Şimdi Ara

NBA 2K10 My Player modu kariyer hikayeleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
53.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilindiği üzere nba 2k10'un bu yıl en dikkat çeken modu my player
    Oluşturduğumuz oyuncuların kariyer hikayelerini ve gelişim ipuçlarını bu başlık altında paylaşmanın daha uygun ve derli toplu olacağını düşündüm zira ana konu online hataları yüzünden baya karışmış durumda.

Madem konuyu ben açtım önce ben başlayayım.

Hasan Aytuğ(kendisi ben oluyorum) 20 yaşında Nba scoutları tarafından Türkiyede bi sokak turnuvası sırasında fark edilmiş ve oklahoma city thunder bünyesinde yaz ligine katılmaya hak kazanmıştır.
    Oynadığı basketbolla oradada adından çok söz ettiren Hasan draftlarda iyi bir yer bulacağını düşünürken büyük bir hayal kırıklığıyla kimse tarafından antreman kampına dahil edilmemiş ve pişmek için NBA D-league Utah Flash takımını yolunu tutmuştur.
    Burada oynadığı maçlar sonucunda üzüntüsünün yersiz olduğunu ve d-ligin gerçekten nba gidiş yolunda çok büyük katkısı olacağını farketmiş ve maçlarda takımı adına maksimum performans ortaya koymuştur.Bunun sonucunda Hasan için beklenen an gelmiş ve 13 maçlık D-lig deneyiminin ardından Boston Celtics tarafından 10 günlük kontrat almıştır.

Hasan Aytuğ demecinden bi paragraf:13 maçlık d-lig macerasının ardında Bostondan 10 günlük kontrat aldım, mutluyum zaten çocukluğumdan beri boston celtics taraftarıyım kanımı akıtsanız yeşil beyaz akar inanmayanlara çocukken çektirdiğim boston formalı fotolarımı gösterebilirim bundan sonra önümdeki maçlarda iyi performans gösterip nbade kalıcı olacağım.Buraya gelmemde emeği geçen herkese başta d-ligdeki takımım utah flashtaki arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Beni izlemeye devam edin.

İlk Maçını Toronto ve aynı zamanda Hidayete karşı oynayan Hasan bu maçta A+ 16 sayı 5 asist 2 reb ve 2 blok ortalamayla göz doldurmuştur.

• anlatım olarak güzel yazmışsın bende biraz başlayayım yazarım.bu arada hangi zorluk derecesindesin?
  • Valla boston başarılı adamları kaçırmıyo herhalde

Minesota da yaz kampı ile başladım fakat teklif gelmedi sonra istediğim bi takımın training camp'ine katılma imkanı sunuldu bende çok yanlış bi tercih yapıp NBA de benim pozisyonumun en iyisi olan Kobe'nin takımını seçtim.
    İlk 4 antrenman da Kobe yoktu, son antrenmanda karşı takımda oldu ve bende onu savunmaya ayrıca ona hücum etmeye çalıştım.Nba^de ki oyuncuların Kobe'den neler çektiğini çok iyi anladım açıkçası.Gerçi o antrenmanı da A- ile bitirdim,genel ortalmamı tam hatırlamıyorum( ya B+ yada A- olacak) ama beğenmediler ki NBADL in yolunu tuttuk.Dakota Washington takımında çok başarılı 10 maçın ardından BOSTON CELTİCS'den kontrat önerdiler.Şimdi Bostondayım,NBA çok daha farklı gerçekten,atmosfer falanda başarılı,Marv Abert'ı da unutmamak lazım tabi.Açıkçası koyu bi Lakers taraftarıyım ve Boston hep rakibimiz olmuştur şimdi ise Boston için koşturuyorum,ironik bi durum.

"Hey this is Qb,and ı'm in the Game" diyip EA Sports'A da bi gönderme yapalım

• Konu yukarıda kalsın, oyun elime geçtiğinde doldururum bu konuyu
  • SF yim yaz kampından sonra direk lakers a girdim

ama lakers ın antreman sahası berbat sapsarı adamın gözünü alıyo hiç önermem

onun dışında şu anda ilk 5 te çıkıyorum çok dk alıyorum maçta ama puanım B falan belki de d ligine gitsem fazla zorlanmazdım

ilk kez maçın adamı seçildim çok mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slyman_b -- 15 Ekim 2009; 23:42:16 >

• Daha kariyer olmadı,d-leaguede 10. maçıma falan çıkacağım ama hala ilk 5 e almadı koç inanamıyorum ya,benim yerime oynayan adamı eziyorum resmen istatistiklerimde ama kader.

Düzen:12.maçım sonunda nets sağolsun 10günlük kontrat önerdi.D-leaguete ilk 5 başlamadan nba e gittim sağlık olsun,ama şutlarımı bulamadım hala adamın stili garip geldi,şut stilini falan değiştirdim ama nafile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balparmak -- 16 Ekim 2009; 1:18:20 >
  • sut stili sonradan değişmiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

sut stili sonradan değişmiyo

Değişiyor edit playerdan.

Bu arada ilk 6 maçtan sonra yaz kampına gittim Boston'da. 5 maçlık ortalamam A olmasına ve kendi mevkimdeki Ray Allen'ı karşılaştığımız iki maçta maymun etmeme rağmen takıma almadılar ne biçim iş bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

quote:

sut stili sonradan değişmiyo

Değişiyor edit playerdan.

Bu arada ilk 6 maçtan sonra yaz kampına gittim Boston'da. 5 maçlık ortalamam A olmasına ve kendi mevkimdeki Ray Allen'ı karşılaştığımız iki maçta maymun etmeme rağmen takıma almadılar ne biçim iş bu.

Aynısını bana da yaptılar hocam.Dallas da 5 maçta da A ortalaması ile oynadım fakat yolladılar d-league.Efendim genç bir yetenek var alın takıma.Ama nba'e geldiğimde dallas deplasmanlarında görecek onlar and içtim ulan.

• Orlando ile başladım yaz liginde Lakers kadrosuna katıldım 5 maçın 3'ünü A 2 sini A+ ile bitirdim ancak teklif gelmediği için Vipers'a katıldım, toplam 4 maç oynadım ve Chicago'dan 10 günlük kontrat aldım, bütün maçlarda iyi oynadım ve sezon sonuna kadar kalmayı garantiledim, 3-4 maçta maçın oyuncusu seçildim ve şu an ligdeki en iyi şutörlerden biri oldum :)
    Inside - 71
    Medium - 78
    Close - 71
    3PT - 71
    Layup - 76
    Dunk - 45
    Shot in Traffic - 75
    Kim tutar beni :)

• Arkadaşlar ben dertliyim bu sezon ne zaman bitecek diye bekliyorum

baslangıctaki 6 macimi yaptım sonrasinda houston la antrenman donemini gectim..
    ve hoop orlando ya geldim bi anda 5yada6 mac sonundaki en son mac en kotu derecemdi d ligine reno bighorns a geldim..
    (ne bilgi veriyolar ne bisi ya)

daha sonrasında reno daki ust duzey performans ile tekrar orlandoya geldim ve yaklasik 17-18 mactir orlandodayım..

peki simdi size bir soru.. benim kontratım su an kimde bunu cok merak ediyorum ve bu uzun suren sezonun artık bitmesini istiyorum..

• Bende sade olarak anlatayım. Draft edildikten sonra Reno Bighorns'ta maçlarıma başladım. Yaklaşık 24 maç sonra NBA'de Los Angeles Clippers takımından 10 günlük kontrat aldım. Sonra 3 maç A-, B+ ve A+ ile oynayınca yerim kalıcı oldu diyebilirim. 5 Maç sonunda 100 Sayı skorunu geçtim. Kariyerimin başlangıcında güzel maçlar çıkardım. Daha demin oynadığım LA Clippers - Orlando Magic maçında neredeyse Vince Carter'a sayı attırtmadım. Hatta Vince Carter'in üzerinden 3 tane 3'lük gönderdim. Ki bunlar kritik üçlüklerdi. Fakat maç 56-58 bitti. Yenildik ama iyi performans sergiledim.

Eşleştiğim kişilerde; Steve Nash, Deron Williams, Vince Carter, Jameer Nelson, Barbosa, Krilenko.

Bunların içinde en çok zorlandığım Steve Nash'dı

Benim maceramda böyle. LA Lakers'la karşılaşmayı bekliyorum. Niye diye sorarsanız; o maçta Kobe Bryant ile eşleşeceğim de ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 16 Ekim 2009; 23:15:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

Bende sade olarak anlatayım. Draft edildikten sonra Reno Bighorns'ta maçlarıma başladım. Yaklaşık 24 maç sonra NBA'de Los Angeles Clippers takımından 10 günlük kontrat aldım. Sonra 3 maç A-, B+ ve A+ ile oynayınca yerim kalıcı oldu diyebilirim. 5 Maç sonunda 100 Sayı skorunu geçtim. Kariyerimin başlangıcında güzel maçlar çıkardım. Daha demin oynadığım LA Clippers - Orlando Magic maçında neredeyse Vince Carter'a sayı attırtmadım. Hatta Vince Carter'in üzerinden 3 tane 3'lük gönderdim. Ki bunlar kritik üçlüklerdi. Fakat maç 56-58 bitti. Yenildik ama iyi performans sergiledim.

Eşleştiğim kişilerde; Steve Nash, Deron Williams, Vince Carter, Jameer Nelson, Barbosa, Krilenko.

Benim maceramda böyle. LA Lakers'la karşılaşmayı bekliyorum. Niye diye sorarsanız; o maçta Kobe Bryant ile eşleşeceğim de ondan

draft edildikten sonra derken ????

• quote:

Orijinalden alıntı: DeeP_CHiLD

quote:

Bende sade olarak anlatayım. Draft edildikten sonra Reno Bighorns'ta maçlarıma başladım. Yaklaşık 24 maç sonra NBA'de Los Angeles Clippers takımından 10 günlük kontrat aldım. Sonra 3 maç A-, B+ ve A+ ile oynayınca yerim kalıcı oldu diyebilirim. 5 Maç sonunda 100 Sayı skorunu geçtim. Kariyerimin başlangıcında güzel maçlar çıkardım. Daha demin oynadığım LA Clippers - Orlando Magic maçında neredeyse Vince Carter'a sayı attırtmadım. Hatta Vince Carter'in üzerinden 3 tane 3'lük gönderdim. Ki bunlar kritik üçlüklerdi. Fakat maç 56-58 bitti. Yenildik ama iyi performans sergiledim.

draft edildikten sonra derken ????

Hocam hatamız affola Dalgınlıktan yazmışım demekki

• Ohoo daha çok var,82 maç yapılıyor nba de ki daha play-off u var.

quote:

Arkadaşlar ben dertliyim bu sezon ne zaman bitecek diye bekliyorum

ve hoop orlando ya geldim bi anda 5yada6 mac sonundaki en son mac en kotu derecemdi d ligine reno bighorns a geldim..

daha sonrasında reno daki ust duzey performans ile tekrar orlandoya geldim ve yaklasik 17-18 mactir orlandodayım..

peki simdi size bir soru.. benim kontratım su an kimde bunu cok merak ediyorum ve bu uzun suren sezonun artık bitmesini istiyorum..

Nets'de 3-4 maç yaptım fena oynamadım 12 sayı,5.4 ribaund,2.6 civarı bir asist,1 civarı top çalmayla oynuyorum.Ortalama 15 dk falan kalıyorum sahada,ilk 5 e almadılar ama bu da güzel sağlık olsun.NJ nin havasından mıdır nediir şutlarımı bulmaya başladım,orta mesafeden takur tukur,geçen maç 21 sayı attım hornetse karşı,ki çoğu zaman okafor-west-posey vardı karşımda boru değil.İyi ya sevdim

• quote:

Orijinalden alıntı: balparmak

Ohoo daha çok var,82 maç yapılıyor nba de ki daha play-off u var.

quote:

Arkadaşlar ben dertliyim bu sezon ne zaman bitecek diye bekliyorum

Nets'de 3-4 maç yaptım fena oynamadım 12 sayı,5.4 ribaund,2.6 civarı bir asist,1 civarı top çalmayla oynuyorum.Ortalama 15 dk falan kalıyorum sahada,ilk 5 e almadılar ama bu da güzel sağlık olsun.NJ nin havasından mıdır nediir şutlarımı bulmaya başladım,orta mesafeden takur tukur,geçen maç 21 sayı attım hornetse karşı,ki çoğu zaman okafor-west-posey vardı karşımda boru değil.İyi ya sevdim

sezonda 82 mac yapıldıgını biliyorum ama d liginde daha az mac yapılıyor ve orda gecirdigim zaman var.. nba bitmesine 30 mactan az kaldı fakar dedigim gibi ben orlandonun oyuncusumuyum henuz onu bile bilmiyorum..

• Sırf ilk 5'ten kestim diye pas atmıyor Carter yahu Maç içinde bana attığı 1 pas yok, onun dışında herkes atıyor.
  • arkadaşlar atış stilini ne yapıyorsunuz kimin stili daha kolay basket atmak için daha rahat ?
  • quote:

arkadaşlar atış stilini ne yapıyorsunuz kimin stili daha kolay basket atmak için daha rahat ?

Ben Webster'ın atış stilini kullanıyorum, rahat geliyor bana. Elinden çabuk ve güzel bir şekilde çıkarıyor. Alıştıktan sonra rahat oynanıyor
  • quote:

Ben bi defa kobe ile eşleştim,adam hücum da ezip geçiyo yetişemiyosun bile ayrıca seni savunurken de bi aldırmama yapışı var ki sorma,sülük resmen...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.