Arkadaşlar lütfen yardım edin bir türlü oynayamadım tuşları ayarlayamadım siz nasıl ayarladığınızı yazarssanız yardım ederseniz sevinirim...
Gamepad ile aynı play stationda oynadığımız futbol oyunlarındaki ayarlara benzer olarak oynuyorum. Gayet rahat oluyor.
gamepad yok ki bende ya nasıl oynuycaz google arıyorum açıklayanı görmedim şimdiye kadar ... yön tuşlarına basıyorm koç menü diye bişey çıkıyor bi türlü ayarlayamadım
My controllere girip bakabilirsin , karışıktır kendin ayarlarsan daha iyi olur
Ben hayatımda tuş ayarlarını yapması bu kadar zor başka oyun görmedim.Gamepad olduğu halde yön tuşlarını tanımıyor sağ taraftaki tuşları tanıyor sadece, ayarları kaydetmek işkence.Oyun güzel ama şu menüyüde kullanışlı yapabilseler keşke
quote:
Orijinalden alıntı: Hokagé
Ben hayatımda tuş ayarlarını yapması bu kadar zor başka oyun görmedim.Gamepad olduğu halde yön tuşlarını tanımıyor sağ taraftaki tuşları tanıyor sadece, ayarları kaydetmek işkence.Oyun güzel ama şu menüyüde kullanışlı yapabilseler keşke
Nasıl olur. Yön tuşlarını gayet rahat yapmıştım. SS atayım;
yaa peki şu ekrandan mouse imlecini nasıl kaybedicez bi türlü ekrandan gitmiyor illa sağa sola saklamak zorunda kalıyorum.
Nasıl olur. Yön tuşlarını gayet rahat yapmıştım. SS atayım;
sağ analogla şut atma tuşlarınında ssini atarmısın
arkadaşlar klavyeyle oynayanlar açıklayabilirmi lütfen blok yapamıyorum smaç basamıyorum nasıl olcak bu ayarlar ya... ayarlayan arkadaşlar controller menüsündeki ifadelerin ne anlama geldiğini(Türkçe'lerini) söylerse kendim de ayarlayabilirim...
quote:
Orijinalden alıntı: caneruysal
arkadaşlar klavyeyle oynayanlar açıklayabilirmi lütfen blok yapamıyorum smaç basamıyorum nasıl olcak bu ayarlar ya... ayarlayan arkadaşlar controller menüsündeki ifadelerin ne anlama geldiğini(Türkçe'lerini) söylerse kendim de ayarlayabilirim...
smaç= shift+d ( pozisyon uygun olması lazım antreman çalış ) block= tuş ayarların üstünde dikkat edersen offense fln yazıyor orayı defence ya çevir sonra orada var block.
Konu eskiymiş hortlatayım dedim...Bende oyunu yeni oynamaya başladım lakin oyunun tuşlarını bir türlü ayarlayamadım neden olabilir acaba?Bir önerisi olan var mıdır?Teşekkürler
bende ayarlayamayanlardanım...
ben de ayarlayamayanlardanım +1
allah aşkına yokmu şuna cevap vericek biri ya sağa gidicem gidemiyorum zırt takım ayarı sola basıourm yok oyuncu değişikliği saçma salak şeyler çıkıo kafayı yedim şunu yapabilen biri anlatıversin allah aşkına
quote:
Orijinalden alıntı: headbangerr
allah aşkına yokmu şuna cevap vericek biri ya sağa gidicem gidemiyorum zırt takım ayarı sola basıourm yok oyuncu değişikliği saçma salak şeyler çıkıo kafayı yedim şunu yapabilen biri anlatıversin allah aşkına
yanlış yapmışsındır. move up,down,left,right onları sol analog ile yapcan ayarlayıp
bence normal tuşları gayet güzel 1-2 maçtan sonra tamamen alışıyorsun
ARKADAŞLAR NOLUR BİRİ CEVAP YAZSIN NBA 2K10 U YÜKLEDİM MAÇA GİRİYORUM AMA SAĞ ALT KÖŞEDE VEYA SOL ALT KÖŞEDE UFAK MENÜ GİBİ BİŞEY VAR ONUN ÇIKMAMASI İÇİN NE YAPACAĞIZ NOLUR CEVAP YAZIN
normal yön tuşlarına değil wasd ile hareket ediyorsun normal yön tuşlarına basınca o pencerelerden çıkar
WASD NE DEMEK BEN NORMAL YÖN TUŞLARINA BASIYORUM OYUNDAKİ OYUNCUDA SAĞA VEYA SOLA GİTMİYOR VE HANGİ TUŞLARLA HAREKET EDDİRECEZ LÜTFEN CEVAP YAZARMISINIZ
quote:
Orijinalden alıntı: covert_strike
ARKADAŞLAR NOLUR BİRİ CEVAP YAZSIN NBA 2K10 U YÜKLEDİM MAÇA GİRİYORUM AMA SAĞ ALT KÖŞEDE VEYA SOL ALT KÖŞEDE UFAK MENÜ GİBİ BİŞEY VAR ONUN ÇIKMAMASI İÇİN NE YAPACAĞIZ NOLUR CEVAP YAZIN
EVET O MENÜDEN TAMAMİ İLE KURTULMANIN YOLU VARMI 3 TANE JOYS VAR HİÇ BİRİNDE AYAR TUTMADI