Şimdi Ara

NBA 2K10 My Player modu kariyer hikayeleriniz (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
53.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben PG yim ve ilk sezonum yılın ÇAylağı oldum normal aszonda lebron nun ardından 2.mvp oldum allstar macına seçildim VE Miami ile sampiyon oldumm Mvp oldumm 2.sezonun miami de kaldımmm laker s ve denver istedi en istenedim J.O ve q.ric gitti Pota altına Çaylak King geldi ve Boozer geldi bu cok iyi oldu 2 de 2 basladık son sampiyonum ama bu sezon kasmıycam nedeni 2k11 cıkacak ondan devam edeceğim.
  • charlot takımına 10 günlüğüne kontrat aldım nba de oynamanın zevkini aldım sonra geri gönderdiler d ligine beni :) şimdi oralarda cırmalıyorum :D
  • peki bazen oyunun sonlarına doğru adamımızın altında yeşil çöp kutusu gibi birşeyler çıkıyor o ne acaba ?? yorulma ile alakalı bi durum mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

peki bazen oyunun sonlarına doğru adamımızın altında yeşil çöp kutusu gibi birşeyler çıkıyor o ne acaba ?? yorulma ile alakalı bi durum mu??

Gatorade adındaki enerji içeceğinin konulduğu bardağın resmi. Oyuncunun yorulduğunu belirtiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artistgs

quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

daha önce de söylemiştim ama gene sormak istiyorum kimin atış stilini kullanıyorsunuz iyi bi stil bulamadım bi türlü yaa

Kobe nin atis stili guzel.
    Ben de Orlando Magic te oynuyorumda sureyi uzattiktan sonra adamin safti kaydi sac mor oldu dovmeler falan gitti :/ Napabilirim :/

Hocam eğer profilinizin yedeğini aldıysanız ( C:\Documents and Settings\kullanıcıadı\Application Data\ 2K Sport\NBA 2K10 burdan)
    yedeği tekrar buraya yollayın, eğer almadıysanız bir çözüm önerim yok malesef

• Oyunu önceden baya bi oynamıştım NBA'e 3-4 adam sokmuştum direk yaz kampından şimdi de D-league'ye gittim 7 maçtır oynuyorum bir maç sinirim bozuldu bilerek hatalar yaparak B'den F'ye düşürdüm notumu düşürdü baya şimdi yeniden topluyorum, görevleri yapmaya özen gösterin derim özellikle trainig campta görevlere odaklanın...
  • 3 sayı atışını %99 yaptım ve şimdi medium shotu %77 den 99 a çıkarmayı planlıyorum aynı zamanda shot in trafic e yükleniyorum oyuncuyu 2 numara yetiştiriyorum d ligindeyim :)
  • Benim adam burdakilere benzemiyor heralde.

ilk 6 maçımı indiana pacers veletleriyle birlikte oynadım. daha sonra bi baktım karşımda yaklaşık 30 takım. gözüm ilk lakers'ı aradı sonra boston'ı gördüm. kararsız kaldım. düşündüm taşındım boston'a karar verdim.
    yaz kampında ya 6 ya da 5 maç vardı. ilk maçlarda çok iyidim. rajon rondo'nun yaptığı assistlerle coşuyordum. son oynadığım maçta B- alınca gönderdiler D lige.

D lig'de ise 14 maça çıktım hala burdayım. ortalamam B ve maç başına 13 sayı 3 assist 4 ribaund ortalamalarım var.

merak ettiğim şey ise nba'e gittiğimde boston'da mı oynayacağım yoksa başka bir takıma gitme ihtimalim var mı?
  • ya bir sezon bitti idmanlara başladım tekrar yeni sezona geçerken loading please wait yazısı geliyor ve bekliyor sürekli anlamadım . oyunu ps3 den oynuyorum neden böle yapmış olabilir :(
  • Arkadaslar Ps3 te 2k10 my player modda oynuyorum;
    Ama bir kaç problemim var bunlardan 1.si;
    Süre:Ben nba de 5 dakıkalık oynarken macşları diger takımlar 12 dakikalık oynuyor ve performans acısından cok kotu oluyor.Pc'de oynayanlar için birkaç programla bunun cozumu var ancak Ps3 te bunu nasıl ayarlayabiliriz?

diger sorun ise ;
    Maç Sayısı: bir sezonda 82 mac yapmak cook uzun ve sıkıcı bir iş bunu nasıl 29 maça indirebilirim?Aynı sekilde yine Pc'de cozumu var ancak ps3te nasıl olcak bu iş ?

Ve son olarak Ps3 te hiç bir zorluk secenegi yok oyunu oynarken en zora mı ayarlı otomatik olarak? yoksa standart bi zorlugumu var?
  • Arkadaşlar oyun gerçekten mükemmel ama 3. sezonda olmama rağmen 88 oldum ve hala 360Dunk basamıyorum. 360Dunk'la kalsa iyi Vince Dunk'larınıda
    basamıyorum. Bilenler lütfen yardım etsin.

Bu arada MyPlayer Modundan bir istatistik. Oyun içi sürede oynama-kurcalama-hile olmadan çeyrekler 5'er dakikadan yapılmıştır ama çok iyi oynadığınız maçta eğer 20-30 sayı fark atmışsanız rakibinize son çeyrekte oyuna almıyor koç. Zaten ortalama 15-16dk oynuyorum. Her ödülü aldım sezondaki
     NBA 2K10 My Player modu kariyer hikayeleriniz

• oyunun en son resmi güncellemesini yaptım, tsearch ile my player süre ve sim süresini hala ayarlayabiliyor muyuz? az önce yeni bir kariyere başladım ama yaz liginde süreler hala 5er dakika. ben 7 yapmıştım ama olmadı. şu olayı tekrar anlatabilecek mübarek bir üye aranıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rnwy styLa

oyunun en son resmi güncellemesini yaptım, tsearch ile my player süre ve sim süresini hala ayarlayabiliyor muyuz? az önce yeni bir kariyere başladım ama yaz liginde süreler hala 5er dakika. ben 7 yapmıştım ama olmadı. şu olayı tekrar anlatabilecek mübarek bir üye aranıyor

hiç uğraşma bi trailer indir tamamdır
  • Hocam indirmek için link var mı?
  • Beyler versiyon 1.1 onu da belirtmemde fayda var. Bu versiyona uyumlu mu acaba?
  • ARkadaşlar ben d leauge de 17.maçıma çıktım rating 74 nba den teklif gelmedi 2k insider gm le konuştum ı m sorry man fln diyo bişeyler yardımcı olabilirmisiniz.
  • ARKADAŞLAR BU D LEAUGE DEYKEN TEKLİF GELDİĞİNDENMAÇTAN SONRA DİREK KENDİNİŞ NBA DE Mİ BULUYOSUN ALATIRMISNIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeeRKeeR

ARKADAŞLAR BU D LEAUGE DEYKEN TEKLİF GELDİĞİNDENMAÇTAN SONRA DİREK KENDİNİŞ NBA DE Mİ BULUYOSUN ALATIRMISNIZ

Evet arkadaşım, tabi d liginde iyi bir performans sergilemen gerekiyor. Yoksa 20. maçına da çıksan almazlar. Yani iş oynadığın maç sayısında değil, sergilediğin performansta bitiyor. Bir maçın sonunda üzerinde bir nba forması gördüğünde anla ki nba kapıları sana açılmış. Öncelikle 'büyük ihtimalle' 10 günlük bir kontrat imzalayıp seni deneyecekler. Eğer perfomansın göz doldurursa 1 yıllık bir kontrat imzalanır vs vs.
  • benim performasnım iyi yenilgi yüzü görmüyoruz maçın adamı aluyorum ama insider takip et felan diyo great work diyor 23. maç oldu hala almadılar her maç maçın adamı oluyorum drwa faul draw faul üstüne geliyor ama almadılar.....
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.