Şimdi Ara

NBA 2K10 Fikstür Hatası.. Çok ilginç bir sorun.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kariyerime ilk olarak SG olarak başladım herhangi bir sorun yoktu, normal bir şekilde kariyerime devam ediyordum.
    Bir süre sonra PG olarak yeni bir kariyer açtım. Sezonun 6.maçını yapmadan önce çok ilginç birşeye rastladım. Daha önce karşılaşan oldumu bilmiyorum.

Bir kaç maç önce yaptığım Houston ve Dallas maçlarında 4. Çeyrekte attığımız sayı "0" görünüyor. Üstelik kazandığım Dallas maçını kaybetmiş olarak görünüyorum. işin ilginç yani, normalde ben 5 maç yaptım. Bunun 3 ünü kazandım, 2 sini kaybettim. Fikstüre göre hesapladığımızda 2-3 olması gerekiyor. Kazandığım Dallas maçını mağlup sayarsam tabi. Ama puan durumunda 3-2 yazıyor. Bilmiyorum anlatabildimmi ama oyun resmen saçmalamış durumda.

Dikktimi çeken birşey daha. İlk yaptıgığım kariyerde maçlara girişte, Demo gösteriyordu. Oyuncuların ısınmaları , seyirci sesleri, ışık gösterileri, sezondaki durumum fln filan. Şimdiki kariyerimde büyük bir sessizlik içinde direkt maç başlıyor ve yaklaşık maç başladıktan 5-10 saniye sonra seyirci sesleri geliyor.
    Acaba save de bir hata mı var?

Bunlarda SS ler. Acaba bu şekilde devam edersem yeni sezona başlamama gibi bir problemle karşılaşırmıyım?

• Yokmu böyle bişeyle karşılasan?
  • Bana NBA 2k9'da olmuştu aynı olay. Final serisini 4-3'le geçmiştim. Bir dahaki girişimde 4-3 yenik gözüküyordum ama NBA Finalindeydim.

Ayrıca oyuna her girişimde MVP başka bir kişi oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lty1 -- 24 Kasım 2009; 13:32:08 >
  • evet oluyo bu sorun benimde başıma geldi
  • Bende de olmuştu 2k9'da yenilmiştim bu yüzden
  • 2k9 da da wardı bu sorun. patch i beklemek gerek belki onda düzeltirler oyunu ilk çıktığında oynamıştım hala oynamıorum çok saçmalıklar war patch lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.