Şimdi Ara

NBA 2K11 Kontrol Videoları + Hareket Listesi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
76.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tobepeople

yaw bu oyunu bir türlü çözemedim çok kazık insan biraz kolay yapar ya herifler 10 faul den 1 ini kaçırıyor sadece yapay zeka da çok iyi paso atıyolar vallaha top çalmak deveye hendek atlatmak kadar zor olmuş eskiden ateri salonunda oynardım grafikleri çok iyiydi 3 tuşu vardı hepsini bunlarla yapıyordun pas orta şut aleyüp tuşu için pas ile ortaya basman yeterliydi bu çok kazık bir türlü 10 sayıyı geçemedim 20 tane den de az yemedim pesin gözünü seviyim bak onda hiç yenilmem :D

bu arada en iyi takım ve en dandik takımı söylermisiniz birde onlarla deniyim ben bolton ile lakers alıyom genelde ama eziliyom

Şuna ben oynamayı beceremiyorum de istersen.
    En iyi takım, en kötü takım yok, hepsinin avantajı var birbirine ama oyuncuları en güçlü takım Miami Heat, en güçsüz takım Clevland Cavaliers. Ayrıca Bolton değil Boston.

• Ne zamandır 2k serisini oynuyorum hiç hareket yaptığım yok daha doğrusu yapamıyorum smaç şut pas o kadar.
  • kardeş emeğine sağlık çok iyi olmuş. herşey iyi başlangıçtan çok yol katettim 100 sayılara ulaşıyorum ama 80 den 90 dan az yemiyorum.Yani anlayacağın bunun savunma bölümünüde yaparmısın?
  • İşime yarar bunlar. Bir ara göz atarım.
  • Eline sağlık , ben de bunu arıyordum...
  • Bu Ps 3 kontrolleri içinde geçerli mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardinalist

Bu Ps 3 kontrolleri içinde geçerli mi acaba?

hepsinde geçerli hocam aynı tuşlar yani xboxta bile aynı yani
  • Saolasın teşekkür ederim cevabın için.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.