Şimdi Ara

NBA 2K11 Kontrol Videoları + Hareket Listesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
76.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: erh_tun

Sonraki videoları ne zaman yükleyeceksiniz?

iş yoğunluğumdan dolayı ancak haftasonu hazırlayabilirim...
  • tesekkurler
  • Çok faydalı olmuş ,ben oyun içinde satır satır okumuştum bunları yapmak için
    Post oyunu en çok içeriği olan sanıyorum ona mecalim kalmamıştı artık,beklemedeyim.
  • harikasın dostum. yalnız nba oyunlarında video paylaşırken genelde hiphop veya rnb parçalar gömerler video ya. şebnem ferah ile nba in alakasını kuramadım

Alınmadın umarım !
  • Arkadaşlar 360 derece dunk var mı 2K11 de..varsa nasıl yapıldığını bilen var mı?
  • Sn Regist ; Güzel konu teşekkür ederiz..Elinize sağlık...

04. On-ball Defense/Triple Threat
    05. Post Oyunu
    06. Topsuz Hareketler

videolarınızıda bekliyoruz...
  • Up
  • Çok teşekkürler,süper olmuş
  • Hocam diğer videolarıda bekliyoruz. Oyundan maximum faydanalım.
  • bilgisayar için olan kontrol yazısı yok mu?
  • yaa bu oyunda normal top surerken pota altına gelince adami sirtina alrak top suremiomuyuz bi turlu bulamadım yardiminiz için simdiden tesekkurler
  • bu kadar uğraşıp emek harcadığın için teşekkürler.
    gerçekten anlatım çok iyi olmuş...
    ama konunun devamı gelmemiş.
    umarım devamı gelir...
  • mesajım b.
  • Cok harika bir konu nezamandır arıyordum bunları mükemmel
  • Ya arkadaşlar ben spin yapamıyorum Benim LS gıcırdıyo alakası olabilirmi yanlış bişey yaptırabilirmi LS le koşarken arkadan tam tur döndürüyorum ama saçma sapan bişiler yapıyor
  • analog suz joystickle oynamak zor olsa gerek ben beceremedim :D
  • Bu analogları birtürlü bulamadım bieln varmı helpp
  • Teşekkür ederim.
  • yaw bu oyunu bir türlü çözemedim çok kazık insan biraz kolay yapar ya herifler 10 faul den 1 ini kaçırıyor sadece yapay zeka da çok iyi paso atıyolar vallaha top çalmak deveye hendek atlatmak kadar zor olmuş eskiden ateri salonunda oynardım grafikleri çok iyiydi 3 tuşu vardı hepsini bunlarla yapıyordun pas orta şut aleyüp tuşu için pas ile ortaya basman yeterliydi bu çok kazık bir türlü 10 sayıyı geçemedim 20 tane den de az yemedim pesin gözünü seviyim bak onda hiç yenilmem :D

bu arada en iyi takım ve en dandik takımı söylermisiniz birde onlarla deniyim ben bolton ile lakers alıyom genelde ama eziliyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 15 Haziran 2011; 18:53:31 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.