Şimdi Ara

NBA 2K11 ### ANA KONU ### (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
1
Favori
40.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Nba 2k10da ki en büyük sorun olan pota altında frame düşmesi 11de halledilmiş mi acaba?? Sırf bu yüzden 10 u oynayamadım live bağlantımda olmadığından update de edememiştim..

Bilgisi olan yok sanırım..
  • Niye kimse şu demoyu upload etmedi anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Niye kimse şu demoyu upload etmedi anlamadım

Aynı dertten muzdaripiz konsolum bansız ama korkuyorum girmeye Live'a yarın umarım Fifa'da aynı sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre392gs

quote:

Aynı dertten muzdaripiz konsolum bansız ama korkuyorum girmeye Live'a yarın umarım Fifa'da aynı sorun olmaz.

Fifada olmaz sanmıyorum. Worldcup için herkes birbiriyle yarışıyordu upload etmek için. Yarın 10da livea düşecekmiş Türkiye Saati ile 11, 12 gibi çeker oynarız onu da bu nba sinir etti beni sabahtan beri.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre392gs

quote:

Fifada olmaz sanmıyorum. Worldcup için herkes birbiriyle yarışıyordu upload etmek için. Yarın 10da livea düşecekmiş Türkiye Saati ile 11, 12 gibi çeker oynarız onu da bu nba sinir etti beni sabahtan beri.

Benide çok sinir etti ve hala yok torrent'te saat 2de Live'da olan bi oyunu uploadlamazlarsa bi sorun vardır heralde.

• Ayıptır sorması Nba Elite 11 demo ne zaman çıkıyor? Zaten 2k11 i bütün sene oynıcam garanti ama yeni Elite'ı merak ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Ayıptır sorması Nba Elite 11 demo ne zaman çıkıyor? Zaten 2k11 i bütün sene oynıcam garanti ama yeni Elite'ı merak ediyorum...

Belli değil daha.
  • 2k serisi varken ne yalan söyliyeyim eliti hiç merak etmiyorum, yayınlanan videolarından gördüğüm kadari ile bu senede bir numara yok gibi..
  • 2K11 FIBA olucak mı ? Geçen serilerde yoktu sanıyorsam.

Bende sırf bu yüzden NBA LIVE 10' oynamıştım geçen sene Türkiye ile FIBA inanılmaz zevkli oluyor.
  • off bi psne çıkamadı şu oyun
  • Demoyu oynayıpta yukarda sorduğum soruya bir cevap verecek yokmu forumda? Yoksa görünmüyomu yazdıklarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: anLcbN

2K11 FIBA olucak mı ? Geçen serilerde yoktu sanıyorsam.

Bende sırf bu yüzden NBA LIVE 10' oynamıştım geçen sene Türkiye ile FIBA inanılmaz zevkli oluyor.

Olmayacak milli takımlar 2K'da, olsa duyururlardı bu yılki yeni özellikler arasında.

Firenze ban yemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

2k serisi varken ne yalan söyliyeyim eliti hiç merak etmiyorum, yayınlanan videolarından gördüğüm kadari ile bu senede bir numara yok gibi..

Vay be sen aşmışsın arkadaşım. Bende malım zaten 2k varken "eliti" çok merak ediyorum. Tek oyun oynayayım en iyisi daha çok ve daha çabuk sıkılırım. Çok akıllıca bir tercih.
  • quote:

Demoyu oynayıpta yukarda sorduğum soruya bir cevap verecek yokmu forumda? Yoksa görünmüyomu yazdıklarım

Herhalde çok indiripde oynayan yok forumda. oynayanlarda dediğin sorundan bahsetmemiş. Bende ps3 demosunu merak ediyorum ama hala yok psnde. özelliklede AA olayını merak ediyorum bu sene ps3 de.
  • quote:

Demoyu oynayıpta yukarda sorduğum soruya bir cevap verecek yokmu forumda? Yoksa görünmüyomu yazdıklarım

Frame düşmesi hiç görmedim demo da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

2k serisi varken ne yalan söyliyeyim eliti hiç merak etmiyorum, yayınlanan videolarından gördüğüm kadari ile bu senede bir numara yok gibi..

Vay be sen aşmışsın arkadaşım. Bende malım zaten 2k varken "eliti" çok merak ediyorum. Tek oyun oynayayım en iyisi daha çok ve daha çabuk sıkılırım. Çok akıllıca bir tercih.

Ben elit hakkında düşündüklerimi yazdım, aşmakla alakası yok... Bana 2k11 gibi güzel gelmedi. Sende çok merak ediyorsan demosuna bakar, beğenirsen alır, bütün sene aynı oyunu oynamamış olursun arkadaşım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikarnas1970 -- 14 Eylül 2010; 23:58:27 >

• Torrente bu gece düşmeyecek heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Frame düşmesi hiç görmedim demo da.

Cevap için teşekkür ederim ii bi haber bu..
  • Demo isteyenler için:

http://www.megaupload.com/?d=M1F4G6IB

Yakında torrentlere de düşer.
  • hocam bende mp3 player var içinden video izleyebiliyorum xboxta music libaryden klasörüm gözüküyor bu nba demosunuda içine atsam olurmu ? yoksa format mı lazım mp3 player malum format atamıyorum müzik dinleme gidecek
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.