Bildirim
NBA 2K14 (PS3&PS4) ANA KONU Turkish Airlines Euroleague (36. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
basketboldan çok fazla anlamasamda videolarinizi keyifle izledim ellerinize saglik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederiz. Daha fazla videoyla karşınızda olacağız.
@ilkermurat -
gayet güzel olmuş elinize sağlık :) -
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Devamı gelecek...
@tgn -
Ps3 de nba2k13 oynamistim ps4 de ilk oyunum da bu olsun istedim.yine guzel bir oyun beni bekliyor eminim.
-
Yorumunuz için teşekkür ederiz. Daha fazla içerikle karşınızda olacağız.
@ataman5
kariyer moduna bi anlam veremiyorum yav. bas smaç, hız, 3pts ratinglerini oyna. bana anlamsız geliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Greatness Awaits
kariyer moduna bi anlam veremiyorum yav. bas smaç, hız, 3pts ratinglerini oyna. bana anlamsız geliyor
Kesinlikle katılıyorum, ama oynanışı değiştirerek olayı daha keyifli hale getirecek olan yine oyuncunun kendisi.
Varyasyon/Çeşitlilik vs Tekrar -
Arkadasinin perde olmasi icin hangi tuslara basiyorduk.unutmusum ;) yardimci olabilirmisiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 19 Mayıs 2014; 23:23:42 >
Alınık nba 2k14
tuşu perde için, kısa bas çek yaparsan perdeye gelir gibi yaptığı anda hızlıca devrilir, orta karar basılı tutarsan perdeye gelip perde sonrası devrilir, uzun basarsan perdeyi yapıp şut pozisyonu almak üzere açılır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ataman5
tuşu perde için, kısa bas çek yaparsan perdeye gelir gibi yaptığı anda hızlıca devrilir, orta karar basılı tutarsan perdeye gelip perde sonrası devrilir, uzun basarsan perdeyi yapıp şut pozisyonu almak üzere açılır.
Eyv ustad.hazir seni bulmusken birsey daha sorim.nba2k13 de mycareer de gm girmek icin menude yer vardi burda bulamadim.nerden giriliyor.kisa sure veriyorlar takim degismek istiyorum dicem de;)
Online durumu nedir lag vs
arkadaşlar bir internet sitesinden ps4 için nba2k 14'ü aldım ancak oyunun orijinal olup olmadığını anlayamadım. arkadaşıma hediye aldığım için oyunu açamadım. oyunun orijinal olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim. bir de pes 2014ün içinden online oynamak için bir kod çıkıyordu. bunda çıkmadı bu durum orijinal olmadğını mı gösteriri? -
Beyler bu menajerle nasil konusuluyor?hani takas yada bir oyuncu istemek icin konusuyoruz ya ondan bahsediyorum.nba2k13 de vardi boyle birsey mycareer de bunda bulamadim.
NBA 2k14 9 metrelik basketbolcu koydular :D
http://www.youtube.com/watch?v=uhhvd2q-mn4 -
Üzgünüm dostum MyPlayer çok oynadığım bir oyun modu değil, menülerden birinde seninde dediğin gibi bir yer var Talk with Gm gibi bir menü olması gerek 2k14'tede var biliyorum ama tam nerede bilemedim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X