Şimdi Ara

NBA 2K11 ### ANA KONU ### (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
1
Favori
40.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • miami-phoenix gameplay maçını izledim.Bir çok oyuncunun yüzünde detaya girmişler hatta hepsini düzeltimişler.Ama hido hala geçen seneki ve ondan önceki senenin aynısı.Yine benzemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptor94hazer

miami-phoenix gameplay maçını izledim.Bir çok oyuncunun yüzünde detaya girmişler hatta hepsini düzeltimişler.Ama hido hala geçen seneki ve ondan önceki senenin aynısı.Yine benzemiyor.

Daha çok Sergen Yalçın'a benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

demosu çıkacakmı bu oyunun

Çıkacak her zamanki gibi ama şöyle bir olay var. Demonun boyutunu düşük tutmak için grafik kalitesi, AA / AF çok düşük gelecektir. Nba 2k10 'un demosu öyleydi rezildi ama oyunda düzelmişti. Demoya bakmayın yani.

Teşekkür ederim. Ben geçen senekinin demosuna bakıp amma gerilemiş grafikler demiştim. Demek bu yüzdenmiş

2K 2k10'dan beri bu yöntemi uyguluyor. Çıkardıkları demolarda sıfır AA, Tearing sorunları ve FPS düşüşleri oluyor. Mesela Mafia II de böyleydi. Şİmdi full oynuyorum o sorunların hiçbiri yok

• Elite'e bak.

Yine olmamış yahu, üçlükte topun gidişi bile bir garip. Oyuncular kayarak ilerliyor, bir de şu oyuncu yüzlerini, detayları, boyutları bir halledemediler. NBA Live 2005 bile kat kat daha güzeldi şu son çıkan Live'lardan.
  • elite gerçekten çok berbat olmuş. ea sports fifa'daki başarıyı ne yazık ki basketbol oyunları serisinde gösteremiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_MvP

elite gerçekten çok berbat olmuş. ea sports fifa'daki başarıyı ne yazık ki basketbol oyunları serisinde gösteremiyor

O tantım videolarındaki oyunun gerçek hali değilki.Şuan trailer yok trailer gelince oda manyak olacak şutlar artık insanların yeteneğine bağlı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TidusFF

quote:

Orijinalden alıntı: By_MvP

elite gerçekten çok berbat olmuş. ea sports fifa'daki başarıyı ne yazık ki basketbol oyunları serisinde gösteremiyor

O tantım videolarındaki oyunun gerçek hali değilki.Şuan trailer yok trailer gelince oda manyak olacak şutlar artık insanların yeteneğine bağlı olacak.

Gameplay video var yukarda Elite'den?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre00

Yeri burası değil belki ama Nba Elite 11 in ilk oynanış videosu gelmiş. En azından karşılaştırmak için iyi olur diye düşündüm.

http://www.youtube.com/watch?v=lPzYEoZqN1U&feature=player_embedded

Bu da Nba 2k11 in Trailblazers - Bulls' un oynanış videosu

http://www.youtube.com/watch?v=pBYtAVaRvyM&feature=player_embedded

Elite yine olmamış.

• grafikler gelişmiş file sesi değişmiş animasyonlar artmış daha yumuşak ve gerçekci olmuş oyunun hızı yavaşlatılmış ve çok güzel olmuş online da düzeldiyse abooo
  • EA ne zaman adam gibi NBA oyunu yaptı ki ancak FIFA ve NHL'i iyi beceriyorlar bu sene de 2K ile yola devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

http://2ksports.com/videos/new/nba2k11/314?ref=nf

birşey söylemiyorum izleyin

harbiden

• bi tek topun çembere değme olayı olmamış gibi.Ses cok kötü gerçekle alakası yok.
  • çok iyi geliyor bir sürü modbir sürü yenilik var en basitinden mükemmel olan grafikler dahada güzelleşmiş animasyonlar gerçekçi ve akıcı çok güzel olmuş özellikle animasyonlar ah o animasyonlar
    oyun gerçekten iyi geliyor bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vico -- 4 Eylül 2010; 2:33:46 >
  • NBA Elite(live) çok geriye gitmiş gerçekten.Live'ı küçüklüğümden beri oynarım bu durumuna çok üzülüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

NBA Elite(live) çok geriye gitmiş gerçekten.Live'ı küçüklüğümden beri oynarım bu durumuna çok üzülüyorum.

Geriye mi gitmiş? Sen çok yüce bir adamsın reyiz. Sen ne dersen odur...

Yahu şu videoyu izleyip Elite'ın geriye gittiğini söylüyorsun? Şu videoda bile tüm Live serisinden 2-3 kat daha iyi diyebilirim. Oturduğunuz yerden sallamayın.
  • quote:

Yahu şu videoyu izleyip Elite'ın geriye gittiğini söylüyorsun? Şu videoda bile tüm Live serisinden 2-3 kat daha iyi diyebilirim. Oturduğunuz yerden sallamayın.

İsterse 10 kat ileri gitsin halen 2K'nın gerisinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

http://2ksports.com/videos/new/nba2k11/314?ref=nf

birşey söylemiyorum izleyin

Sadece başka yorum yapmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charles Carmichael

quote:

İsterse 10 kat ileri gitsin halen 2K'nın gerisinde

Afedersin ama mesajımda 2K ile ilgili bir şey gördün mü?
  • Elite çok yapay olmuş yine.Animasyonlar rezalet.Fizik yok gibi.

Son basın toplantısı videosu müthiş

Bu arada 2k11'de, benim 2 yıldan beri en çok yakındığım paslardaki kalaslık tarih olmuş.Yepyeni motion capture yapmışlar belliki.Bir de oyunun hızı yavaşlatılmış.Bu farklar oyunu epey geliştirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firenze -- 4 Eylül 2010; 23:53:45 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.