Bildirim
NBA 2K10 yardım!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
cevap verecek kimse yokmu? hala çözemedim nedeni.Lütfen yardım -
bence sil bastan kur...madem low dada aynı hıgh dada aynıysa sorunu kokten coz derım..bence buyuk ıhtımal normale doner.... -
en düşük ayardada en yüksektede takılmadan sadece yavaşsa.oyun ayarlarından maç hızını arttırırsan istediğin performansı alırsın -
3 kere sildim kurdum ama olmadı.Maç ayarlarındaki hızıda %100 e getiriyorum tabi haliyle bi hızlanma oluyo ama genede yeterli değil.yani hala ağır çekim gibi.
Başka ne olabilir bilmiyorum.Ekran kartı ati 3650 ram 3 gb pentium 4 3.00 yani bi cok oyunu full özelliklerle oynuyorum ama bunda değişik bi sorun var gibi. -
güvenlik duvarı seçeneknelerinden Nba 2k10 kaldır.ve oyunun içindeki grafiklerden player medıum yap. -
quote:
Orijinalden alıntı: Proevo.Legend
güvenlik duvarı seçeneknelerinden Nba 2k10 kaldır.ve oyunun içindeki grafiklerden player medıum yap.
Evet bu sorunu çözebilir bir dene istersen. -
dediğinizi yaptım ve sorun ortadan kalktı cok cok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X