Şimdi Ara

NBA League Pass cevap lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler almayı düşünüyorum premium ve normal mod arasında fazla fark varmıdır ve nba tv sürekli d smarttaki gibi mi izleniyor VE Ayrıca Lg 47la860v model led tv var burdan nasıl izlerim internet üzerinden yani led tv de nasıl çalışır şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabo231523 -- 19 Kasım 2013; 15:30:24 >

• arkadaşlar yokmudur bir cevap nba league pass alırsak nba tv sürekli online olarak açık mı birde d smartta maçlar falan türkçe mi yada programlar
  • maclar ingilizce, sopcam lazim amerikadaki sistem, turkiyede var midir bilmiyorum. leauge passe para vericegine git dreambox al turkiyede herseyi izle
  • ya lig pass gerçekten iyi kalitesi çok iyi durdur izle tekrar izle skor göstermeden izle var ama bence pahalı, yada benim ona ayıracak bütçem yok o yüzden çok net olarak;
    albsports ile livetv.ru dan izliyorum gayet te güzel oluyor, sopcast'te kullanmakta fayda var bilenler için
  • Her maç için farklı kanallar var, bu kanallar maç başlamadan 5 dk önce aktif oluyor.Telefonunuza ya da tabletinize NBA League Pass uygulamasını indirip, cihazınızı televizyona bağlarsanız büyük ekranda izlemiş olursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ortak NBA League Pass alımı.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.