Şimdi Ara

NBA 2K14 (PS3&PS4) ANA KONU Turkish Airlines Euroleague (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
8
Favori
40.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaslar bendede var ps4 nba 2k14 ama begenmedim playoff yok siz nasıl bu kadar zevk alabiliyorsunuz ben pc de playoff falan atıyordum ps 4 de sadece mac yapabiliyorsun sıkıcı oluyor
  • selam... çok özür dileyerek soruyorum . araştırdım birşey bulamadım. Ps4 de kadroları nasıl güncelleyeceğiz yahu?
  • kadrolor oyun açılırken güncelleniyor zaten.
  • Anselmo35 kullanıcısına yanıt
    Takim secme ekraninda ucgen tusuna bas orda cikiyor dostum.offical roster i tikla yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Takim secme ekraninda ucgen tusuna bas orda cikiyor dostum.offical roster i tikla yeter

ahahhah o kadar kolaymış ki :D bende nerelerde arıyorum :/ custom rooster seçme yok mu ?
  • Anselmo35 kullanıcısına yanıt
    Altta var dostum bir suru kullancinin yaptigi rosterlar

• Marmara Forum'da potanın kralı belli oldu. NBA2K14 turnuvası kazananı Sefa Onkök Final Four heyecanını Milano'da yaşama fırsatını yakaladı. Kendisiyle NBA 2k14 turnuvasını ve Final4’u konuştuk.

https://www.facebook.com/tsbtnba2k

https://www.facebook.com/tsbtnba2k/photos/a.204293906327067.46537.136637743092684/634050856684701/?type=1

• Arkadaşlar defans yaparken oyuncunun elinden topu nasıl alabilirim ? Kare (steal ) ye basınca faul yapıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buqra_

Arkadaşlar defans yaparken oyuncunun elinden topu nasıl alabilirim ? Kare (steal ) ye basınca faul yapıyor

Basketbolda temel savunma stratejisi top ile çember arasında vücudunla kalabilmektir, öncelikle ayakların yerde adamını takip etmek ilk hedefin olmalı, topu çalmak içinse doğru zaman ve açıda kare tuşunu itinalı kullanmalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

quote:

Arkadaşlar defans yaparken oyuncunun elinden topu nasıl alabilirim ? Kare (steal ) ye basınca faul yapıyor

Basketbolda temel savunma stratejisi top ile çember arasında vücudunla kalabilmektir, öncelikle ayakların yerde adamını takip etmek ilk hedefin olmalı, topu çalmak içinse doğru zaman ve açıda kare tuşunu itinalı kullanmalısın.

Ilk defa ps de oynuyorum . O yüzden yeniyim :) peki shootla smaçı nasıl ayarlayacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ilk defa ps de oynuyorum . O yüzden yeniyim :) peki shootla smaçı nasıl ayarlayacağım

Hızlanma r2 + şut (Kare ya da sağ analog uzun basılı) tuttuğunda smaç ile pozisyon uygunsa oyuncun bitririr. Normal turnike ya da şut için (kare ya da sağ analog uzun basılı) yapabilirsin.

• arkadaşlar cd'nin içinden pes 2014'te çıktığı gibi online oynamak için şifre çıkıyor mu?
  • Oyunun ps4 versiyonu 3'e nazaran grafik vs. olarak daha iyi ama eksikler çok. Ufak tefek şeyler ama bu küçk nüanslar önemli. Misal mycareer'de altyazı ayrı, konuşma ayrı oluyor. Ben mycareer'de her girişte titreşimi kapatıp, tekrarları occasion yapmak zorunda mıyım? Bunu 1 kere yaptın mı o ayarın kalıcı olması lazım. Menüyü eski versiyonuna göre daha kötü yapmışlar, bu çok net. Şimdilik bunlar aklıma geldi ama unuttuklarım da var oyunda karşıma çıkanlardan. Dediğim gibi bunlar öyle çok büyük sorun değil ama düzeltilmesi şart.

Bir de 2k15'te euroleague takım sayısını arttırmışlar ama yine kadroları fi tarihinden alacaklarsa hiç koymasınlar daha iyi.
  • online oynarken miami heat almak nedir yahu ? zaten oyunda lag oluyor bi de bunların hızlı oyuncuları olunca çaresizce bakıyorsun...
  • quote:

quote:

arkadaş doğru söylemiş. Önemli olan top çalmak değil, savunma yapmak. Her zaman pota ile rakip arasında duracaksın. Bunu yaparken L2'ye sürekli basılı tutarsan daha iyi savunma yaparsın. Şuta kalktığında zamanında zıplamalısın veya faul yapmaktan kaçınıyorsan L2 tuşuna basılı tutmalısın. Zamanında zıplarsan topa dokunamasan da rakibin şut ihtimalini büyük oranda düşürürsün.

Top çalmaya gelirsek,
    - Kesinlikle top çalacağın adamın top çalma özelliğinin iyi olmasına dikkat et. Aksi taktirde faul ihtimali yükseliyor. Kim nasıl top çalar bilmiyorsan takımının en kısa oyuncularını kullanmaya çalış. Genelde tutar.
    - Top çalmak için en iyi zamanlama rakipler birbirine pas atarken ve top havadayken kare tuşuna basmaktır. Fakat zamanlaması çok zordur. Ayrıca topu ıskalarsan o anki tuttuğun adam boşta kalır ve muhtemelen sayı atar.
    - Kesinlikle rakip senin sahaya topu taşıdığı anda karşısına geçip kare tuşuna basarak top çalmaya çalışma. Çünkü senin sahaya topu sokan adam o takımın Guard'ı oluyor ve her guard'ın top sürme özelliği çok yüksektir. Yani topu çaldırmaları çok zordur. Genelde faul ile sonuçlanır.
    - Top en iyi pivotlardan çalınır. Fakat genelde rakibin sırtı dönük olduğu için pivotun rakip pivottan top çalması kolay değildir. Rakip pivot topu alıp sırtını dönerek potaya ilerlerken senin kısa oyunculardan birini alıp pivotun ön tarafından kare'ye basarsan çalma ihtimalin artar.
    - Senin takım skor olarak öndeyse oyunun bazı mekanikleri devreye girer. Bu mekaniklerin amacı skoru eşitleyerek maçın heyecanını arttırmaktır. Seveni de vardır sevmeyeni de (Ben hiç haz etmem). Bu durumda senin takım öndeyken top çalmaya kalkarsan muhtemelen faul olacaktır. Tam tersi şekilde onlar öndeyse daha kolay çalarsın.

• Beyler soruyorum soruyorum hiç kimse cevap vermiyor, share tuşuyla aldığınız videolarda ses oluyor mu?

Benim bütün oyunlarda ses var bir tek bunda yok, yaptığım süper smaçlar sessiz olunca güme gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Beyler soruyorum soruyorum hiç kimse cevap vermiyor, share tuşuyla aldığınız videolarda ses oluyor mu?

Benim bütün oyunlarda ses var bir tek bunda yok, yaptığım süper smaçlar sessiz olunca güme gidiyor.

NBa de yok ne yazıkki
  • maydo67 kullanıcısına yanıt
    Şu gelen son güncelleme de mi çözmedi bu sorunu, şaka gibi valla. Artık elime kamera alıp kaydedeceğim ne yapayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Şu gelen son güncelleme de mi çözmedi bu sorunu, şaka gibi valla. Artık elime kamera alıp kaydedeceğim ne yapayım.

güncelleme geldi ama ses kesilmesi save lerin kaybolması v.s. hiçbirşeye yararı olmadı. Yukarıda paylaştım zaten linkleri neler getirdiği yazıyor ama nedense kimse çevirmemeiş bendede ing. yok yani yeni yama fos çıktı..
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.