Şimdi Ara

NBA 2K11 ### ANA KONU ### (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
1
Favori
40.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raptor94hazer

Hido'nun rating 72,Memo 73

Hocam nereden buldun bu bilgileri?

Bu arada demoya az kaldı.Oyun hakkında paylaşımlarımızı buradan yapalım
  • Hocam internette bi yerde okudum orayı hatırlamıyorum da.Oyunda roster indirdim live'dan.Orda nba2k11 roster fln yazıyordu en çok indirilen ondada böyle.Bide gameplay videosunu izledim youtube'da orda miami-phoenix maçı vardı ordada gördüm.
  • Bu arada facebook'tan takip etmek isteyenler:

http://www.facebook.com/NBA2K?v=app_115819401804280

Ayrıca Lakers playbook videosu:

Ayrıca demo ile ilgili olarak resmi bilgiler:

-5 dakikalık tek periyot oynayabileceğiz.
    -Lakers vs Celtics maçı yapabileceğiz
    -Demo yarın çıkacak ama zannedersem akşam saatleri yada gece Xbox Live'a düşecektir malumunuz amerikan saati 8 saat geri.

• raptor94hazer@

Anladım dostum.Tabi geçen yıl oyuncularımız adına oldukça kötüydü.

Bu arada paylaşıma devam.Biraz SS paylaşalım:

NBA 2K11 ### ANA KONU ###

Bu yıl 2K set hücumlarına yani playbooklara çok önem vermiş.Benim 2k10'da en çok sıkıntı çektiğim konuydu.Gerçekten çok yetersizdi.2k9'da bile daha iyiydi.Ama bu yıl en iyisi geliyor

• dostum ss'ler cok güzel ''efsane'' harika olmuş.Dilini benzetmeleri cok iyi olmuşBide bi sorum var 2k10'da my player'da pc'de oldugu gibi rating yükseltme fln yokmu?NBA d-leaguedeyim cok sıkıcı oluyor onu oynaması.
  • bilmem fakindamisiniz ama son bir kac yildir 2k oyunu isitip isitip ayni oyunu onumuze koyuyor.!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

bilmem fakindamisiniz ama son bir kac yildir 2k oyunu isitip isitip ayni oyunu onumuze koyuyor.!!!!!

Bence yeni oyun gayet güzel gözüküyor. Keşke Nba Elite ( Live ) güzel bir hamle yapabilse ama bu sene de gene Nba 2k' nın çok gerisinde kalacaklar gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptor94hazer

dostum ss'ler cok güzel ''efsane'' harika olmuş.Dilini benzetmeleri cok iyi olmuşBide bi sorum var 2k10'da my player'da pc'de oldugu gibi rating yükseltme fln yokmu?NBA d-leaguedeyim cok sıkıcı oluyor onu oynaması.

Hocam my player ile ilgili birçok yenilik var.

-Yıldız olup sponsorluk anlaşması yapabileceğiz.
    -Basın toplantısına çıkabileceğiz
    -Takım kimyasının uyumu ile performansımız arasında bağlantı olacak

Dediğin şey epey kolay birşey yapılır o yani

• My Player bir tek bana mı zor geliyor, yoksa oynadığım pozisyondan mı nedir?

SG oynuyorum, overall 40 zaten. Bir iki zorlama kaçan şuta hemen notum düşüyor sol üstte, artırmak da kolay değil öyle. Zaten overall 40, ilk yaz kampında sayı atmak kolay değil o kadar. Ayrıca adamımı kaçırdığım oluyor, bunlar çok not düşürüyor. Hele senin tuttuğun adam sayı atarsa. Beklentim büyüktü ama başında böyle olunca sıkıldım oynamadım bir daha, yaz kampını bile tamamlamadım. PF veya C oynasam daha mı etkili olurdum acep? Celtics ile sezona başladım, klasik olarak 20-25 maç sonra sıktı, bıraktım. Çok oynamadım 2K10'u, 2K9'un grafikleri geliştirilmiş ve hataları düzeltilmiş hali gibiydi. 2K11'de daha geniş çaplı bir değişiklik olmuş gibi görünüyor son oyunlara göre videolardan, en önemlisi oyun daha bir doğallaşmış, daha bir yumuşak ve gerçekçi görünüyor. Umutluyum. Bakalım yarın demo PS3'e de gelecekmiş, akşam gelir herhalde.

Önümüzdeki şu üç gün çok bereketli, NBA 2K11, PES 2011, FIFA 11 demoları peş peşe.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

My Player bir tek bana mı zor geliyor, yoksa oynadığım pozisyondan mı nedir?

SG oynuyorum, overall 40 zaten. Bir iki zorlama kaçan şuta hemen notum düşüyor sol üstte, artırmak da kolay değil öyle. Zaten overall 40, ilk yaz kampında sayı atmak kolay değil o kadar. Ayrıca adamımı kaçırdığım oluyor, bunlar çok not düşürüyor. Hele senin tuttuğun adam sayı atarsa. Beklentim büyüktü ama başında böyle olunca sıkıldım oynamadım bir daha, yaz kampını bile tamamlamadım. PF veya C oynasam daha mı etkili olurdum acep? Celtics ile sezona başladım, klasik olarak 20-25 maç sonra sıktı, bıraktım. Çok oynamadım 2K10'u, 2K9'un grafikleri geliştirilmiş ve hataları düzeltilmiş hali gibiydi. 2K11'de daha geniş çaplı bir değişiklik olmuş gibi görünüyor son oyunlara göre videolardan, en önemlisi oyun daha bir doğallaşmış, daha bir yumuşak ve gerçekçi görünüyor. Umutluyum. Bakalım yarın demo PS3'e de gelecekmiş, akşam gelir herhalde.

Önümüzdeki şu üç gün çok bereketli, NBA 2K11, PES 2011, FIFA 11 demoları peş peşe.

hayır bu sıkılma tamamen senden dolayı babacım, sg pozisyonu en verimlilerden biri ama bir o kadarda dikkatli olman lazım. zorlama şuttan kaçınıcaksın, bolca pas yap en sonunda al topu bir iki hareketle ya içeri gir ya fadeaway at. ben öyle öyle a- ile geçmiştim. gayet verimli oluyor savunmada da adama top aldırma ve hep ribaunda gir aldığın ribolar dan da teammate grade yükseliyor attığın paslardan da. koşuşlarından ve koyduğun picklere kadar yanii.
    evet inşallah 2k11 de daha ayrıntılıdır myplayer.

• Hücumda aslında gayet verimliyim de savunma çok sorun oluyor bende. Şu 2K11 çıksın SG başlayacağım yine, savunmadan muzdarip olursam PF veya C oynamayı deneyeceğim bir de.
  • quote:

Hücumda aslında gayet verimliyim de savunma çok sorun oluyor bende. Şu 2K11 çıksın SG başlayacağım yine, savunmadan muzdarip olursam PF veya C oynamayı deneyeceğim bir de.

bence hiç deneme bile sg/sf daima. çünkü pf/c de oynarsan alacağın puanlar sg/sf ye göre çok ama çok az oluyor buda kötü bir durum yani. ama savunma sorun olmuyor sgler için çünkü yapay zeka kobe bryant değilki
  • Abi bana my player çok yalandan geliyor.Nedeni şu.NBDL(Nba Development League)'de hiç bir oyuncu Nba'e tutunamamıştır bu zamana kadar.Nba TV'de reklamını yapıyor ama bi tane topçu geldi o da yedek paso Sundiata Gaines.Oyunda NBDL takımlarında oynuyoruz sonuçta.Saçma geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Abi bana my player çok yalandan geliyor.Nedeni şu.NBDL(Nba Development League)'de hiç bir oyuncu Nba'e tutunamamıştır bu zamana kadar.Nba TV'de reklamını yapıyor ama bi tane topçu geldi o da yedek paso Sundiata Gaines.Oyunda NBDL takımlarında oynuyoruz sonuçta.Saçma geliyor.

kesinlikle doğru söylüyorsun.Ne güzel oynuycaksın Ncaa'de.ikisini bir arada sunsalar daha iyi olur.Yani oyunun içinde ncaa'de olsa.Benim gibi association mod oynayan var mı acaba?Ben hep onu oynarım.Ama malesef onunla ilgili ach. yok 2k10'da.
  • Ben bir şey istiyorum aslında ya, çok mu uçuk olur?

Çıkıp bir güzel Euroleague oyunu yapsalar ya. 2K'nın oyun motoruyla enfes olur ama Amerikan firmanın umrunda olmaz tabii NBA varken. Barcelona'lar, Real Madrid'ler, CSKA'lar, Olympiakos'lar, Partizan'lar, Fenerbahçe Ülker'ler falan olsa, oynasak ya.
  • quote:

Ben bir şey istiyorum aslında ya, çok mu uçuk olur?

Çıkıp bir güzel Euroleague oyunu yapsalar ya. 2K'nın oyun motoruyla enfes olur ama Amerikan firmanın umrunda olmaz tabii NBA varken. Barcelona'lar, Real Madrid'ler, CSKA'lar, Olympiakos'lar, Partizan'lar, Fenerbahçe Ülker'ler falan olsa, oynasak ya.

Avrupa basketbolu biraz sıkıcı geliyor bana sorarsan.Maalesef Euroleague'nin marka değeri oyun çıkması için çok aşağılarda.Çok daha iyi basketbol oynanması lazım.Oynanan basketbolu gördük ABD'nin B takımını Avrupadan kimse yenemiyor.Nba Live'da 10-15 takım vardı Avrupadan sanırım.

Bu arada THY, Euroleague'e sponsor oldu.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25117865/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firenze -- 13 Eylül 2010; 23:47:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Ben bir şey istiyorum aslında ya, çok mu uçuk olur?

Avrupa basketbolu biraz sıkıcı geliyor bana sorarsan.Maalesef Euroleague'nin marka değeri oyun çıkması için çok aşağılarda.Çok daha iyi basketbol oynanması lazım.Oynanan basketbolu gördük ABD'nin B takımını Avrupadan kimse yenemiyor.Nba Live'da 10-15 takım vardı Avrupadan sanırım.

Bu arada THY, Euroleague'e sponsor oldu.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25117865/

Bu Dünya Şampiyonası'nda oynanan basketbol Euroleague takımlarının kalitesini göstermez bence. Euroleague izlediğiniz zaman özellikle Final Four, oldukça zevkli, başa baş mücadeleler var. Avrupa basketbolunun da NBA'deki kadar olmasa da yıldızları var sonuçta. Savunmalar NBA'e göre daha ön planda falan. Sonuç olarak buraya tüm takımlar hemen hemen eksiklerle geldiler. Gasol'lü bir İspanya ABD'yi zorlayabilirdi. Evet ben de senin gibi NBA'den Avrupa basketboluna göre çok daha fazla keyif alıyorum, ancak Euroleague'de de iyi basketbol oynanıyor ancak dediğin gibi, o noktada katılıyorum, bir NBA gibi marka değeri yok. Benimki sadece bir düşünce, tutup da kimse Euroleague oyunu yapmaz, 2K da Amerikalıyken.

NBA Live'da 10-15 milli takım var ancak ilgi çekici değil. Başta güzel geliyor ama olmayacak şeyler oluyor oyunda, girmeyecek şutlar giriyor, kaçmayacak şutlar kaçıyor. Oyuncu fizikleri, animasyonları gerçek dışı, şut atınca bile top potaya hızlı varıyor sanki şut değil taş atarmış gibi. Elite nasıl olacak bilmiyorum, videolar pek iç açıcı değil ancak, onlar da nasıl ilgi çekeriz diye milli takım falan ekliyorlar işte.

Bu arada ABD'nin o takım C takım falan olur anca hocam, hiç olmayacak adamlar var kadroda, Durant olmasa bitmişler yani.

• birşey sorcam bu kevin durant nba de hangi takımda oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

birşey sorcam bu kevin durant nba de hangi takımda oynuyor

Oklahoma City Thunder

@Maximum_Carnage

Kevin Durant-Russell Westbrook-Lamar Odom ve biraz biraz Eric Gordon'ı çıkar ABD milli takımı onların tabiriyle "garbage" yani çöp

Euroleague'deki mücadele gerçekten oldukça zevkli onda katılıyorum sana.Savunma ve set hücumları oldukça ön planda.Ama herhangi bir tarafsız basketbol sever Lakers - Celtics maçı yerine CSKA - Barcelona maçı izler?Anlatmak istediğim olay bu.İnşallah THY'nin sponsorluğunda Euroleague çok iyi yerlere gelecek

Nba Live ölmüş ağlayanı yok.2 senedir tamam geliyor, bu sefer bomba gibi, bu yıl 2k'yı yakalar diye diye rezil oldum forumda artık umudu kestim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

birşey sorcam bu kevin durant nba de hangi takımda oynuyor

Oklahoma City Thunders' da...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.