Şimdi Ara

NBA 2K10 My Player modu kariyer hikayeleriniz (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
53.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler benim bir sorum olacak. Ben My Player'da kariyer başlatmıştım. Daha sonra onu sildim yeni bir tane açtım. Ama yeni açtığım kariyere girer girmez oyundan çıkıyor. Neden yapyor bunu?
  • Arkadaslar benim playerim Cagri Jordana summer ligden sonra butun takımlardan teklif geldi bnde mal gibi hmn lakersa atladım fisheri pek sut sansı vermedım ama d lige gonderildim 6 maclık bır maceradan sonra ver elini Boston! Bostanda muthiş bir sezon geçirdim arkadaşlar en fazla 49 sayı atabıldım aslında 50 olcaktı ama son saniyede serbst atış kacırdm deli oldm ! Neyse müthiş bir sezondan sonra cok basarılı bir playyofta gecirdim gerçi mvpyi garnet sectiler!! Neyse bn oyunu ps3 oynuorm playof bitti de bn yeni sezona baslayamıorm yrdmcı olacbılecek var mı arkadaslar lutfen !!! Birde bilen varsa p3 te zamanı 12 dk yapmak ıstıorm ltfn 2 konudada yardımcı oln lutfen!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: T.Kaya

Beyler benim bir sorum olacak. Ben My Player'da kariyer başlatmıştım. Daha sonra onu sildim yeni bir tane açtım. Ama yeni açtığım kariyere girer girmez oyundan çıkıyor. Neden yapyor bunu?

Eğer Player Detail Low'sa atar oyundan Medium yap
  • benimde bi sorum olacak bu my player all star seçmleri ne zaman ve yılın caylagı ödülü ne zaman belli oluyor
  • allstar secimi allstar zamanı gelince kadroya otomatikman alınıyorsun eğer hakediyorsan.yılın caylagı ödülü ise sezon bitince her tür ödül verilirken alanı gösteriyor.
  • Arkadaslar oyun ne zaman bitiyor bi bilginiz varmı ben myplayer modunda 2 sezon bitirdim 2 sındede playofflarda sampıyon olduk(clippers ve magic) sımdı yenı sezon baslamıyor 2012 yılındayım ve maç gozukmuyor oyunmu bitti?
  • oyuncumun adı first last şimdi fotoğraf koymuyorum sonra koyarım skill 82 adam müthiş oynuyo 3lük 99 dunk 99 tüm özellikler böyle(hiç olmazsa çoğu) en başta zorlanıyodum zor oluyordu zevkli oluyordu ama artık çok zevksiz geliyo zorluk seviyesini ayarlayamamamız kötü çünkü herkezi yeniyom
    kesin bir sayı atma taktiği var tüm oyunculara kenara çıkmalarını söyleyip 1e1 oynuyorum kesin sayı
    adamım: first last
    mevki: sf
    takım: her sezon değişiyor bu sezon new orleans
    en çok zorlandığım oyuncu:1. paul pierce 2.dwyane wade
  • Şutlarım filan 80'e çıktı ama hala 47 'yim neden acaba ?
  • 2 sezondur 5 er dakkalık oynuyorum hala allstar kadrosuna alınamadım playofflardan sonra periyot süresini uzatacağım umarım aday kadrosuna alırlar
  • Bazı sorunlarım var oyunla ilgili

1)Atıyorum C+'dan B-'ye geçmek için 2 asist, 2 tane iyi şut seçimi yapmanız gerekiyor.Ancak B-'ye geçtiğimizde rakibimize sayı attırdığımızda direk C+'ya düşüyor.Bu biraz sinir bozucu.

2)Her maçtan sonra bilindiği üzere insider sizle ilgili yorumlar yapıyor.Genelde yorumlarında şu geçiyor.Defansif olarak bugün pek iyi değildiniz rakibinize 4 sayı attırdınız.Arkadaş saçmalamayın ya.Futbol mu bu ?? Adam hiç sayı atmayacak mı ?? Adamı tutayım derken ribaund, top çalma vs kovalayamıyorum.Mecburen sayı atıyor.Yeri geliyor Kobe'yi, James'i, Yao'yu , Pierce'ı, Wade'i falan tutuyoruz.Adamlar mecburen sayı atıyor.

3)Koçun oyuncu seçimleri ise ayrı bir dert.Oyuna PF olarak başladım.OKC'nin pota altı biraz zayıftı.Oraya gideyim dedim.Training camp'ten sonra takımda kaldım.Bir de ne göreyim ? Bizim koç Durant'i 4 numarada oynatıyor.Gel de adamı kes.Son çeyrekse pota altında her 24 saniyede oyuncu değişiyor.Collison ve Etan Thomas yalama oldular resmen.2.13 boyla ve o yavaşlıkla 3 numarada Wade'i savundum arkadaş var mı böyle bir şey ?? Sonra adam sayı atınca biz suçlu oluyoruz.

4)Yapay zeka ise hoşuma gitmedi.Şöyle bir örnekle açıklayayım.Boyalı alanda arkama aaron brooks'u almışım post vaziyetinde.Diğer tarafta da Durant, Yao'yu almış.Top Etan Thomas'ta bilin bakalım topu kime veriyor ??? Top Durant'de ve sonuç blok.Başka bir örnek ise son 5 saniye ve 3 sayı gerideyiz.Topu kenardan oyuna sokuyoruz.Westbrook topu getiriyor.Üçlüğümün Westbrook'tan daha iyi olmasına ve daha iyi pozisyonda olmama rağmen adam 9 metreden atış kullanıyor.Eee gelde sövme.

5)Diğer sorun ise oyuncuların bencillikleri adamlara topu orta sahada versen şut atmaya meyilliler.Westbrook,Collison,Jeff Green vs. Etan thomas'ın bir maçta 5 kere Yao'yla birebir oynayarak tüm pozisyonlarda da blok yediğini gördüm ya daha ne diyeyim.

6)Son olarak da fast break saçmalığı, bizim takımdaki oyuncu salakça bir top kaybediyor.Ve fast break sonucunda benim adam sayı buluyor ?? Kim suçlu ben mi yoksa topu kaybeden takım arkadaşım mı ??

Biraz fazla oldu galiba ama genel olarak bunlardan şikayetçiyim... :D

• 1-Bende sinir oluyorum ona yapacak bir şey yok.
    2-Insider saçma sapan şeyler diyor zaten aldırma sen.
    3-Bende PG'ydim boyum uzun diye SF oynattığı bile oluyordu buda saçma gerçekten.
    4-CPU'ya karşı oynarken adam orta sahada bekliyor 1 saniye kala orta sahadan atıyor buda saçma.
    5-Başıma hiç gelmedi ne zaman pas istesem veriyorlardı bana.
    6-Adamı kaçırma sende aga napak?

Soru-cevap gibi oldu ama neyse.
  • Millet PlayStationdan oynadığım için resim koyamayacağım

Küçük yaşta FB ülker alt yapısında baskete başlayan Cem B. , Koçunun referansıyla Memphiste PG olarak kariyerine başlamıştır. Yaz ligindeki başarısından dolayı Celtics Deneme Kampına Kabul Edilmiş ama yaşı genç olduğu için (lanet) Develoment ligde bir MAD ANT olmuştur. Mad Ant'te tekrar kendini göstererek New Orelans'a girmiştir.Şimdiki Kariyerinde ki hedefini basın önünde şunları söyleyerek dile getirmiştir "Bir Gün Kobe Bryant Benim Gölgemde Unutulacak". Yaptığı şık fakelerden ve hareketlerden sonra NBA'de Mr. Moves olarak biliniyor. Eğer o turnikeye girerse şansınız kalmamıştır.

Şimdiki kariyer Başarıları
    2 Ekim 2010

40 Sayı
    05 Top çalma
    05 Riband
    02 Blok (dalga geçmeyin PG'yim boyum çok kısa)
    10 Asist
    A Team Assigment

Başarı Sayılmaz ama boyum ne kadar kısa olsada smaç basabiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

arkadaşlar atış stilini ne yapıyorsunuz kimin stili daha kolay basket atmak için daha rahat ?

Sen ne oynuyorsun PG/SG/PF/SF/C
  • arkadaşlar ben bayadır oynuyorum ilk hangi takıma gittiğimi unuttum o takımdan sonra 1 yıl charlotte bobcats te oynadım sonra orlando magic istedi rashard lewis in gereksiz atışları yüzünden 1-2 maç kaybettik sonra orlando beni reno bighorns a gönderdi 1.5 sezondur reno bighorns tayım artık kolay sayı atmaktan bıktım ortalamam 36 d league hiç sarmıyo ne zaman nba e gitcem??63 te overall ım var üç sayılık atışım 99 birçok şeyim iyi ama hala nba e gidemiyorum.nedeni nedir?bu arada nba de iken en çok brandon roy da zorlandım ve şutör gard ım.

• İlk billboard

Malesef timberwolves'ta doğru düzgün devam edemiyeceğim gibi.

Doğru düzgün oynayamıyorum da, eskisi gibi şut atıyorum fakat başarılı atış yüzdem düşüyor.
  • arkadaşlar lütfen yardım edin benim summer circuit bitiyor nba takımlarının antremanlarına katılıyorum ortalama seviyem A ama hala nba'ya alınmıyorum napıcam?
  • Herkese öncelikle merhaba.

Dinçer Erdem (Karakterim) 19 yaşında bir oyun kurucu pozisyonundaki basketbolcudur. Basketbol eğitimini Miami,Florida'da tamamlamış ve NBA Summer Camp'a Indiana Pacers takımından katılmıştır. Bu kampa göz dolduran Dinçer'in yaptığı 6 maç sonunda ortalama notu "A" olmuştur. Bu sayede NBA takımlarından herhangi birinin antrenmanlarına katılma hakkı kazanmıştır. 3 maç sonunda "A-" notuyla oynamış fakat takımın pek iyi oyuncularından gösterilmemektedir. Fakat hala önünde 2 maçı vardır. Artık gerisini zaman bize gösterecek.

[/B]

4. maçında Dinçer Jarret Jack karşısında sergilediği "A" notluk maça karşı Toronto'da yer bulamadı ve NBA DLeague'e gönderildi. Buradaki takımı Spurs'e nba_san_antonio bağlı Austin Toros'a gitti.

Devam edecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmnt1230 -- 30 Ocak 2011; 15:57:32 >

• Arkadaşlar bende Nba D ligteyim Overall im 39 hic artmiyor acaba kazandigimiz skill pointlerle kendimiz mi arttiriyoruz?Nereden arttiriyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler 2k10 myplayer de skill points hilesi yaptım overall 99 oldu A ortalamam var 23 sayı 5 top çalma 5 asist. d leagıe de 26 maça çıktım hala nba e gidemedim nedendir bu ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.