En çok beklediğim de şu my player modu muydu neydi...
pes ve fifa felan yalan dolan hacılar.. futbolu sevdiğim için onları oynuyorum.. basketbol hayranı değilim ama şu oyunda aldığım heyecanı pes ve fifa'dan alamıyorum.. çıksa da yesek.
gelsinde oynayalım ya, birde hamachi desteği olursa müthiş olur
oyun cıktıgında hepsıburadada falan alabılırmıyız ya? yabancı sıtelerden sıparıs vermek ıstemıyorumda.
Yaw oyunun reklamını NBA REAL TRAİNİNG CAMP de dahi gümbür gümbür yapıyolar.2k9 müthişti, bu daha da iyi olcak.Bir an önce düşse de batman'i bitirdiğimiz şu günlerde yerini alsın
Çık ulan çık artık sinir hastası oldum 2k10 beklemekten
Bizler gibi pcde nba 2k serisini ilk defa oynayan arkadaşlar şaşırıyor 2k9 baya güzel geldi ,ama normalde bütün serilerini oynayan konsoldaki arkadaşlar 2k9 u pek beğenmemişler 2k10 baya güzel diyolar 2k9 u beğendiğimize göre 2k10 u da ayıla bayıla oynarız
quote:
Orijinalden alıntı: DMUKKS
Bizler gibi pcde nba 2k serisini ilk defa oynayan arkadaşlar şaşırıyor 2k9 baya güzel geldi ,ama normalde bütün serilerini oynayan konsoldaki arkadaşlar 2k9 u pek beğenmemişler 2k10 baya güzel diyolar 2k9 u beğendiğimize göre 2k10 u da ayıla bayıla oynarız
Nerden çıkartıyounuz yaw,bi çok konsolda oynayan arkadaşım hastası 2k9'un
quote:
Orijinalden alıntı: DMUKKS
nba 2k serisinin çoğu versiyonunu oynadım. nba 2k9 oldukça güzel bir oyundu. 2k9 u beğenmeyen kimse görmedim. 2k serisi 250 tl lik ps2 de bile var yahu. şaşırılıcak bişey yok.
ps 2 de 2k9 mukemmeldi
Yahu konu üste taşınıca çıktı diye heyecanlandırıyorsunuz adamı
Yuotube (yasaklı ya) 'dan izledim. Sağlam bir oyun geliyor arkadaşlar. 2009'dan çok daha iyi olacağa benziyor. Ayın 12'sinde geliyordu değil mi? Çok varmış
quote:
Orijinalden alıntı: Patriot Ayhan
Yuotube (yasaklı ya) 'dan izledim. Sağlam bir oyun geliyor arkadaşlar. 2009'dan çok daha iyi olacağa benziyor. Ayın 12'sinde geliyordu değil mi? Çok varmış
Aslında pek fazla kalmadı, sizin de dediğiniz gibi 12 Ekim'de çıkıyor oyun ama biz basketbol hayranları için uzun bir zaman elbette
Sezonun açılmasında pek bişey kalmadı,hatta preseason başladı bile,oyun çıksa da bizde sezona başlasak.
Oyunda 2009'a göre ne farklılıklar olacak ?
6 ekim dendi önce, "6 ekime kadar nasıl bekleyecegiz" diyorduk, şimdi 12 ekim çıktı Gelmez bu 12 ekim