Şimdi Ara

NBA 2K11 ### ANA KONU ### (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
1
Favori
40.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ancient Mariner

quote:

Orijinalden alıntı: Frankz

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35
    Benıde başlatcanız my player'a tekrar

xbox ne oluyor tam olarak

Siyah böyle küçük tatlı bi alet

Beyazı daha makbüldür

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ancient Mariner

quote:

Orijinalden alıntı: Frankz

quote:

Benıde başlatcanız my player'a tekrar

xbox ne oluyor tam olarak

Siyah böyle küçük tatlı bi alet

Beyazı daha makbüldür

Slim de hocam direk siyah dedim

• başkan obama'nın elini sıkmaya gittik ama miami'nin koçuyla obama'nın takımı aynıydı.aynı yerden mi giyiniyorlar yanii.bir de oval ofisteyiz diye hiç gülmemek mi gerekiyor!!
  • Evet orası biraz saçma olmuş,umarım 2k12'de düzgün olur.Orlandoda durumlar iyi gitmiyordu tekrar takasımı istedim.8.sıradaydık ben fena oynamıyordum ama diğerleri berbattı.Allahtan tekrar miamiye döndüm.Yani sezonu miami orlando miami maceresıyla bitircez heradle.Şuanda konferansta 1. sıradayız.Benim anlamadığım ben 45lik adamım ama koç beni ilk beş başlatıyor ve en çok lebronla bana süre veriyor.Bu biraz ters değil mi?Benim için bir sorun yok ama ilk sezonda bu kadar süre çok değil mi?Ben 2k10 da nba'e bile yükselememiştim d league de takılıyorduk şimdi ilk beş başlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptor94hazer
    Evet orası biraz saçma olmuş,umarım 2k12'de düzgün olur.Orlandoda durumlar iyi gitmiyordu tekrar takasımı istedim.8.sıradaydık ben fena oynamıyordum ama diğerleri berbattı.Allahtan tekrar miamiye döndüm.Yani sezonu miami orlando miami maceresıyla bitircez heradle.Şuanda konferansta 1. sıradayız.Benim anlamadığım ben 45lik adamım ama koç beni ilk beş başlatıyor ve en çok lebronla bana süre veriyor.Bu biraz ters değil mi?Benim için bir sorun yok ama ilk sezonda bu kadar süre çok değil mi?Ben 2k10 da nba'e bile yükselememiştim d league de takılıyorduk şimdi ilk beş başlıyorum

Performansla alakalı tamamen.

• Benim 99 overall oyuncum var, adı Eddie Crawford. Adamım uzun süredir 99, üçüncü sezondayim zaten.
    Bu adamın özelliklerinin bazıları 99'a kadar gidiyor, bazıları 99 olmadan kırmızı oluyor ve daha artırılmıyor. Sizde de böyle mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 1 Temmuz 2011; 9:17:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Benim 99 overall oyuncum var, adı Eddie Crawford. Adamım uzun süredir 99, üçüncü sezondayim zaten.
    Bu adamın özelliklerinin bazıları 99'a kadar gidiyor, bazıları 99 olmadan kırmızı oluyor ve daha artırılmıyor. Sizde de böyle mı acaba?

performans tamam da siz periyotları kaç dklık oynuyorsun.Normalde 99 yapmak imkansız gibi birşey.Skill points hilesi mi yaptınız acaba?
  • 3 Gündür My Player oynuyordum .Bugün girdim yine oyuna .Bu sefer seçeneklerin çıkacağı pencere yerine direk maça giriş bölümü çıktı.Neyse dedim devam ettirdim , maça girmeden oyundan attı.

3-4 kere tekrar denedim hep aynı şey oldu.

Çözüm önerisi olan PM atarsa sevinirim arkadaşlar.
  • mesajım bulunsun
  • quote:

quote:

Benim 99 overall oyuncum var, adı Eddie Crawford. Adamım uzun süredir 99, üçüncü sezondayim zaten.

performans tamam da siz periyotları kaç dklık oynuyorsun.Normalde 99 yapmak imkansız gibi birşey.Skill points hilesi mi yaptınız acaba?

Xbox da öyle birsey yok, tamamen el emegi. 3 sezon 10 dakikalık maclar seklinde bitirdim. Daha şampiyon olamadım ama bu sene Miamideyim olucam inşallah. Su tüm özelliklerin 99 olmaması canımı sıkıyor, salak salak yerlere SP harcıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy
    3 Gündür My Player oynuyordum .Bugün girdim yine oyuna .Bu sefer seçeneklerin çıkacağı pencere yerine direk maça giriş bölümü çıktı.Neyse dedim devam ettirdim , maça girmeden oyundan attı.

Platform nedir acaba?
  • quote:

quote:

quote:

Xbox da öyle birsey yok, tamamen el emegi. 3 sezon 10 dakikalık maclar seklinde bitirdim. Daha şampiyon olamadım ama bu sene Miamideyim olucam inşallah. Su tüm özelliklerin 99 olmaması canımı sıkıyor, salak salak yerlere SP harcıyoruz.

Dostum 2K10'dan sonra My Player'da bazı değişikler yapıldı. Neden?
    Online oyunlarda danalar gibi koşan, üçlük atan 7'5" pivotlar vardı. Ne yaptılar.

Her pozisyon, özellik (3pt, Slash, Defensive) bir özellik verdiler.

Mesela atıyorum pivotlar hız 80'i geçemiyor. Dunk 99 olabilirken 3pt 65'i geçemiyor. Kısalar için dunk özelliği daha kısıtlı iken biraz uzunlar sona kadar gidebiliyor. Rakamlar benim sallamam ama defansif olmayan bir pivot, defansif olandan daha iyi ribaund alamıyor. Böylece online oyunlarda absürd durumların önüne geçilmiş oluyor.

Yoksa sen evde kendi efsaneni istediğin gibi ol. Ha bu arada 99 LeveL çok var nette ama sağlam kasmak gerekiyor diye düşünüyorum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy
    3 Gündür My Player oynuyordum .Bugün girdim yine oyuna .Bu sefer seçeneklerin çıkacağı pencere yerine direk maça giriş bölümü çıktı.Neyse dedim devam ettirdim , maça girmeden oyundan attı.

Platform nedir acaba?

PC
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkeiii

quote:

quote:

quote:

Online oyunlarda danalar gibi koşan, üçlük atan 7'5" pivotlar vardı. Ne yaptılar.

Her pozisyon, özellik (3pt, Slash, Defensive) artı - eksi özellikler verdiler. Herkes yeteneğine göre iyi oluyor..

Mesela atıyorum pivotlar hız 80'i geçemiyor. Dunk 99 olabilirken 3pt 65'i geçemiyor. Kısalar için dunk özelliği daha kısıtlı iken biraz uzunlar sona kadar gidebiliyor. Rakamlar benim sallamam ama defansif olmayan bir pivot, defansif olandan daha iyi ribaund alamıyor. Böylece online oyunlarda absürd durumların önüne geçilmiş oluyor.

Yoksa sen evde kendi efsaneni istediğin gibi ol. Ha bu arada 99 LeveL çok var nette ama sağlam kasmak gerekiyor diye düşünüyorum..

• quote:

Aynen bendede "Skill Point"arttırırken bazı yetenek/özellikler tamamlanıca kırmızı oluyor.Mesela bazıları 50 de bitiyor ve tamamlandığı içinde arttırılmıyor.Birde My Player'la ilgili soru soracağım;bende maç 5 dk.başlıyor,ben bunu değiştirebilirmiyim ya da nereden değişir?Tam sayı-ribaund milestonu yapacağım zaman vakit yetmiyor.
  • Beyler bir yardımcı olsanız .

Edit:Bu arada sadece benim my player oyunumda böyle bir sorun var.Diğer oyuna girdim orada atmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St.Rendroy -- 1 Temmuz 2011; 17:48:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkeiii

quote:

quote:

quote:

Her pozisyon, özellik (3pt, Slash, Defensive) bir özellik verdiler.

Anlıyorum, tesekkurler.

@St.Rendroy
    Senin icin kucuk bi arastırma yaptım.
    1- Save dosyaları ve sistem dosyaları dahil herseyi silip, yeniden yukluyorsun. Olmazsa;
    2- C:/Users/Kullanıcı Adın/appdata/roaming/2K Sports/NBA 2K11/Saves bu klasorun icindeki .usr adlı dosyayı siliyorsun, bu Vista ve 7 icin dizin yolu, XP icin;
    C:/Documents and Settings/Kullanıcı Adı/Application Data/2K Sports/NBA 2K11/Saves.
    3- Bu biraz sehir efsanesine benziyo ama yine de denemekte fayda var. Oyuna girdigin andan itibaren hic fareye dokunmuyorsun, sadece klavye kullanıyorsun. Baska bi yerde de internet baglantısını kesmenin ise yaradıgını soyleyenler vardı ama sanmıyorum. Kesin bir cozumden bahsedilmiyor hicbi yerde, bunları dene. Ayrıca 2K Sports bi patch yayınlamıs ama eger oyunun korsan ise sonrasında crack istemeye baslıyormus, ona gore patch de yukleyebilirsin.

@...F.E.A.R...
    Settings/Gameplay Settings falan, bulması pek de zor olmasa gerek.

Yakın zamanda bikac SS koyayım da gozunuz karakter gorsun

• Eddie Crawford
    Slayt Gosterisi

Eddie Crawford
    Albüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 10 Temmuz 2011; 11:16:23 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan1907 -- 27 Temmuz 2011; 16:44:16 >
  • quote:

Evet orası biraz saçma olmuş,umarım 2k12'de düzgün olur.Orlandoda durumlar iyi gitmiyordu tekrar takasımı istedim.8.sıradaydık ben fena oynamıyordum ama diğerleri berbattı.Allahtan tekrar miamiye döndüm.Yani sezonu miami orlando miami maceresıyla bitircez heradle.Şuanda konferansta 1. sıradayız.Benim anlamadığım ben 45lik adamım ama koç beni ilk beş başlatıyor ve en çok lebronla bana süre veriyor.Bu biraz ters değil mi?Benim için bir sorun yok ama ilk sezonda bu kadar süre çok değil mi?Ben 2k10 da nba'e bile yükselememiştim d league de takılıyorduk şimdi ilk beş başlıyorum

oynadıgın pozisyonda çok iyi bir superstar yoksa ilk beş basşatması gayet doğal sonuçta oynamak için my player a giriyosum maçları simulate etmek için değil

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.