Oyun xbox 360dan port olduğu için, bütün ayarları en üst seviyeye çekersen görebilirsin xboxdaki grafiği.Aydınlatmalar falan aynı olmayabilir.Emin değilim.
Bu arada xbox için demo yarın çıkacak.Pc ve ps3 için belli değil daha.
Ayrıca linklerde %100 fakedir.
Nba 2k9 un grafikleri pcde daha güzel gözüküyordu konsol versiyonlarının ikisine göre... Port edildiğindenmidir bilinmez orta sahayı geçerken anlık takılmalar yaşamıştım, hoş oyunun 360 versiyonunda bile faul atışlı esnasında takılmalar oluyordu, bu sene olmaz diye umut ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: halikarnas1970
Nba 2k9 un grafikleri pcde daha güzel gözüküyordu konsol versiyonlarının ikisine göre... Port edildiğindenmidir bilinmez orta sahayı geçerken anlık takılmalar yaşamıştım, hoş oyunun 360 versiyonunda bile faul atışlı esnasında takılmalar oluyordu, bu sene olmaz diye umut ediyorum.
Bunu şuna benzet. Gta 4 xbox hele hele ps3 de feci fps düşüşleri oluyodu. Bizzat oynadım gördüm. Oyun çünkü disk üzerinden oynanıyor. Elbet arada takılmalar olacaktır. Ama pc de bu dert yok. İstersen sabaha kadar açık bırak döndüğünde hiç bir kasılma olmadan devam edersin. Aman yarabbim bu sene nasıl oyunlar çıkıyor ya Pes 2010,Nba2k10, Cod, Assasian Creed 2, Gecek senenin ortalarına doğru Mafia2 falan. Nerdeyse İyiki işten çıkmışım dicem yani
2k9 güzeldi bu da güzel olur eminim benim tek şikayetim şu pivot hareketleri çok basit olmuş pivotlarla çok kolay basket atılabiliyor pivot arkasındaki adama yaslanmış oluyor pası veriyorum sağa sola kıvrılıyorum tak basket çok kolay oluyor, inşallah bu seride uzun adamların hareketlerini daha da zorlaştırmışlardır.Benim tek şikayetim bu yoksa oynanabilirlik atmosfer grafikler mükemmel şunun şurasında 1 hafta sonra yeni seriyi oynıcaz
quote:
Orijinalden alıntı: DMUKKS
2k9 güzeldi bu da güzel olur eminim benim tek şikayetim şu pivot hareketleri çok basit olmuş pivotlarla çok kolay basket atılabiliyor pivot arkasındaki adama yaslanmış oluyor pası veriyorum sağa sola kıvrılıyorum tak basket çok kolay oluyor, inşallah bu seride uzun adamların hareketlerini daha da zorlaştırmışlardır.Benim tek şikayetim bu yoksa oynanabilirlik atmosfer grafikler mükemmel şunun şurasında 1 hafta sonra yeni seriyi oynıcaz
Game sliderden bu ayarlamayı yapıp oyunu biraz daha gerçekçi yapabilirsin.Dediğin gibi o stand dunk lar ve pota altında turnikeler normalde çok rahat atılyor ama gameslidele biraz oynayınca bu konu değişiyor.
2k9 da ultra high yapamıyordum , bunda yapar mıyım ki , optimizasyonu daha iyi olur mu ?
yine gerçekci yapıcam d,ye parıl parıl parlatmışlar adamları
bu arada pc demo varmı ufukta ?
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
yine gerçekci yapıcam d,ye parıl parıl parlatmışlar adamları
bu arada pc demo varmı ufukta ?
Büyük ihtimalle pc için demo çıkmıyacaktır ama zaten şunun şurasında ne kaldı ki az daha sabır Gerçi ben pek sabredemiyorum ama neyse bekleyeceğiz artık
quote:
Orijinalden alıntı: nowitzki42
sistem gereksinimleri
OS: Windows Vista, XP, or 2000 CPU: Pentium 4 2.4 Ghz Single Core processor or equivalent (2.8 Ghz for Vista) RAM: 512 MB or more (1 GB for Vista) Disc Drive: 8x or faster DVD drive Hard Drive: 10.5 GB or more free space Video: DirectX 9.0c compatible {
Video card with 128 MB or more memory and one of the following chipsets is required: ATI x1300 or greater NVIDIA 6600 or greater DirectX 9.0c compatible card with Shader Model 3.0 support.
} Sound: DirectX 9.0c compatible Input: Keyboard or dual-analog gamepad
Eğer bunlarsa süper güzel bi oyun oynayabilirim
5 gün kaldı sabır arkadaşlar. Bu arada tekrardan baktımda o kollar ne öyle ya ayna gibi parlıyo adamlar
Millet xbox da oynuyor oyunu bizim neyimiz eksik?
Xbox'ımız eksik :)
quote:
Orijinalden alıntı: sepult
Bu adamlar işi biliyor gerçekten.Tek bir isteğim var Futbol oyunuda çıkarsınlar
quote:
Orijinalden alıntı: sepult
nasıl bir cevap böyle
bende orjınal almaya karar verdım sendit.com dısında baska yerden alabılme sansım varmı bırde bana oyunla ılgılı bılgıler verebılırmısınız yanı gamepadle oynuyorum ama alternatif hareketler falan turnıkelerde degısık atıs stıllerı falan kullandıgınız seylerı buraya yazarsanız bırde nasıl yapıldıgını yazarsanız sevınırm ps 2 de oynuyordum ama pc de nba 2k9 da alışamadım daha kı 10 u gelıyor :D
quote:
Orijinalden alıntı: dwyanewadecns bende orjınal almaya karar verdım sendit.com dısında baska yerden alabılme sansım varmı bırde bana oyunla ılgılı bılgıler verebılırmısınız yanı gamepadle oynuyorum ama alternatif hareketler falan turnıkelerde degısık atıs stıllerı falan kullandıgınız seylerı buraya yazarsanız bırde nasıl yapıldıgını yazarsanız sevınırm ps 2 de oynuyordum ama pc de nba 2k9 da alışamadım daha kı 10 u gelıyor :D
sendit.com dışında bir de zavvi.co.uk varmış. Ben hiç o siteden sipariş vermedim ama diğer konuda zavvi.co.uk'den sipariş veren oldu.
2k Forumundan Admin 6 Ekimde Çıkması Beklenen 2k10'nun 1 Hafta Ertelendiğini 10-12 Ekim Arasında Çıkacağını Yazmış.
bu oyun herşeye değer beklemeyede orjinal almayada
Arkadaşlar oyun Xbox360, Ps2 ve Ps3 için 6 Ekim'de, Nintendo Wii için 19 Ekim'de ve pc için de 12 Ekim'de çıkacak. Değişen bir şey yok bu tarih önceden bu şekilde açıklanmıştı zaten