Şimdi Ara

NBA 2k11 My Player Takım Seçme Rehberi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
14.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar burda hangi takıma giderseniz daha çok süre alırsınız konusunda size bir rehber sunacağım.Tabii bu sene oyuna draft özelliği eklenmiş takım seçemiyoruz ama gittiğiniz takımdan eğer bir gün takasınızı isterseniz bu listeye göre ilk 3 takmı yazmalısınız...

Point Guard
    Bucks:Bucks pg iseniz sizin için uygun bir takım olabilir çünkü Jennings o kadar da iyi oyun sergilemiyor.Evet ilk başlarda benchte kalırsınız ama kendinizi geliştirirseniz rahat ilk 5 başlarsınız.Tecrübeyle sabit...
    Suns:Evet belki ne alaka orda Nash gibi bir maestro var diyeceksiniz ama Nash kariyerinin son yıllarını oynuyor.Eğer oyun bir saçmalık yaratmamışsa Nash önümüzdeki sene emekli olmalı ve bu da son senesi olmalı.İşte bu yüzden Nash çok da fazla dakika alamaz gibi duruyor tabii iyi performans gösterirseniz.Genç ve dinamik olursanız rahatlıkla formayı kapabilirisiniz bence.
    Bobcats(!):Charlotte'ta Felton'dan arta kalan boşluğu doldurabilirsiniz.Keza Augustin yıllardır kendini pek de geliştirmiyor ve ekstra şeyler yaptığı da söylenemez.Bobcats eğer iyi bir PG iseniz sizin için uygun bir seçim olabilir.
    Kings(!):Sacramento'nun mevcut PG'sinin Udrih olduğunu ve overalının da 66 olduğunu düşünürsek Udrih'i benche itmek çok da zor olmayacaktır.Udrih'in tek özelliği pas dağıtımlarını iyi yapması olarak duruyor.Ondan daha fazlasını yapabilirsiniz..
    Mavericks:Jason Kidd de çok yaşlı,Nash için söylediklerimi onun için de söyleyebilirim.Takımın 2. PG'si-yanlış hatırlamıyorsam-de Barea.Unutmayın ki kendinizi her geçen gün geliştirmek zorundasınız ve bunu yaparsanız Mavericks kadrosuna girebilir,Nowitzki ile iyi bir ikili oluşturabilirsiniz.

Shooting Guards :

Minnesota(!):İlk akla gelen takımlardan.Tamam iyi yapılanma için de olmayabiliri belki de şampiyonluktan çok uzakta ama bizim amacımız da ilk yıldan yüzük almak değil.Sadece kendimizi göstermek için gerekli olan dakikayı almak ve Timberwolves bunun için en uygun takımlardan biri konumunda.Takımın ilk SG'si Brewer gerisini siz düşünün artık...
    Indiana:Eğer koç Granger'ı SG'ye çekmezs-ki bu çok küçük bir ihtimal-bu takımda 5'e girme şansınız olabilir.Takımın mevcut SG'si Dahntay Jones ve takıma gerekli olan havayı katabilirsiniz.Granger ile iyi bir ikili olabilirsiniz.
    New Jersey(!):SG bakımından en avantajlı takımlardan biri söyle ki hem takımın 1 numarası Harris hem de 2. numarası belli değil.Evet ilk 5'te o mevkide birisi var ama siz ondan daha iyi olabilirsiniz.Mevcut SG Morrow...

Small Forwards:

Clippers:Takımın SF adaylarına baktığımızda ilk sırada çaylak Aminu'yu görüyoruz.Bu çaylakla ilk 5 için yarışmak çok da zor olmasa gerek...
    Kings:Kings'i bu listede sık görüyor olabilirsiniz çünkü çok da kaliteli kadroları yok.Öne çıkan tek isim Evans ve savaşçı Landry.Bu ikiliye katılıp playofflarda baş belası olabilirsiniz çünkü takımın SF'si Casspi.
    Cleveland:Burada büyük boşluk var.Moon ve Graham gider veya onları rahatlıklar geriye itebilirsiniz.Ve takımın yeni KRAL'ı olabilirsiniz,herşey sizin elinizde...
    Toronto(!):Toronto'nun en büyük sorunu iyi bir SF oyuncusuna sahip olmamaları.Kleiza'nın overallı çok düşük bu yüzden takıma gidersiniz overall olarak kolayca üstüne çıkabilirsiniz.

Blazzers ve Warriors da bu takımların haricinde sayılabilir.

Power Forwards :

Indiana(!):Ve yine Indıana.Kadroda yer bulabilirsiniz diye düşünüyorum ama Indiana ile yaptığım maçlarda Granger'ın PF oynadığını görmüştüm umarım sizin kariyerinizde koç böyle bir rotasyon denemez...
    Bucks:Bucks'ı eklememin nedeni alternatif olarak yazacağım tek takım ya da en iyi takım olması çünkü çoğu takımın PF'leri oturmuşlar yani onların yerlerini değiştirmek pek de kolay değil.Bu pivotlar için de geçerli.Mbah a Moute benim kariyerimde PF pozisyonunda başlıyor ve ribaundlar konusunda pek de iyi olduğu söylenemez.Ayrıca şutları da çok çok iyi değil ama Bucks için ideal.Yerini alabilirsiniz...

Center :

Charlotte(!):Evet iyi bir seçim olabilir çünkü Tyson Chandler da gidince pek de önemli bir pivotu kalmadı Bobcats'in.Bu mevkide ilk 5 başlayan isim Nazr Mohammed.
    Indiana:Indiana bu pozisyonda gidebileceğiniz takımlardan biri keza takımın pivotu Roy Hibbert ve en iyi yaptığı şey ribaund almak.Bu özelliği diğer özelliklerinin yanında daha ağır basıyor desek daha doğru söylemiş oluruz.Hücum gücü pek fazla yok bu yüzden Hibbert'i rahat kesebilirsiniz.
    Detroit:Bu mevkide 36'lık Wallace en büyük aday ama şunu da söylemek gerek artık Wallace eskisi gibi değil.Zaten olsa bu listeye eklemem imkansızın da ötesi olurdu....Bu yüzden denemek de fayda var diyorum.
    Thunder(!):Belki de Thunder'ın tek aksayan bölgesi center.Bu yüzden bu listede varlar.Bu sene draft ettikleri Aldrich'in en önemli özelliği ribaund almak.Hücum ve savunma güçleri düşük.Krstic ile de bu pozisyon için yarışabilirsiniz.Eğer mücadeleyi seviyorsanız bu takım tam sizlik.
    Wizards(!):Wizards'ın bu bölgede sorunları var ama çoğumuzun bu takımı seçmeyeceğini biliyorum....Ama ben oyunumu oynamak ve kendimi göstermek istiyorum diyorsanız Wizard sizin için iyi bir şans olabilir.

Arkadaşlar burada yazdığım takımlar gittiğinizde dakika alma şansınızın artabileceği takımlar.Bu takımlara gidersek kesin 5 başlarım diye düşünmeyin,çabalarsanız 5 başlayabilirsiniz...

NOT: (!) İşaretli takımlarda 5'e girme şansınız daha fazladır...

NOT:
    Alıntıdır

• pg pozisyonunda nashten süre almak nerdeyse imkansız gibi.eğer başka bir takıma trade olmazsa gitmek manasız.ben şuan 3 sezonumda dallasta pf yim ve nash burda ilk 5 başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lprytk

pg pozisyonunda nashten süre almak nerdeyse imkansız gibi.eğer başka bir takıma trade olmazsa gitmek manasız.ben şuan 3 sezonumda dallasta pf yim ve nash burda ilk 5 başlıyor.
    PG'yim ve 2.tur 1.sırada New Jersey Nets tarafından seçildim. 15. maçta ilk 5i kaptım, Devin Harris PG oynuyordu, benim iyi performansım dolayısıyla, Anthony Morrow yedeğe düştü, ben PG'ye, Devin Harris'te SG başlıyor. 82.maçı tamamladım ve yılın çaylağı seçildim. New Jersey Nets PG oynayanlar için iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breyantin

PG'yim ve 2.tur 1.sırada New Jersey Nets tarafından seçildim. 15. maçta ilk 5i kaptım, Devin Harris PG oynuyordu, benim iyi performansım dolayısıyla, Anthony Morrow yedeğe düştü, ben PG'ye, Devin Harris'te SG başlıyor. 82.maçı tamamladım ve yılın çaylağı seçildim. New Jersey Nets PG oynayanlar için iyidir.

Alıntıları Göster
    herkes pg olmuş ya ? anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

herkes pg olmuş ya ? anlamadım gitti.

Alıntıları Göster
    valla bende pgyim ilk başta netsle başlamıştım.daha sonra direk heat'a geçtim.şuan ilkbeşte değilim ama oyuna 1-2 dk sonra dahil oluyorum.Daha sonra son periyoda kadar çıkmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimm -- 23 Ocak 2011; 11:41:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimm

valla bende pgyim ilk başta netsle başlamıştım.daha sonra direk heat'a geçtim.şuan ilkbeşte değilim ama oyuna 1-2 dk sonra dahil oluyorum.Daha sonra son periyoda kadar çıkmıyorum

Alıntıları Göster
    sg'yim wizards 2.turda 5. pick olarak beni draft etti.. 15-20 maç sonra john wallu kestim ve formayı kaptm... arenas pg ben ise sg oynuyordm fakat wizards'n saçma sapan tradeleri beni deli etti lakers'a geçtim... orada ise şimdi kobe pg oynuyor ben sg :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Incubuss

sg'yim wizards 2.turda 5. pick olarak beni draft etti.. 15-20 maç sonra john wallu kestim ve formayı kaptm... arenas pg ben ise sg oynuyordm fakat wizards'n saçma sapan tradeleri beni deli etti lakers'a geçtim... orada ise şimdi kobe pg oynuyor ben sg :D

Alıntıları Göster
    itiraf ediyorum bende pg idim.
  • Shoting guard olarak başladım oyuna. İlk başta detroit e draft oldum.İlk 5 maçımda takımı batırdım tam anlamıyla.Ondan sonra bullsa transfer oldum. 2. takımımda ilk sezonumda kupayı aldım.Ancak takımım esas adamı olamadım.Bir sonraki sene skillerimin 70 in altında olması nedeniyle beni netz e postaladı baya bi sinirlendim aslına bakarsanız.Celtiğe trasfer isteğinde bulundum 5 maç sonra şimdi ise çok pişmanım bi dolu 3 lük pozisyonda pas vermek yerine pota altına bodoslama dalıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Shoting guard olarak başladım oyuna. İlk başta detroit e draft oldum.İlk 5 maçımda takımı batırdım tam anlamıyla.Ondan sonra bullsa transfer oldum. 2. takımımda ilk sezonumda kupayı aldım.Ancak takımım esas adamı olamadım.Bir sonraki sene skillerimin 70 in altında olması nedeniyle beni netz e postaladı baya bi sinirlendim aslına bakarsanız.Celtiğe trasfer isteğinde bulundum 5 maç sonra şimdi ise çok pişmanım bi dolu 3 lük pozisyonda pas vermek yerine pota altına bodoslama dalıyolar.
    Ben de PG idim. Bence en zevkli mevki orasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Ben de PG idim. Bence en zevkli mevki orasi.

Alıntıları Göster
    Centerim draft 1.tur 20 .sırada seçildim hedef boston şuan takımım sas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darui

Centerim draft 1.tur 20 .sırada seçildim hedef boston şuan takımım sas

Alıntıları Göster
    pg idim 99'luk
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesberado

pg idim 99'luk

oha kardeş nasıl yaptın o kadar overall ben çıktığından beri oynuyorum anca 70 gelebildim vay be ne oynayanlar var helal olsun kardeş

yem.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Purgatory_

quote:

pg idim 99'luk

oha kardeş nasıl yaptın o kadar overall ben çıktığından beri oynuyorum anca 70 gelebildim vay be ne oynayanlar var helal olsun kardeş

yem.gif

sen büyük ihtimalle oyuncunun her özelliğini geliştirmeye çalışıyorsun eğer öyle değilse gerçekten gece gündüz oynayanlar var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Purgatory_

quote:

pg idim 99'luk

yem.gif

sen büyük ihtimalle oyuncunun her özelliğini geliştirmeye çalışıyorsun eğer öyle değilse gerçekten gece gündüz oynayanlar var

Alıntıları Göster
    bende PG seçenlerdim.

Kobe ile süper oluyor. alley oop paslarımı daha boş geçtiğini hatırlamıoyurm

Bende 91'e kadar getirdim. Başarmadığım istatislik kalmadı. Şimdi ara ara girip bir iki maç yapıp bırakıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Shoting guard olarak başladım oyuna. İlk başta detroit e draft oldum.İlk 5 maçımda takımı batırdım tam anlamıyla.Ondan sonra bullsa transfer oldum. 2. takımımda ilk sezonumda kupayı aldım.Ancak takımım esas adamı olamadım.Bir sonraki sene skillerimin 70 in altında olması nedeniyle beni netz e postaladı baya bi sinirlendim aslına bakarsanız.Celtiğe trasfer isteğinde bulundum 5 maç sonra şimdi ise çok pişmanım bi dolu 3 lük pozisyonda pas vermek yerine pota altına bodoslama dalıyolar.
    sezon ortasında transfer olmak istiyorum kulüpmü seni göndrebilir yoksa sen mi gdersni yardımcı olurmusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf585805

sezon ortasında transfer olmak istiyorum kulüpmü seni göndrebilir yoksa sen mi gdersni yardımcı olurmusun

Eger trade suresi sona ermemisse gitmek istedigin takimi yada takimlari secip trade isteyebilirsin.. My Player >My Trades bolumunde bulabilirsin bu dediklerimi.. Eger My Trades diye bir secenek yok ise trade suresi sona ermis demektir
  • quote:

quote:

Eger trade suresi sona ermemisse gitmek istedigin takimi yada takimlari secip trade isteyebilirsin.. My Player >My Trades bolumunde bulabilirsin bu dediklerimi.. Eger My Trades diye bir secenek yok ise trade suresi sona ermis demektir

Alıntıları Göster
    tradeye basıyorum entıra tıklıyorum bişe olmuo

• quote:

tradeye basıyorum entıra tıklıyorum bişe olmuo

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben wizarda sg yim mutluyum,ilk 5 deyim sürekli ama oyun süresi
    Nba'da olduğu gibi 12 dk değil ve başka takıma nasıl transfer olucam yada transferlik isteği vericem nba 2k11 oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lelouch V

Arkadaşlar ben wizarda sg yim mutluyum,ilk 5 deyim sürekli ama oyun süresi
    Nba'da olduğu gibi 12 dk değil ve başka takıma nasıl transfer olucam yada transferlik isteği vericem nba 2k11 oynuyorum.

Alıntıları Göster
    PG yim.. iLk ßasta Memphis te ßasLadım ßeRßat ßi takımdı.. Pg oLmama rağmen ßana ßiLe pas weRmiyoLaRdı topu kapan potaya koşuyoR :D
    oyunun iLk çıktıgı günden itißaren tek hayaLim ORLando Magic te oynamaktı..Şuan o takımda PG yim ve takıma transfer oLduktan 5 maç sonra iLk 5i kaptım :)
    Dwight HowarD La ßiRLikte coşturuyoz oRtaLığı..transfer oLdugumda takım 14 üncü sıRadaydı simdi ßirinci ve MVP oLmaya adayım hadi hayıRLısı :))

• arkadaşlar ben takım değiştirmek istiyorum, istediğim takıma gitmek istiyorum my player'da ne yapabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.