazarsanız sevınırm
    ps 2 de oynuyordum ama pc de nba 2k9 da alışamadım daha kı 10 u gelıyor :D

sendit.com dışında bir de zavvi.co.uk varmış. Ben hiç o siteden sipariş vermedim ama diğer konuda zavvi.co.uk'den sipariş veren oldu.
  • 2k Forumundan Admin 6 Ekimde Çıkması Beklenen 2k10'nun
    1 Hafta Ertelendiğini 10-12 Ekim Arasında Çıkacağını Yazmış.
  • bu oyun herşeye değer beklemeyede orjinal almayada
  • Arkadaşlar oyun Xbox360, Ps2 ve Ps3 için 6 Ekim'de, Nintendo Wii için 19 Ekim'de ve pc için de 12 Ekim'de çıkacak. Değişen bir şey yok bu tarih önceden bu şekilde açıklanmıştı zaten

http://www.gamespot.com/search.html?qs=nba+2k10&om_act=convert&om_clk=search
  • Xbox versiyonu nete düşmüş
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.