Şimdi Ara

NBA 2K11 ### ANA KONU ### (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
1
Favori
40.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

birşey sorcam bu kevin durant nba de hangi takımda oynuyor

Oklahoma City Thunder

@Maximum_Carnage

Kevin Durant-Russell Westbrook-Lamar Odom ve biraz biraz Eric Gordon'ı çıkar ABD milli takımı onların tabiriyle "garbage" yani çöp

6 Yıl 81 alan Gay çöp,Boston'a karşı çaylak yılında 36 sayı atıp rekoru egale eden Rose çöp,Billups gibi bir efsane çöp..Gerçekten de amma Garbage Time oyuncularıyla gelmiş ABD..

Bu arada 80'lerdeki herhangi bir Lakers yok 91 Lakers var,89'da bırakan Jabbar olmayacak ama 85'in Boston'u olduğundan Bird var..

o çöp oyuncular bile kupayi kazanirdi adamlarda hayvani bir fizik var

bir hido nun birde durantin fizigine bakin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 14 Eylül 2010; 17:30:41 >

• Beyler smaç çok zor basılıyor yav kafayı yiyecem baya zorlaştırmışlar oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Beyler smaç çok zor basılıyor yav kafayı yiyecem baya zorlaştırmışlar oyunu.

sağ analog değilmi yaniii ?
  • Beyler 2k11 geçinde ben hala sprite slam dunk olayını çözemedim.Nası oldugunu söyleyinde achv. açıyım önemli benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptor94hazer

Beyler 2k11 geçinde ben hala sprite slam dunk olayını çözemedim.Nası oldugunu söyleyinde achv. açıyım önemli benim için.

yapma be baba iki analog darbesi yapıyorsun uyumlu olan kendi kafana göre sağa sola çevir sonra tam sağdaki barda sarı çubuk tu heralde unuttum oraya geldimi rt ye bastın mı tamamdır. kendin dene zaten yapmaya başlayınca çok kolay geliyor aşıyorsun
  • ne biliyim dostum cok zor geliyor bana yapamıyorum.Ben rt'ye basarak içeriye gidiyordum bazen basacak gibi oluyor ama sokamıyor smacı.
  • Firenze nin yorumu

-Animasyonlar harika.Pozisyonuna göre onlarca yeni animasyon var.
    -Paslaşmalar harika olmuş.Tuğla gibi paslaşmalar yok.
    -Oyun hızı yavaşlatılmış, sayı atmak için akıllı oynamak gerekiyor.
    -Öyle içeri top in...dir basket olsun devri bitmiş.Oyun tamamen simulasyon olmuş.
  • Firenze niye ban yedi?
  • Ben de indirmeye başladım demoyu.
  • demo psn'de var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_MvP

demo psn'de var mı?

psnde yok daha gelmedi maalesef
  • Arkadaşlar kesinlikle harika bir oyun geliyor Paslaşmalar gerçekten çok güzel olmuş gerçeğe daha yakın. Yeni animasyonlar gördüm hemde onlarca sadece 15 dakika oynamama rağmen. Fake pas olayı çok güzel olmuş. Ve oyun yağ gibi akıyor animasyonlar vs. hiçbir keskinlik yok tamamen yumuşak geçişler mevcut. Grafiklerde çok bir gelişme yok ama genede biraz daha makyajlamışlar. Seyircilerde gelişme var. Oyunun atmosferi gerçekten çok güzel 2k10'da her maç aynı atmosferi veriyor fakat Lakers-Boston maçı olduğundan mıdır nedir seyirci gerçekten farklı bir havada bunu hissettiriyor. Kötü olarak söyleyebileceğim tek şey ise demo çok kısa
    Bu arada dikkatimi çeken bir ayrıntı, Fisher Gasol'un alacağı ribounta yükseldi ve düşerken Gasol'un ayağına bastı. Haliyle bileğini sakatladı ve yerde kıvranmaya başladı. Kenara takım arkadaşları zorlukla getirdi. 2k10'da bu kadar ayrıntılı değildi. Resmen Fisher'ın düşerken ters basışını ve ayağının burkulmasını gördüm ve aynı ayağını tutuyordu yerde yani hazır animasyon değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 14 Eylül 2010; 19:47:17 >

• Ekşide demoda sadece Lakers'ı seçebildiğimiz yazıyor, doğru mu bu?
  • Nba 2k10da ki en büyük sorun olan pota altında frame düşmesi 11de halledilmiş mi acaba?? Sırf bu yüzden 10 u oynayamadım live bağlantımda olmadığından update de edememiştim..
  • Demoyu liveda gold üyeliğimiz olmadan yada başka bi yerden indirme şansımız yok mu cevaplarsanız sevinirim torrente düşmedi hala yada ben bulamadım
  • Live'a üye olmadığım için indiremedim. Torrenti ne zamana çıkar ki?
  • Benim yorumum ise oyun gerçekten tam simulasyon olmuş.Paslaşmalar harika,oyun yavaş yani oyuncular yavaş hareket ediyor sanki gerçek gibiDemoda sesler çok kötü oda demo olduğu için baya kırpmışlar.Fakat bunlar sorun değil oyunu almamak için.Evet arkadaşlar şimdiden live'dan oynuyacaklar varsa liste oluşturalım.Ben ön sipariş geçeceğim.Bu arada pink demony dediği gibi smaç çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Ekşide demoda sadece Lakers'ı seçebildiğimiz yazıyor, doğru mu bu?

Doğru olabilir. İki takımı dönüşümlü olarak seçip cılkını çıkartmayalım diye böyle bir şey yapmış olabilirler
  • Nasıl smaç basıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanair

Benim yorumum ise oyun gerçekten tam simulasyon olmuş.Paslaşmalar harika,oyun yavaş yani oyuncular yavaş hareket ediyor sanki gerçek gibiDemoda sesler çok kötü oda demo olduğu için baya kırpmışlar.Fakat bunlar sorun değil oyunu almamak için.Evet arkadaşlar şimdiden live'dan oynuyacaklar varsa liste oluşturalım.Ben ön sipariş geçeceğim.Bu arada pink demony dediği gibi smaç çok zor

Kobe ile çok rahat smaç yapıyorum ben yav Ama cpu defansı da gayet iyi duruma gelmiş. Eskisi gibi bir sağ bir sol yapıp geçemiyoruz, farklı şeyler denemek gerekiyor. Bu arada topla nasıl hareket yapıyoruz ? LT ile birşeyler yapıyor ama ilk defa Xbox'ta 2k serisini oynuyorum tuşları çözemedim tam olarak. Ben blok ve ribount tuşunu B yapardım Y tuşu defult geldiği için zorlanıyorum mesela.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.